nakman Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 πως να βαλω νεο firmware στο philips dvp 5980? ειμαι νεα στο σπορ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nakman Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 ειναι 2.0 το γραφει και το manual Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plin Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 ειναι 2.0 το γραφει και το manual Όχι ακριβώς, αλλά διαβάζει συσκευές USB 2.0 (όπως και 1.0). Δεν νομίζω πάντως ότι απαιτείται η παραπάνω ταχύτητα του USB 2 σε τέτοιου είδους συσκευές. Παρεπιπτόντος, στο μικρότερο αδερφάκι του 5160 έχω συνδέσει χωρίς πρόβλημα (πέραν του περιορισμού στον αριθμό των αρχείων/folders) μέχρι 750GB σκληρό (FAT32 formatted βεβαια...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalevizo Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Θα'θελα και εγω με την σειρα μου να πω οτι το τελευταιο firmware που ανεβηκε και εβαλα ειναι τελειο και να ευχαριστησω θερμοτατα τον tech25 για τον χρονο που αφιερωσε! Εχει γινει τοσο καλη δουλεια που με κανει να πιστευω οτι το original firmware της philips ηταν δουλεια των 10 λεπτων ολο κι'ολο απλα για να προλαβουν την παραγωγη! Ειδικα το GOTO δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπηκε σαν default δυνατοτητα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SantoPtol Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Παιδιά ευχαριστούμε πολύ για τον κόπο σας. Και τώρα μια ερώτηση προς τα παιδιά που πειράζουν το firmware tech25, zavlakas και Mirdin. Ποιά προγράμματα χρησιμοποιείται και αν γίνεται και κανά link θα ήταν καλοδεχούμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LakisFM1 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 To usb ειναι σαφως 1.1 και η αδυναμια του φαινεται αν πατε να δειτε VOB ,αν εχουν υψηλο Bitrate θα δειτε οτι δεν τραβαει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tech25 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Παρακατω μπορειτε να βρειτε το firmware με επιλογη top και bottom alignment στους υποτιτλους. >Παρτε την εκδοση 4.2 Επισης εχει διορθωθει το bug με το φλασαρισμα των υποτιτλων που εχουν χρονο εναρξης και ληξης μεσα στο ιδιο δευτερολεπτο.. Ποσταρετε σας παρακαλω αν χρησιμοποιωντας το bottom alignment ειναι καλυτεροι οι υποτιτλοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis_man Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 ok δοκίμασα την έκδοση 4.1.1_CP1253 DVP5980_12_LONG USB _HDMI OFF ,όλα ενταξει και οι υπότιτλοι αρκετά (ικανοποιητικά) χαμηλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doll Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Xρησιμοποιωντας το bottom alignment ειναι καλυτεροι οι υποτιτλοι και με διαφορά. Ολα είναι τέλεια. Μια μικρή ερώτηση. Μπορούμε να έχουμε eject στο tray από το control? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tech25 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Xρησιμοποιωντας το bottom alignment ειναι καλυτεροι οι υποτιτλοι και με διαφορά. Ολα είναι τέλεια. Μια μικρή ερώτηση. Μπορούμε να έχουμε eject στο tray από το control? Ηδη εχεις.... Αν πατησεις συνεχομενα το stop, κανει eject... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis_man Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Eίναι εφικτό να μεγαλώσει το "folder depth" ? Στο usb μπορεί να δει μέχρι τρεις υποφακέλους βάθος. γίνεται περισσότερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makispour Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Γνωρίζει κανείς αν το dvp 5990 που είναι στο site της philips εχει usb 2.0 . Eυχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tech25 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Eίναι εφικτό να μεγαλώσει το "folder depth" ? Στο usb μπορεί να δει μέχρι τρεις υποφακέλους βάθος. γίνεται περισσότερο? Δεν το γνωριζω αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvog Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Παρακατω μπορειτε να βρειτε το firmware με επιλογη top και bottom alignment στους υποτιτλους. >http://mr.vanity.googlepages.com/Philips_DVP5980_tech25_v4.1.1_CP1253.rar Επισης εχει διορθωθει το bug με το φλασαρισμα των υποτιτλων που εχουν χρονο εναρξης και ληξης μεσα στο ιδιο δευτερολεπτο.. Ποσταρετε σας παρακαλω αν χρησιμοποιωντας το bottom alignment ειναι καλυτεροι οι υποτιτλοι... Bottom alignment.... Α-ΨΟ-ΓΟΣ !!!! :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
el_el Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 και σε μενα παιζει μια χαρα.μπραβο και ευχαριστουμε Η μονη απορια μου ειναι, καποιες φορες μου κολλαει οταν παω να τρεξω τη ταινια, και αναγκαζομαι να βγαλω τη πριζα. Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα