zavlakas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 O browser ειναι διαφορετικος απο προηγουμενες υλοποιησεις και undocumented...
zavlakas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 @tech25 Δοκιμασε να χρησιμοποιησεις font width div. by 4(π.χ. 28 )....
tech25 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 O browser ειναι διαφορετικος απο προηγουμενες υλοποιησεις και undocumented... Στο 8032 καποια κομματια ειναι στο page1 και καποια στο page2... @tech25Δοκιμασε να χρησιμοποιησεις font width div. by 4(π.χ. 28 ).... To μεγαλο font αν θυμαμαι σωστα ειναι divided by 4, αλλα μαλλον ειναι πολυ μεγαλο... Θα το δω σε καποια φαση αυριο.. Καλο βραδυ...
zavlakas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 To 5960 και τα καινουργια Pioneer(300,400,600), πρεπει να μοιαζουν αρκετα... Δοκιμασε να επικοινωνησεις με ατομα που ασχολουνται με αυτους τους players, σχετικα με τον browser... Σχετικα με τα fonts... Δοκιμασε και αυτα... http://www.insomnia.gr/vb3/downloads.php?do=file&id=153 ...με την αλλαγη του background, φυσικα...
Nameless Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Nameless αν δεν σου κανει κοπο ανεβασε σε παρακαλω καποιες φωτογραφιες με την standard γραμματοσειρα, αν ειναι ευκολο σε ασπρο φοντο εικονας απο πισω, και με υποτιτλους αρκετων χαρακτηρων. P.S. Παλυεω να φτιαξω τον browser, αλλα αυτος ο IDA μου εχει βγαλει τα ματια... Πιστεύω να τα έχω μέχρι το βράδυ, αλλά δεν εγγυώμαι για την ποιότητα!
tech25 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Σχετικα με τα fonts... Δοκιμασε και αυτα... http://www.insomnia.gr/vb3/downloads.php?do=file&id=153 ...με την αλλαγη του background, φυσικα... Ok.. Quick Tip: Επειδη υπερεβηκα το κατα 50ΚΒ το προηγουμενο firmware (απο 1695ΚΒ σε 1748KB) και ανησυχω μηπως υπαρξει προβλημα, μπορω να φαω με το MTKRemaker τις περιττες γλωσσες απο το Data Part -> OSD -> OSD 2 Languages, ωστε να γλυτωσω χωρο ή πρεπει να πειραξω και κατι αλλο; *(το θεμα του browser λυθηκε απο καποιους Τουρκους.Θα ανεβασω αλλο firmware εντος της ημερας) Edit: Μπαα.. και του τουρκου 1732ΚΒ ειναι , οποτε δεν το κοβω να υπαρχει προβλημα...
Nameless Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Θα ανεβασω αλλο firmware εντος της ημερας Παίζει κανένα πρόβλημα που δεν πήρα είδηση ή όλα ΟΚ?
tech25 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Παίζει κανένα πρόβλημα που δεν πήρα είδηση ή όλα ΟΚ? H v2.1 ειναι αλλαγη του original firmware μονο οσον αφορα την γραμματοσειρα των υποτιτλων και το παραθυρο των υποτιτλων. Αυτη που θα ανεβασω σημερα βασιζεται σε μια unofficial τουρκικη εκδοση που εχει και αλλες βελτιωσεις.
petran Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα σας, πάνω που έψαχνα ένα DVD Player με HDMI, USB (που να παίζει και video), Ελληνικούς υπότιτλους κλπ, βρήκα το θέμα αυτό και χάρηκα ιδιαίτερα! Εκτός εάν υπάρχει κάποιο άλλο με ακόμη καλύτερες προδιαγραφές σε κοντινή τιμή που θα μου προτείνατε, σκέφτομαι να το αποκτήσω σήμερα κι όλας!
nickvog Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Φίλε Petran το συγκεκριμένο μοντέλο της PHILIPS είναι εντελώς καινούργιο και πιστεύω ότι αγγίζει υψηλά στάνταρντς εφόσον προσφέρει αναπαραγωγή έως και 1080p (συνήθως η αγορά δίνει μόνο μέχρι 720p) σε HD TV. Γενικά n PHILIPS είναι πρωτοπόρος και ποιοτική σε ΗΙ-ΤECH ζητήματα...
zavlakas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Ok.. Quick Tip: Επειδη υπερεβηκα το κατα 50ΚΒ το προηγουμενο firmware (απο 1695ΚΒ σε 1748KB) και ανησυχω μηπως υπαρξει προβλημα, μπορω να φαω με το MTKRemaker τις περιττες γλωσσες απο το Data Part -> OSD -> OSD 2 Languages, ωστε να γλυτωσω χωρο ή πρεπει να πειραξω και κατι αλλο; Μπορεις να τα "φας", αλλα το ανωτατο οριο ειναι τα 2mb...
Chris K. Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Nameless αν δεν σου κανει κοπο ανεβασε σε παρακαλω καποιες φωτογραφιες με την standard γραμματοσειρα, αν ειναι ευκολο σε ασπρο φοντο εικονας απο πισω, και με υποτιτλους αρκετων χαρακτηρων. P.S. Παλυεω να φτιαξω τον browser, αλλα αυτος ο IDA μου εχει βγαλει τα ματια... Παιδιά είστε ΑΨΟΓΟΙ! Tech25 δοκίμασα κι εγώ τη 2.1 version του firmware και πιστεύω ότι τα "προβλήματα" πηγαίνουν σε λύση... Αν σε ενδιαφέρουν οι παρατηρήσεις για το αποτέλεσμα, συμφωνώ κι εγώ με το nameless ότι χρειάζεται ένα μικρό "κεντράρισμα" στους υπότιτλους και αν γίνεται λίγο πιο κάτω. Δεν ξέρω σε μικρότερες τηλεοράσεις αλλά στη δικιά μου (32΄΄) βγαίνουν λίγο προς τη μέση της οθόνης. Ευχαριστώ πολύ πάντως!!!
tech25 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δοκιμαστε αυτο... http://rapidshare.com/files/50788213/DVP5980_12_CP1253_v.3.rar.html *Στον Nickvog το εστειλα ηδη,αλλα δεν ειχα νεα ακομη...
petran Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Φίλε Petran το συγκεκριμένο μοντέλο της PHILIPS είναι εντελώς καινούργιο και πιστεύω ότι αγγίζει υψηλά στάνταρντς εφόσον προσφέρει αναπαραγωγή έως και 1080p (συνήθως η αγορά δίνει μόνο μέχρι 720p) σε HD TV. Γενικά n PHILIPS είναι πρωτοπόρος και ποιοτική σε ΗΙ-ΤECH ζητήματα... Ευχαριστώ αγαπητέ nickvog! (να υποθέσω ο ίδιος nickvog που βλέπω και σε γνωστά forums κινητών και φωτογραφίας; ) Ήθελα όμως να ρωτήσω σχετικά με την ικανότητα αναπαραγωγής HD-DivX, που απ' ότι φαίνεται εδώ http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1752728&postcount=2 , δεν είναι αναμενόμενο... Εάν όχι, δε βλέπω πόσο χρήσιμο είναι να κάνει upscale σε 1080p ένα video ανάλυσης (έως) 576.
Chris K. Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δοκιμαστε αυτο... http://rapidshare.com/files/50788213/DVP5980_12_CP1253_v.3.rar.html *Στον Nickvog το εστειλα ηδη,αλλα δεν ειχα νεα ακομη... Είναι η αναβάθμιση από τους Τούρκους που έλεγες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα