tasskap Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Tech25 το δοκίμασα με bottom alighnment και τα πάντα τέλεια! Καλή μαγκιά αυτή με τον ήχο από το control!!!! Δεν την ψάχνεις λίγο με το τεχνικό τμήμα της Philips να βγάλεις και κανά φράγκο??:-D Ευχαριστώ πολύ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvog Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 και σε μενα παιζει μια χαρα.μπραβο και ευχαριστουμεΗ μονη απορια μου ειναι, καποιες φορες μου κολλαει οταν παω να τρεξω τη ταινια, και αναγκαζομαι να βγαλω τη πριζα. Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? Δοκίμασε να τρέξεις διάφορες ταινίες και από dvd (εμπορίου και δικό σου φτιαγμένο) και από usb (διαφορετικά flash-άκια). Αν το πρόβλημα συνεχίζει και στις δύο περιπτώσεις (ή έστω σταθερά στη μία), τότε πέρασε από πάνω το τελευταίο επίσημο firmware της PHILIPS και γύρισέ το πίσω για αλλάγή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SantoPtol Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Παιδιά κάποιος να ανεβάσει το τελευταίο firmware που έβγαλε ο tech25 σε rapidshare γιατί εκεί που το έχει λιώσαμε το bandwidth του και δεν μπορεί κάποιος, ούτε και εγώ να κατεβάσει το firmware. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tech25 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Παρτο απο εδω... http://www.dataup.de/5821138/Philips_DVP5980_tech25_v4.1.1_CP1253.rarΥ.Γ. Δεν ηξερα οτι εχει οριο το googlepages...Y.Γ.2. Μαλλον οι ξενοι σκιζουν το bandwidht (αυτοι που παιρνουν την ξένη εκδοση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SantoPtol Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Ευχαριστώ και πάλι, δεν ξέρω τι θα κάναμε χωρίς εσένα αφού οι εταιρίες μας έχουν χεσμένους εμάς τους Έλληνες. Επιβεβαιώνω και εγώ ότι δουλεύει Α-Ψ-Ο-Γ-Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tech25 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Πολυ συντομα θα ανεβει εκδοση για το 5980S ,με wordwrap και αλλες αλλαγες(ισως και αναγνωριση ελληνικων χαρακτηρων στα ονοματα φακελων και αρχειων). Οι αλλαγες θα γινουν με την πολυτιμη βοηθεια του vb6ro απο Ρουμανια, που εκανε μια καταπληκτικη δουλεια στο DVP5160. Για το απλο 5980 δεν υπαρχουν σχεδια ακομη (αν και για το wοrdwrap κραταω μια επιφυλαξη οτι μπορει να παιξει και στο 5980) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plin Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Πολυ συντομα θα ανεβει εκδοση για το 5980S ,....(ισως και αναγνωριση ελληνικων χαρακτηρων στα ονοματα φακελων και αρχειων). Αν τα καταφέρεις και σε αυτό θα είναι super! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
el_el Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Μολις απεκτησα το φορητο PET 835/00 με ψηφιακο δεκτη ΤV, usb θυρα, και θα ηθελα τη βοηθεια σας για firmware με ελληνικα (οπως στο 5980 που εχει γινει εξαιρετικη δουλειά απο τον φιλο tech25) Σας ευχαριστω για το χρόνο σας Συγγνωμη για το οφ τοπικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KOLES1973 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω τι σημαίνει το ''goto'' και το wοrdwrap.Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tech25 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Ημερομηνια:29-05-08 General Info: Αυτή η έκδοση άφορα μόνο το DVP5980S. *OXI TO ΑΠΛΟ 5980* Οι αλλαγές έγιναν στην έκδοση firmware 12.07.31.33 Για να δείτε τον ακριβή τύπο του player σας ανοίξτε το tray και πατήστε 55. Αλλαγές: 1.α) 46 χαρακτήρες στα filenames στον Disc browser. β) 23 χαρακτήρες στον USB browser. γ) Αποκοπή των extensions. δ) Απενεργοποίηση βελών στο browser. Εμφάνιση scrollbar (βελτιωμένο). ε) Απενεργοποίηση της προεπισκόπησης σε εικόνες. ζ) 44 χαρακτήρες στο folder bar. 2.α) Αλλαγή του skin, τόσο στην εκκίνηση όσο και στον browser. β) Νέα εικονίδια. 3. α) Αλλαγή και των τεσσάρων fonts με καινούργια βελτιωμένα ελληνικά fonts. β) Αλλαγή της επιλογής των DivX υποτίτλων σε Normal,Small,Medium,Large β) Κεντράρισμα υποτίτλων. γ) Τέσσερις γραμμές υποτίτλων με bottom alignment. δ) Wordwrap (αναδίπλωση των γραμμών των υποτίτλων αν είναι πολύ μεγάλες) γ) Αυτόματο φόρτωμα υποτίτλων. Καινούργια επιλογή μέσα στο menu. «Subtitles Loading» i. Load matching Subtitle and if not, loadAll (Ψάξε για ίδιο όνομα υποτίτλου και αν έχει φόρτωσε αυτό. Αν δεν έχει υπότιτλο με το ίδιο όνομα, φόρτωσε ότι υποτίτλους βρεις. ii. Load All Subtitles (φόρτωσε ότι υπότιτλους βρεις) iii. Only Subtitle with match MovieFilename (φόρτωσε τους υποτίτλους μόνο αν έχουν ίδιο όνομα με το αρχείο video.) δ) Αλλαγή των OSD fonts με καινούργια outlined. ε) Φόρτωση αρχείων υπότιτλων με όνομα μεγαλύτερο των 42 χαρακτήρων. 4. α) Λειτουργία GOTO πατώντας δυο φορές το TITLE. β) Αντικατάσταση των πλήκτρων REPEAT και REPEAT A-B με κουμπιά ελέγχου (θέλει tapping,όχι συνεχόμενη πίεση, και στα DivX δεν εμφανίζει στάθμη ήχου στην οθόνη) γ) Προσθήκη Menu μέσα στο setup «DVD Quick Play» για αυτόματη εκκίνηση της ταινίας (κανονικό DVD) χωρίς να μπεις στο menu. ΤΟ FIRMWARE ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΛΟ DVP5980!!!! EINAI MONO ΓΙΑ ΤΟ 5980S Οι γραμματοσειρές αλλάζουν από το μενού DivX Subtitle όταν ΔΕΝ παίζει ταινία. Οδηγίες για την αναβάθμιση υπάρχουν μέσα στο dvp5980_12_fur_eng.pdf *****Οι εκδόσεις είναι BETA. Τις περνάτε με δική σας ευθύνη.**** Y.Γ. Οι σημαντικές αλλαγές είναι το wordwrap, ο τρόπος φόρτωσης των υποτίτλων και η αισθητική παρέμβαση στα menu. Απο ότι βλέπω αυτό που μένει είναι τυχόν υποστήριξη ελληνικών σε ονόματα φακέλων και αρχείων. Eπι του παρόντος δεν έχω σχέδια να περάσω τις καινούργιες αλλαγές και στο firmware του παλιού 5980. Αυτό που μπορεί να παίξει σχετικά εύκολα στο παλιό 5980, είναι το wordwrap στην εκδοσή long_usb_hdmi_off.Αν κάποιος θέλει να το δοκιμάσει ας μου πει.. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα βγαλω ένα τελικό αρχείο με όλες τις τελευταίες εκδόσεις μαζεμένες... Τέλος να ευχαριστήσω τον vb6rocod από Ρουμανια για την πολυτιμότατη βοήθεια του στην τελευταία εκδοσή του firmware.. Παρτε το firmware απο εδω... >Παρτε την εκδοση 4.2 και για τις δυο εκδοσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostafe Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 εκανα update και ολα δουλευουν ρολοι ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doll Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Philips_DVP5980S-12_tech25_v4.2_CP12.rar Μετά το update όντως όλα φαίνονται καλά, όμως : Στο USB file explorer εμφανίστηκαν τα εξής : α. 1 φορά επιλογή αρχείου και κόλλημα αμέσως. (On-Off το μηχάνημα και όλα ΟΚ) β. 1 φορά κόλλημα σε λειτουργία GOTO χχ.χχ (πάλι On-Off) Δεν ξέρω αν έτυχε αλλά στην 4.1.1 ΔΕΝ είχα ποτέ κόλλημα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
intmap Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Εχω αγορασμενο το DVP5980/12 και προσφατα το εκανα αναβαθμιση απο το site της philips με την εκδοση 12.07.31.33. Πριν απο λιγο εκανα εγκατασταση και το firmware για την υποστηριξη ελληνικων, την απλη εκδοση με υποτιτλους (οχι υπερτιτλους) και με HDMI on, αλλα δηστυχως δεν μου διχνει ελληνικους υποτιτλους (srt). Στο μένου παρατηρησα οτι μπορεις να ορισεις τον τυπο των υποτιτλων, δοκιμασα και τους 3 (standard, cyrillic, central europe) αλλα τιποτα. Μηπως εχει κανεις σας καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει; Το dvd ειναι αγορασένο απο Βελγιο και τους αγγλικους και γαλλικους υποτιτλους τους παιζει μια χαρα. Το region του το εχω δηλωμενο ως 0.... Καμια ιδεα;;;; Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tech25 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Εχω αγορασμενο το DVP5980/12 και προσφατα το εκανα αναβαθμιση απο το site της philips με την εκδοση 12.07.31.33. Πριν απο λιγο εκανα εγκατασταση και το firmware για την υποστηριξη ελληνικων, την απλη εκδοση με υποτιτλους (οχι υπερτιτλους) και με HDMI on, αλλα δηστυχως δεν μου διχνει ελληνικους υποτιτλους (srt). Στο μένου παρατηρησα οτι μπορεις να ορισεις τον τυπο των υποτιτλων, δοκιμασα και τους 3 (standard, cyrillic, central europe) αλλα τιποτα. Μηπως εχει κανεις σας καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει; Το dvd ειναι αγορασένο απο Βελγιο και τους αγγλικους και γαλλικους υποτιτλους τους παιζει μια χαρα. Το region του το εχω δηλωμενο ως 0.... Καμια ιδεα;;;; Ευχαριστω Δε σε καταλαβαινω.. Ειναι DivX με πολλα αρχεια srt? Μηπως ειναι κανονικο DVD? Μηπως οι υποτιτλοι ειναι Multiplexed μεσα στο avi? Μπορεις να ποσταρεις το srt που δεν παιζει; Τα (standard, cyrillic, central europe) ειναι διαφορετικα μεγεθη των ελληνικων υποτιτλων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
intmap Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δε σε καταλαβαινω..Ειναι DivX με πολλα αρχεια srt? Μηπως ειναι κανονικο DVD? Μηπως οι υποτιτλοι ειναι Multiplexed μεσα στο avi? Μπορεις να ποσταρεις το srt που δεν παιζει; Τα (standard, cyrillic, central europe) ειναι διαφορετικα μεγεθη των ελληνικων υποτιτλων.. Ειναι DivX και εχω δοκιμασει διαφορους συνδιασμους: -2 srt (en ,gr -> παιζει μονο το αγγλικο) -1 μονο ελληνικο δεν παιζει - χρηση μονο 8 χαρακτηρων για το avi και το srt -> παλι δεν παιζει - δοκιμη αλλης ταινιας -> παλι δεν παιζει - δοκιμη ασχετου ελληνικου srt -> παλι δεν παιζει.... επισυναπτω ενα αρχειο Σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον Untrac.srt.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα