Προς το περιεχόμενο

Philips 5980 Firmware με ελληνικά;

nickvog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 835
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλημέρα σε όλους. Λοιπόν έχω το DVP5980/S12 και δεν μου διαβάζει υποτιτλους από video που είναι ξεχωριστοί. Παρακαλώ όπως μου προτείνεται μια λύση.

Φιλε μου kanonias καλημερα και καλως ηρθες στην παρεα μας.

Θα ξεκινησω πρωτα με μια συσταση και μετα θα σε βοηθησω στο προβλημα σου.

Η συσταση μου λοιπον ειναι οτι πριν καν ζητησεις λυση στο προβλημα σου, αν εψαχνες για 5-10 λεπτα δυο-τρεις σελιδες πριν σε αυτο το TOPIC θα εβρισκες την απαντηση στο προβλημα σου απο τον φιλο Tech25. Εχει ανεβασει ολες τις λυσεις.

Αλλα επειδη και εγω καπως ετσι ξεκινησα, ολιγον τι κακομαθημενα και τα περιμενα ολα στο πιατο, σου παραθετω παρακατω τις πιθανες λυσεις:

1. αν δεν σου διαβαζει καθολου τους υποτιτλους τοτε τσεκαρε αν το filename του βιντεο ειναι το ιδιο με αυτο στους υποτιτλους. Αν για παραδειγμα εχεις μια ταινια που ειναι ετσι: SAW.3.DvdScreener.fluflis.avi τοτε σιγουρα ο υποτιτλος θα πρεπει να ειναι SAW.3.DvdScreener.fluflis.srt

2. αν οντως διαβαζει υποτιτλους αλλα αντι για ελληνικα βλεπεις αλλαμπουρνεζικα τοτε πρεπει να αναβαθμισεις το FIRMWARE. Τοτε πηγαινε εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=199704&page=51 στη μεση της σελιδας το post του Tech25 που εξηγει τα παντα τι να κανεις

Αν κανεις και τα δυο απο πανω και δεν δουλευει τοτε πες μου.

Φιλικα,

Πανος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα και μπράβο για την απίστευτη δουλειά που κάνετε ,

@ tech25 ή όποιον άλλον μπορεί να βοηθήσει . . .

Έχω το εν λόγω μηχάνημα αλλά όποτε γράφω το CDακι και το βάζω για να δει το bin και να κάνει το update μου βγάζει Unknown Disc ! Έχω δοκιμάσει με διαφορετικά δισκάκια πάνω απο μία φορα και με τις ρυθμίσεις που ορίζονται για το Nero.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ;

Thx in advance,

Yiannis.

καρατσεκαρε οτι βαζεις το σωστο bin. Mε 55 (ακριβως δεν θυμαμαι -ψαξε μεσα στο τοπικ αυτο) θα βρεισ αν εχεις το 5980 h 5980S.

Έχεις δικίο μεγάλε .

Τελικά έχω το S το οποίο δεν φαίνεται πούθενα πάνω στην φέτα και προσπαθούσα να περάσω το update για το απλό. :-D

Την πάτησα σαν πρωτάρης , ντρέπομαι ειλικρινά . :confused:

Ευχαριστώ για την απάντηση και sorry για τον χρόνο, το bandwidth και το server space που σπατάλησα άσκοπα.

Yiannis.

ps: GoTo για το 5980S στην έκδοση 4.0.c με ελληνικα fonts θα παίξει tech25 ;

Είμαι διατεθιμένος να κάνω το μηχανηματάκι μου ινδικό χοιρίδιο, εύκολα όμως !

Έχεις δικίο μεγάλε .

Τελικά έχω το S το οποίο δεν φαίνεται πούθενα πάνω στην φέτα και προσπαθούσα να περάσω το update για το απλό. :-D

Την πάτησα σαν πρωτάρης , ντρέπομαι ειλικρινά . :confused:

Ευχαριστώ για την απάντηση και sorry για τον χρόνο, το bandwidth και το server space που σπατάλησα άσκοπα.

Yiannis.

ps: GoTo για το 5980S στην έκδοση 4.0.c με ελληνικα fonts θα παίξει tech25 ;

Είμαι διατεθιμένος να κάνω το μηχανηματάκι μου ινδικό χοιρίδιο, εύκολα όμως !

Καλημερα Γιαννη.

Δεν θα χρειαστει να πειραματιστεις στον player σου.Και εγω το S εχω, οποτε τα tests θα τα κανω εγω.Να σου πω την αληθεια ,θελω σε καποια στιγμη να σχοληθω να βαλω GOTO στο S, αλλα δεν ξερω ποτε και αν γινει αυτο..

Και εγω με την σειρα μου θελω να πω μερικα ευχαριστω.

Κατ'αρχην στον tech25 : Φιλε εισαι απλα φοβερος , διαβασα προχθες τα post , μιας και ειχα ενα καινουργιο μηχανιμα philips (2 ημερων) και μου λυθηκαν ολες οι απορειες.

Το firmware σου απλα ειναι τελειο και ελυσε ολα τα προβληματα με τους υποτυτλους.

Ευτηχως που υπαρχουν παιδια σαν και εσενα και μας βοηθουν.:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Συνεχησε ετσι!!!! Θα αναμενω τοιχον ανανεωμενες version!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Xαιρετώ το forum μιας και είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω.Το θέμα μου είναι ότι απο χθές το απόγευμα προσπαθώ να δώ ελληνικούς υπότιτλους στο 5980,χωρίς όμως αποτέλεσμα.Το αναβαθμισμένο firmware είναι το 12.07.31.33 με sub ver 07.08.02.03 και region code 0.

Kαμμία ιδέα κανείς?

Καλημερα, καλο μηνα & καλη εβδομαδα,

μια ερωτησουλα γρηγορη προς τους γκουρου μας... καταφερα και συνεδεσα επιτελους φορητο σκληρο με τον player αλλα αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι αλλες ταινιες τρεχουνε/παιζουνε πολυ γρηγορα (max 10 secs να κανουνε index κ να αρχισουνε) ενω καποιες αλλες παιρνουνε περισσοτερο χρονο (μπορει και 2 λεπτα για να ξεκινησουνε).

Καμια ιδεα?

Φιλικα,

Πανος

Καλημέρα παιδιά ,

@tech25 ρε φίλε υπαρχει περίπτωση και αν είναι εύκολο στο τελευταίο update να περαστεί feature που να σου επιτρέπει να ανεβοκατεβάζεις την ένταση του ήχου που βγάζει το μηχάνιμα ; Απλά το συνδέω με δύο ηχεία τα οποία δεν έχουν κουμπί για την συγκεκριμένη δουλειά με αποτέλεσμα να παίζουν τέρμα!

Ευχαριστω εκ των πρωτέρων.

Yiannis.

PS: Θυμάμαι πιό παλιά με ενα άλλο μηχάνημα Pioneer που είχα , μετά την αναβάθμιση σε custom firmware(από softpedia) το υποστήριζε . . .

Καλημερα, καλο μηνα & καλη εβδομαδα,

μια ερωτησουλα γρηγορη προς τους γκουρου μας... καταφερα και συνεδεσα επιτελους φορητο σκληρο με τον player αλλα αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι αλλες ταινιες τρεχουνε/παιζουνε πολυ γρηγορα (max 10 secs να κανουνε index κ να αρχισουνε) ενω καποιες αλλες παιρνουνε περισσοτερο χρονο (μπορει και 2 λεπτα για να ξεκινησουνε).

Καμια ιδεα?

Φιλικα,

Πανος

Πάνο καλημέρα,

Δες λίγο το bit rate και το μέγεθος της κάθε ταινίας, κάνε ενα defrag τον δίσκο και ξαναπροσπάθησε.

Αυτό που λες δεν ακούγετε λογικό !

Καλημέρα παιδιά ,

@tech25 ρε φίλε υπαρχει περίπτωση και αν είναι εύκολο στο τελευταίο update να περαστεί feature που να σου επιτρέπει να ανεβοκατεβάζεις την ένταση του ήχου που βγάζει το μηχάνιμα ; Απλά το συνδέω με δύο ηχεία τα οποία δεν έχουν κουμπί για την συγκεκριμένη δουλειά με αποτέλεσμα να παίζουν τέρμα!

Ευχαριστω εκ των πρωτέρων.

Yiannis.

PS: Θυμάμαι πιό παλιά με ενα άλλο μηχάνημα Pioneer που είχα , μετά την αναβάθμιση σε custom firmware(από softpedia) το υποστήριζε . . .

Φιλε ymartz, αυτο που λες ειναι εφικτο..

Αυτο που θελω να κανω πρωτίστως ειναι το GOTO στο 5980S και εφοσον παιξει θα ασχοληθω με το τηλεχειριστηριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...