leo1985 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Καλημερα παιδια, @tech25:εχω και εγω το philips 5980S (το πηρα πριν μια εβδομαδα),το firmware ειναι το 12.07.55.37,υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους απο .srt αρχεια αλλα το προβλημα ειναι οτι τους εμφανιζει μικρους και μεσα σε φοντο.Αν χρησιμοποιησω το firmware που δινεις θα λυθει αυτο το προβλημα; Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostafe Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Καλημερα παιδια,@tech25:εχω και εγω το philips 5980S (το πηρα πριν μια εβδομαδα),το firmware ειναι το 12.07.55.37,υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους απο .srt αρχεια αλλα το προβλημα ειναι οτι τους εμφανιζει μικρους και μεσα σε φοντο.Αν χρησιμοποιησω το firmware που δινεις θα λυθει αυτο το προβλημα; Ευχαριστω γεια σας και απο εμενα καταρχην να σας ευχαριστησω για ολες τηις χρησιμες πληροφοριες που διαβαζω εδω μεσα. παραθετω τα παραπανω γιατι και εγω εχω ακριβως την ιδια απορια. υπαρχει δυνατοτητα να μεγαλωσει η γραμματοσειρα με καποιον τροπο, με καποια ρυθμιση απο το μενου πριν μπλεξουμε με firmware εαν και αυτο γίνεται? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tech25 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Καλημερα παιδια,Αν χρησιμοποιησω το firmware που δινεις θα λυθει αυτο το προβλημα; Ευχαριστω Ναι. υπαρχει δυνατοτητα να μεγαλωσει η γραμματοσειρα με καποιον τροπο, με καποια ρυθμιση απο το μενου πριν μπλεξουμε με firmware εαν και αυτο γίνεται? Δυστυχως οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panian3 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Πάνο καλημέρα,Δες λίγο το bit rate και το μέγεθος της κάθε ταινίας, κάνε ενα defrag τον δίσκο και ξαναπροσπάθησε. Αυτό που λες δεν ακούγετε λογικό ! Καλημερα ymartz, οντως δεν ακουγεται λογικο και δεν ειναι λογικο. Σιγουρα η αμεση κινηση μου ειναι να κανω defrag, αλλα το bitrate γιατι να δημιουργει προβλημα? Δηλαδη ενοεις οταν η ταινια ειναι για παραδειγμα 23fps αντι για 25fps μπορει να δημιουργει αυτην την καθυστερηση? Η μηπως ενοεις αν ειναι 128kbps αντι για 256kbps? Ευχαριστω, Πανος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostafe Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση tech25 πιο ειναι το link για το συγκεκριμενο firmware? εκτος απο την γραμματοσειρα (ποσο μεγαλυτερη θα γινει?)θα αλλαξει και κατι αλλο? και για να ξεκαθαρισουμε κατι.μιλαμε για το 5980s σε ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tech25 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση tech25 πιο ειναι το link για το συγκεκριμενο firmware? εκτος απο την γραμματοσειρα (ποσο μεγαλυτερη θα γινει?)θα αλλαξει και κατι αλλο? και για να ξεκαθαρισουμε κατι.μιλαμε για το 5980s σε ευχαριστω Δες εδω.. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2073017&postcount=507 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostafe Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 ευχαριστω θα κανω update και θα ενημερωσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo1985 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 @tech25:Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!! Το δοκιμασα το firmware και δουλευει μια χαρα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KOLES1973 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Φιλε μου καλημερα. Μια μικρη υπενθυμιση... προσπαθησε να μην γραφεις με κεφαλαια γιατι εκτος απο δυσαναγνωστα ειναι και 'απαιτητικα'. Σιγουρα το καλυτερο θα ηταν να το πας απο την αντιπροσωπεια (εκτος φυσικα και αν εχουν να προτεινουν καποια λυση οι γκουρου εδω μεσα). Αυτο το λεω εγω φυσικα απο προσωπικη εμπειρια μιας που οι φωτο στο δικο μου παιζουν μια χαρα. Σιγουρα αργη να την δειξει αν ειναι μεγαλη αναλυση αλλα οταν την εμφανιζει δεν τρεμοπαιζει η οθονη. Το βασικο που δεν πρεπει να ξεχασεις ειναι οτι αν το πας στην αντιπροσωπεια ειναι οτι μαλλον πρεπει να βαλεις το επισημο firmware της Philips και οχι αυτα που θα βρεις σε αυτο το topic. Αυτο για να μην σε αρχισουν στις αερολογιες του στυλ οτι '... αμα βαζεται ο,τι να ναι εχετε προβλημα΄ και αλλες τετοιες βλακειες. Φιλικα, Πανος Καλησπέρα σε όλους.Γράφω για το πρόβλημα που είχα αντιμετωπίσει με τισ φωτογραφίες.Μπήκα στο site τησ philips και κατέβασα .την αναβάθμιση για DVP 5980_12.BIN.Αυτό ήταν και η λύση του προβλήματος.Τώρα η φωτογραφίες ανοίγουν και γρήγορα και κανονικά. Το μόνο πρόβλημα που έχω τώρα είναι με τους ελληνικούσ υπότιτλους.Επειδή διάβασα όλεσ αυτές τισ προσπάθειες που γίνονται απο τον tech 25 οι οποίες είναι αξιέπενες και μπράβο για άλλη μια φορά , πρέπει να ομολογήσω οτι μπερδεύτικα λιγάκι ,γιατί δεν είμαι και ιδιαίτερα σχετικός.Θα παρακαλούσα να με βοηθήσετε στα εξης: α. Πως μπορώ να δω ποιο firmware εχει το δικό μου μηχάνημα (για παράδειγμα το λειτουργικό το είδα πατώντας 55) β. Το Philips_DVP5980_tech25_v4.0.c έχει δύο αρχεία μέσα DVP5980_12 και DVP5980S_12.θα γράψω και τα δύο στο cd και θα τα φορτόσω στο dvdplayer? γ. Το πρόβλημα με το goto αφορά μόνο το DVP5980S_12? Για το DVP5980_12 το firmware του tech 25 είναι ολοκληρωμένο? Προκαταβολικά ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια και ξανά μπράβο για την δουλειά που κάνετε(και βρίσκουμε και εμείς οι τυφλοί το φώς μας.)!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panian3 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 α. Πως μπορώ να δω ποιο firmware εχει το δικό μου μηχάνημα (για παράδειγμα το λειτουργικό το είδα πατώντας 55) β. Το Philips_DVP5980_tech25_v4.0.c έχει δύο αρχεία μέσα DVP5980_12 και DVP5980S_12.θα γράψω και τα δύο στο cd και θα τα φορτόσω στο dvdplayer? γ. Το πρόβλημα με το goto αφορά μόνο το DVP5980S_12? Για το DVP5980_12 το firmware του tech 25 είναι ολοκληρωμένο? Καλησπερα και μπραβο σου που ελυσες το προβλημα των φωτο. Θα προσπαθησω να απαντησω στα ερωτηματα σου οσο μπορω καλυτερα: α. αν κατεβασες απο την Philips το αυθεντικο firmware τοτε μεσα εκει στις οδηγιες λεει πως να δεις το software version. Σε περιπτωση που δεν το περιεχει κανε αυτο: Software Version Verification Procedure Itʼs important to write down the Software Version information of your DVD player before you start the upgrade procedure. This information is also useful in case you need to call Philips Customer Care Center. 1. POWER ON the set 2. Press SYSTEM MENU key to enter SETUP menu 3. Press < or > to navigate to GENERAL menu 4. Press keys 1,3,7,9 successively Γραψε σε ενα χαρτι αυτο που θα δεις στην τηλεοραση σου για να τα ξερεις απο τουδε και στο εξης. β. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ μην βαλεις και τα δυο σε ενα CD. Μαθε πιο μοντελο εχεις. Αν το πηρες τωρα προσφατα μαλλον εχεις το S. Για να σιγουρευτες ασε το tray ανοιχτο και πατα απο το χειρηστηριο 55 για να δεις πιο μοντελο εχεις. Αν εχεις το S τοτε βαλε στο CD το DVP5980S_12, αν οχι τοτε βαλε το αλλο. γ. το firware του 'δασκαλου' Tech25 ειναι μια χαρουλα. Το μονο που δεν κανει στα S μοντελα ειναι το GoTo. Αν πας μια με δυο σελιδες πισω θα δεις οτι εχει απαντησει σε ενα ερωτημα μου και δινει Link για το update στο απλο 5980 με GoTo. Βαλε αυτο! Ελπιζω να βοηθησα! Πανος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tech25 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Πανο ,δεν μου ειπες αν δουλευει κανονικα το GOTO στο 5980.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panian3 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Πανο ,δεν μου ειπες αν δουλευει κανονικα το GOTO στο 5980.. Δεν το εχω βαλει ακομα αλλα γιατι να μην δουλευει. Εσυ δεν το εφτιαξες? Σιγουρα θα δουλευει! Θα το κανω ομως το ΣΚ που θα αραααααξω σπιτι! Πανος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KOLES1973 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Καλησπερα και μπραβο σου που ελυσες το προβλημα των φωτο.Θα προσπαθησω να απαντησω στα ερωτηματα σου οσο μπορω καλυτερα: α. αν κατεβασες απο την Philips το αυθεντικο firmware τοτε μεσα εκει στις οδηγιες λεει πως να δεις το software version. Σε περιπτωση που δεν το περιεχει κανε αυτο: Software Version Verification Procedure Itʼs important to write down the Software Version information of your DVD player before you start the upgrade procedure. This information is also useful in case you need to call Philips Customer Care Center. 1. POWER ON the set 2. Press SYSTEM MENU key to enter SETUP menu 3. Press < or > to navigate to GENERAL menu 4. Press keys 1,3,7,9 successively Γραψε σε ενα χαρτι αυτο που θα δεις στην τηλεοραση σου για να τα ξερεις απο τουδε και στο εξης. β. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ μην βαλεις και τα δυο σε ενα CD. Μαθε πιο μοντελο εχεις. Αν το πηρες τωρα προσφατα μαλλον εχεις το S. Για να σιγουρευτες ασε το tray ανοιχτο και πατα απο το χειρηστηριο 55 για να δεις πιο μοντελο εχεις. Αν εχεις το S τοτε βαλε στο CD το DVP5980S_12, αν οχι τοτε βαλε το αλλο. γ. το firware του 'δασκαλου' Tech25 ειναι μια χαρουλα. Το μονο που δεν κανει στα S μοντελα ειναι το GoTo. Αν πας μια με δυο σελιδες πισω θα δεις οτι εχει απαντησει σε ενα ερωτημα μου και δινει Link για το update στο απλο 5980 με GoTo. Βαλε αυτο! Ελπιζω να βοηθησα! Πανος Πάνο και πάλι χίλια ευχαριστώ.Το έκανα και όλα είναι οκ.Και πάλι μπράβο στον δάσκαλο TECH 25 και τον ευχαριστώ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akatsim Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Περασα και εγω το νεο λογισμικο και εγινε αλλο μηχανημα. 1000 ευχαριστουμε φιλε μας tech για οτι εχεις κανει. Εχω ενα προβλημα μονον. Εφτιαξα ενα επεισοδειο του lost με το aviaddxsub και οι υποτιτλοι ηταν πολυ μεγαλοι με αποτελεσμα να μην φαινονται δεξια και αριστερα της οθονης. Πρεπει να τους μικρυνω απο το aviaddxsub η ειναι θεμα του λογισμικου του dvd player? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostafe Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 tech25 ολα πηγαν ρολοι. το firmware για το s δουλευει τελεια και σε εμενα. σε ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα