dpdj Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Υπαρχει καποιος διαθεσιμος με το παλιο 5980 για να δοκιμασει κατι; (ελληνικα ονοματα σε φακελους και αρχεια...)Thanx Εγώ tech25 έχω το 5980s και μπορώ να σε βοηθήσω σε ότι χρειάζεσαι. Έχω περάσει ένα απο τα πρώτα σου firmware (DVP5980_12.bin) και δέν αντιμετοπίζω κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα. Εδώ έχει και μία φώτο απο το μηχάνημα για να δείς τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Διαθέσιμος να εξυπηρετήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstlaoum Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ¨¨ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΩ ΕΝΑ ΑΠΛΟ DVD ME UPSCALING STA 720-1080 Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΛΑΙΝΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΑΡΑΜΟΡΦΟΝΕΤΑΙ-ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΓΝΗΤΗ-ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΙΤΟΡ 26 IN ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ 1920Χ1200. ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟ? ΑΡΑΓΕ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΟΝΙΤΟΡ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ? ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩ ΑΡΧΕΙΑ >4ΓΙΓΑΜΠΑΙΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ FAT32. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 12,07,55,37 . ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Η ΔΕΝ ΘΑ ΔΩ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SantoPtol Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Το συγκεκριμενο player ειναι καλο? Αν καταλαβα καλα παιρνει και flashakia? Με σκληρους δισκους τι παιζει? Εχει αυτοματο κλεισιμο,ξερω εγω να κλεινει μετα απο ωρες? ευχαριστω εκ των προτερων Το συγκεκριμένο player με το firmware των παιδιών είναι ότι καλύτερο για εμάς τους Έλληνες που μας έχουν ψιλοχεσμένους οι μεγάλες εταιρίες. Παίζει usb flashάκια καθώς και usb δίσκους που έχουν ως file system το fat32. Υπάρχει η δυνατότητα να κλείνει μόνο του μετά από τάδε λεπτά. ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩ ΑΡΧΕΙΑ >4ΓΙΓΑΜΠΑΙΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ FAT32. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 12,07,55,37 . ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Η ΔΕΝ ΘΑ ΔΩ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Τα αρχεία που λες έχουν ανάλυση μεγαλύτερη από 720*576 και δεν υποστηρίζονται από τον player. Άσε που τέτοια αρχεία δεν μπορούν να μπουν σε δίσκο fat32. Μπορεί να έχεις καινούριο firmware σε σχέση με αυτό που πειράζουν τα παιδιά αλλά το καινούριο firmware δίχνει τα γράμματα λίγο διαφανή, σε σημείο που εμποδίζουν την ταινία, με μικρή γραμματοσειρά, και αν υπάρχουν πολλά γράμματα σε μια γραμμή κόβονται. Ενώ με την έκδοση 4.2 του tech25 όλα είναι αυτά δεν ισχύουν. Έβαλε word wrap σε firmware που δεν είχε καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stergios_-.gr- Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 ΑΨΟΓΗ η υποστήριξη σου Tech25!!! Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ! ΑΞΙΟΣ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimAnton Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δοκιμασες και με το link που εδωσα πιο πανω; P.S. Υπαρχει καποιος διαθεσιμος με το παλιο 5980 για να δοκιμασει κατι; (ελληνικα ονοματα σε φακελους και αρχεια...) Thanx Γεια χαρα σε ολους. Πρωτη φορα γραφω και ηθελα να πω ευχαριστω και συγχαρητηρια στον tech 25 για την αψογη δουλεια ολο αυτον τον καιρο. Εχω το παλιο 5980 και ηθελα να ρωτησω αν γινεται να βγει firmware με word wrap οπως εγινε με το καινουριο 5980s.Αν μπορεις tech 25 εισαι πρωτος καθςσ και οτιδηποτε άλλο για δοκιμή.Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stergios_-.gr- Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δεν έχω κάνει ακόμα το upgrade, γι'αυτό εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα.. Χωρίς να θέλω να φανώ καταστροφολόγος, αλλά: ΑΝ ΔΕΝ τα καταφέρει με το upgrade και κολλήσει κάπου στην μέση, έχουμε κανέναν τρόπο flashαρίσματος? Όπως με παλιότερα divx-player (βλ. GVG DVX420), Flashάρισμα από ΗΥ με σειριακό καλώδιο κινητού τηλεφώνου? Ρωτάω γιατί την έχω ήδη πατήσει 1 φορά και όποιος καίγεται με τον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι... Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maitre Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Αφού ευχαριστήσω και εγώ τα παιδιά και ιδιαίτερα τον tech25, για την δουλειά τους πάνω στο firmware του 5980 θα ήθελα να ρωτήσω μιας και δεν βρήκα κάποια σχετική αναφορά στο ομολογουμένως τεράστιο αυτό thread, αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάποιον εξωτερικό σκληρό δίσκο χωρίς εξωτερική τροφοδοσία (2.5" και κάτω, όχι τίποτε μεγάλο μέγεθος 40-60GB ώστε να μην τραβάει πολύ ρεύμα από την USB) και να δουλεύει. Είδα ότι υπάρχει πρόβλημα γενικά με δίσκους που τραβάνε ρεύμα μόνο από την USB οπότε αν κάποιος έχει βρει κάποιον σκληρό δίσκο που του δούλεψε ας μας ενημερώσει για το μοντέλο, θα του ήμουν υπόχρεος. Γενικά για την θύρα USB τα power specifications που βρήκα είναι τα παρακάτω : USB power usage: Bus-powered hubs: Draw Max 100 mA at power up and 500 mA normally. Self-powered hubs: Draw Max 100 mA, must supply 500 mA to each port. Low power, bus-powered functions: Draw Max 100 mA. High power, bus-powered functions: Self-powered hubs: Draw Max 100 mA, must supply 500 mA to each port. Self-powered functions: Draw Max 100 mA. Suspended device: Max 0.5 mA Τώρα τι παίζει με την USB του 5980 (1.1?) δεν ξέρω αλλά φυσιολογικά πρέπει να σηκώνει μέχρι τα 500mA(?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sunseeker Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Παιδιά χρειάζομαι μια βοήθεια γιατί έχω μπερδευτεί. Ποιο είναι το τελευταίο Firmware για 5980 (όχι S) με HDMI on, word wrap και bottom alignment, goto εντολή και Volume Up-down? Έβαλα την 4.1.1_CP1253 αλλά δεν έχω word wrap. Κόβονται τα γράμματα στις μεγάλες προτάσεις. Υπάρχει η 4.2 που βάζει word wrap? Γιατί έψαξα αλλά υπάρχει μόνο για S. Υπάρχει κάποιο link για την 4.2 για 5980? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tech25 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Παιδες περιμεντε λιγακι.. Συντομα θα ανεβει εκδοση με wordwrap και ελληνικους χαρακτηρες σε φακελους και αρχεια (απο CD/DVD) και για τις δυο εκδοσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpdj Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Και πάλι θα κάνει το θάυμα του ο tech25 παιδιά.... Περιμένουμε πως και πως το τελευταίο σου firmware φίλε και ελπίζουμε να έχουν ικανοποιηθεί όλες οι απαιτήσεις των users που έχουν το 5980. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
melody Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Όταν λέμε υπότιτλους, μιλάμε για ευδιάκριτους; Είμαι έτοιμος να το πάρω και θέλω να ξέρω αν είναι τίποτε ψείρες, έχω που έχω μυωπία αν είναι και μικροί (πολύ) δεν διαβάζω τίποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SantoPtol Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 @melody Μάλλον δεν διάβασες αυτό το τεράστιο tread. Εμένα μου πήρε περίπου 2μιση ώρες με διαλείμματα. Υπότιτλοι solid όχι διαφανείς, μεγαλύτεροι από τους μανίσιους και σε καλύτερο σημείο. Τώρα και με word wrap, αναδίπλωση λέξεων και αργότερα με υποστήριξη ελληνικών ονομάτων στο menu, τώρα δίχνει κάτω παύλες (_______). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstlaoum Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Το συγκεκριμένο player με το firmware των παιδιών είναι ότι καλύτερο για εμάς τους Έλληνες που μας έχουν ψιλοχεσμένους οι μεγάλες εταιρίες.Παίζει usb flashάκια καθώς και usb δίσκους που έχουν ως file system το fat32. Υπάρχει η δυνατότητα να κλείνει μόνο του μετά από τάδε λεπτά. Τα αρχεία που λες έχουν ανάλυση μεγαλύτερη από 720*576 και δεν υποστηρίζονται από τον player. Άσε που τέτοια αρχεία δεν μπορούν να μπουν σε δίσκο fat32. Μπορεί να έχεις καινούριο firmware σε σχέση με αυτό που πειράζουν τα παιδιά αλλά το καινούριο firmware δίχνει τα γράμματα λίγο διαφανή, σε σημείο που εμποδίζουν την ταινία, με μικρή γραμματοσειρά, και αν υπάρχουν πολλά γράμματα σε μια γραμμή κόβονται. Ενώ με την έκδοση 4.2 του tech25 όλα είναι αυτά δεν ισχύουν. Έβαλε word wrap σε firmware που δεν είχε καν.[/THANKS SANTOPTOL! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stergios_-.gr- Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Έχω και εγώ το παλιό, οπότε ανυπομονώ για το επόμενο firmware (bottom alignement, HDMI on, word wrap).. TECH25 είσαι σωτήρας, εσένα και του Zavlaka σας πρέπει ένα ιντερνετικό μνημείο, ή τουλάχιστον τα αβατάρ σας σε εικόνισμα πάνω από τα αυτοσχέδια home cinemas μας.. ΝΑ'ΣΤΕ ΚΑΛΑ!! ΥΓ: πολύ καλό το BOTTOM ALLIGNMENT για τους υπότιτλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zavlakas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 @tech25 Ριξε μια ματια στο firmware του 5990... http://www.p4c.philips.com/files/d/dvp5990_12/ Το RISC του ειναι συμβατο με αυτο του 5980S.... ...και φαινεται να εχει καποιες επιπλεον προσθηκες και βελτιωσεις.... 5980 ArmAddressInfo v0.9.9 by New Age C:\DVP5980S_12 (ARM Codes).bin Version: 0A.00.03.01 ADDRESS_1 = 0x03746C00 **ADDRESS_2 = 0x03747000 **ADDRESS_2 = 0x03746F00 SHARED MEMORY = 0x03747400 *CDTEXT BUFFER = 0x03749400 *ADDRESS_3 = 0x0374A800 Addresses marked by * are calculated values! Addresses marked by ** are calculated values too but in new firmwares they have the 2nd value! Additional info (could be wrong): DTS CD : YES SACD : NO DVD-Audio : NO OGG, OGM : NO Nero Digital : YES DivX MF Menu : YES USB Support : YES WMV9 : YES WMV9 VC-1 : YES DTS Passthrough : YES DRAM Size : 8 MB 5990 ArmAddressInfo v0.9.9 by New Age C:\DVP5990_12 (ARM Codes).bin Version: 0A.00.03.01 ADDRESS_1 = 0x03746C00 **ADDRESS_2 = 0x03747000 **ADDRESS_2 = 0x03746F00 SHARED MEMORY = 0x03747400 *CDTEXT BUFFER = 0x03749400 *ADDRESS_3 = 0x0374A800 Addresses marked by * are calculated values! Addresses marked by ** are calculated values too but in new firmwares they have the 2nd value! Additional info (could be wrong): DTS CD : YES SACD : YES DVD-Audio : YES OGG, OGM : YES Nero Digital : YES DivX MF Menu : YES USB Support : YES WMV9 : YES WMV9 VC-1 : YES DTS Passthrough : YES DRAM Size : 8 MB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα