Προς το περιεχόμενο

Philips 5980 Firmware με ελληνικά;

nickvog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 835
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ειναι 2.0 το γραφει και το manual

Όχι ακριβώς, αλλά διαβάζει συσκευές USB 2.0 (όπως και 1.0). Δεν νομίζω πάντως ότι απαιτείται η παραπάνω ταχύτητα του USB 2 σε τέτοιου είδους συσκευές.

Παρεπιπτόντος, στο μικρότερο αδερφάκι του 5160 έχω συνδέσει χωρίς πρόβλημα (πέραν του περιορισμού στον αριθμό των αρχείων/folders) μέχρι 750GB σκληρό (FAT32 formatted βεβαια...)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα'θελα και εγω με την σειρα μου να πω οτι το τελευταιο firmware που ανεβηκε και εβαλα ειναι τελειο και να ευχαριστησω θερμοτατα τον tech25 για τον χρονο που αφιερωσε! Εχει γινει τοσο καλη δουλεια που με κανει να πιστευω οτι το original firmware της philips ηταν δουλεια των 10 λεπτων ολο κι'ολο απλα για να προλαβουν την παραγωγη! Ειδικα το GOTO δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπηκε σαν default δυνατοτητα!

Παιδιά ευχαριστούμε πολύ για τον κόπο σας. Και τώρα μια ερώτηση προς τα παιδιά που πειράζουν το firmware tech25, zavlakas και Mirdin.

Ποιά προγράμματα χρησιμοποιείται και αν γίνεται και κανά link θα ήταν καλοδεχούμενο.

To usb ειναι σαφως 1.1 και η αδυναμια του φαινεται αν πατε να δειτε VOB ,αν εχουν υψηλο Bitrate θα δειτε οτι δεν τραβαει.... :fear:

Παρακατω μπορειτε να βρειτε το firmware με επιλογη top και bottom alignment στους υποτιτλους.

>Παρτε την εκδοση 4.2

Επισης εχει διορθωθει το bug με το φλασαρισμα των υποτιτλων που εχουν χρονο εναρξης και ληξης μεσα στο ιδιο δευτερολεπτο..

Ποσταρετε σας παρακαλω αν χρησιμοποιωντας το bottom alignment ειναι καλυτεροι οι υποτιτλοι...

Xρησιμοποιωντας το bottom alignment ειναι καλυτεροι οι υποτιτλοι και με διαφορά. Ολα είναι τέλεια.

Μια μικρή ερώτηση. Μπορούμε να έχουμε eject στο tray από το control?

Xρησιμοποιωντας το bottom alignment ειναι καλυτεροι οι υποτιτλοι και με διαφορά. Ολα είναι τέλεια.

Μια μικρή ερώτηση. Μπορούμε να έχουμε eject στο tray από το control?

Ηδη εχεις....

Αν πατησεις συνεχομενα το stop, κανει eject...

Eίναι εφικτό να μεγαλώσει το "folder depth" ? Στο usb μπορεί να δει μέχρι τρεις υποφακέλους βάθος. γίνεται περισσότερο?

Δεν το γνωριζω αυτο...

Παρακατω μπορειτε να βρειτε το firmware με επιλογη top και bottom alignment στους υποτιτλους.

>http://mr.vanity.googlepages.com/Philips_DVP5980_tech25_v4.1.1_CP1253.rar

Επισης εχει διορθωθει το bug με το φλασαρισμα των υποτιτλων που εχουν χρονο εναρξης και ληξης μεσα στο ιδιο δευτερολεπτο..

Ποσταρετε σας παρακαλω αν χρησιμοποιωντας το bottom alignment ειναι καλυτεροι οι υποτιτλοι...

Bottom alignment.... Α-ΨΟ-ΓΟΣ !!!! :-):-)

και σε μενα παιζει μια χαρα.μπραβο και ευχαριστουμε

Η μονη απορια μου ειναι, καποιες φορες μου κολλαει οταν παω να τρεξω τη ταινια, και αναγκαζομαι να βγαλω τη πριζα. Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...