Προς το περιεχόμενο

Philips 5980 Firmware με ελληνικά;

nickvog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΑΓΩΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ DVD 5980/12...

Φιλε μου καλημερα.

Μια μικρη υπενθυμιση... προσπαθησε να μην γραφεις με κεφαλαια γιατι εκτος απο δυσαναγνωστα ειναι και 'απαιτητικα'.

Σιγουρα το καλυτερο θα ηταν να το πας απο την αντιπροσωπεια (εκτος φυσικα και αν εχουν να προτεινουν καποια λυση οι γκουρου εδω μεσα). Αυτο το λεω εγω φυσικα απο προσωπικη εμπειρια μιας που οι φωτο στο δικο μου παιζουν μια χαρα. Σιγουρα αργη να την δειξει αν ειναι μεγαλη αναλυση αλλα οταν την εμφανιζει δεν τρεμοπαιζει η οθονη.

Το βασικο που δεν πρεπει να ξεχασεις ειναι οτι αν το πας στην αντιπροσωπεια ειναι οτι μαλλον πρεπει να βαλεις το επισημο firmware της Philips και οχι αυτα που θα βρεις σε αυτο το topic. Αυτο για να μην σε αρχισουν στις αερολογιες του στυλ οτι '... αμα βαζεται ο,τι να ναι εχετε προβλημα΄ και αλλες τετοιες βλακειες.

Φιλικα,

Πανος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 835
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Πάνο σ'ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου με πρόλαβεσ στο τσάκ να μην περάσω το firmware για τουσ ελληνικούς υπότιτλους.Όσο για τα κεφαλαία είναι μια ιδιαιτερότητα που έχω στήν γραφή μου απο παλιά και σε καμία περίπτωση δεν δηλώνουν κάτι.Ευχαριστώ πολύ και πάλι!!!

Γειά σας παιδιά. Μόλις έβαλα το 4.0.c sto 5980s και μου επιτρέπει μόνο 2χ fast forward ταχύτητα. Πριν έφτανε κανονικά μέχρι 32. Οι υπότιτλοι είναι μια χαρά.

Αλλά χωρίς GOTO και χωρίς πάνω απο 2x είναι πρόβλημα.

Το έχει κανείς άλλος αυτό?

Βασίλης

Γειά σας παιδιά. Μόλις έβαλα το 4.0.c sto 5980s και μου επιτρέπει μόνο 2χ fast forward ταχύτητα. Πριν έφτανε κανονικά μέχρι 32. Οι υπότιτλοι είναι μια χαρά.

Αλλά χωρίς GOTO και χωρίς πάνω απο 2x είναι πρόβλημα.

Το έχει κανείς άλλος αυτό?

Βασίλης

Φιλε Βασιλη καλημερα,

αν και εχω βαλει το 4.0c στο μοντελο 5980 το απλο και οχι το 's' θα σου πω οτι αυτο που αντιμετωπιζω ειναι μονο οτι δεν εχει το GoTo και ξερω οτι ο φιλος μας ο Tech25 το ψαχνει και οταν το ενεργοποιησει θα μας το προσφερει παραυτα...

Τωρα το προβλημα που εχεις με το 2χ δεν εμφανιζεται σε μενα. Παει, ή τουλαχιστον λεει οτι παει, μεχρι 32χ αλλα σε μερικες περιπτωσεις (οπως μεσω USB απο φορητο σκληρο) παροτι γραφει 32χ η πραγματικη ταχυτητα αντε να ειναι 4χ.

Ισως αν καποιος που εχει το 5980s σου πει τις εντυπωσεις και αυτος να ξερεις σιγουρα τι παιζει!

Πανος

Φιλε Βασιλη καλημερα,

αν και εχω βαλει το 4.0c στο μοντελο 5980 το απλο και οχι το 's' θα σου πω οτι αυτο που αντιμετωπιζω ειναι μονο οτι δεν εχει το GoTo και ξερω οτι ο φιλος μας ο Tech25 το ψαχνει και οταν το ενεργοποιησει θα μας το προσφερει παραυτα...

Τωρα το προβλημα που εχεις με το 2χ δεν εμφανιζεται σε μενα. Παει, ή τουλαχιστον λεει οτι παει, μεχρι 32χ αλλα σε μερικες περιπτωσεις (οπως μεσω USB απο φορητο σκληρο) παροτι γραφει 32χ η πραγματικη ταχυτητα αντε να ειναι 4χ.

Ισως αν καποιος που εχει το 5980s σου πει τις εντυπωσεις και αυτος να ξερεις σιγουρα τι παιζει!

Πανος

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αφού λοιπόν τα 32χ είναι 4χ τα 2χ πόσα είναι? Δια της μεθόδου των τριών βγαίνει 1/4χ που σημαίνει fast forward 1/4? Ε, κάπως έτσι πάει..Βοήθειααα :cry:

Γεια χαρά,

Υπαρχει καμια περίπτωση να φτιαχτεί το goto για το 5980S γιατί ειναι πραγματικά εκνευριστικό να πηγαίνεις 100 μπροστά με fast forward.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξει το font στους υπότιτλους σε arial η verdana....

Ευχαριστώ

Παιδες billyzaf και smartmedia,

αυτος που μπορει να σας βοηθησει σιγουρα ειναι ο Tech25, οποτε ολοι μαζι ας μαζευτουμε και ας χορεψουμε τον χορο της επικλησης και παρακλησης του γκουρου να εμφανιστει και να μας δωσει τα φωτα του...

Πανος

Παιδες δεν ειναι θεμα επικλησης (ελεος.. :-))

Το GOTO μπορει να προστεθει ευκολοτερα στο 5980.

@panian Σηκωσα ενα firmware στο softpedia για το 5980/5980S με ανατολικοευπωπαικους χαρακτηρες. (ειναι στην ουσια το 4.0.c με αλλαγμενα fonts).

Απλα προσθεσα στο GOTO στο firmware του 5980 (δεν ξερω αν δουλευει.το 5980S εχω)

Παρτο απο εδω:

>http://mr.vanity.googlepages.com/DVP5980_12_tech25_v3_1250_1251_1252.rar

και δοκιμασε το. Δεν θα σου εμφανισει ελληνικους χαρακτηρες, μην αγχωθεις.Απλα πες μου αν ειναι λειτουργικο το GOTO.Μιλαμε πάντα για το σκετο 5980. Οχι το 5980S.

Οσον αφορα το GOTO στο 5980S, το θεμα ειναι πιο πολυπλοκο.

Χρησιμοποιειται αλλο τσιπακι και εχει αρκετες αλλαγες. Μεσα σε αυτες ειναι και η ταυτοχρονη χρηση HDMI και μεγαλων ονοματων στο USB.

Δυστυχως ο χρονος μου ειναι ελαχιστος και δεν ξερω ποτε θα μπορεσω να ασχοληθω μπας και φτιαχτει..

@smartmedia

Μπορεις να το κανεις και μονος σου. Ψαξε για το MTKFontCreator και το MTKRemaker..

Δεν θα σου εμφανισει ελληνικους χαρακτηρες, μην αγχωθεις.Απλα πες μου αν ειναι λειτουργικο το GOTO.Μιλαμε πάντα για το σκετο 5980. Οχι το 5980S.

Οσον αφορα το GOTO στο 5980S, το θεμα ειναι πιο πολυπλοκο.

Χρησιμοποιειται αλλο τσιπακι και εχει αρκετες αλλαγες. Μεσα σε αυτες ειναι και η ταυτοχρονη χρηση HDMI και μεγαλων ονοματων στο USB.

Γεια σου και χαρα σου Tech25.

Σε ευχαριστω και εγω αλλα φανταζομαι και τα αλλα 2 παιδια για τα hints.

Να σε ρωτησω εγω απο μερια μου 2 πραγματα συμφωνα με τα ανωθεν:

1. λες οτι ΔΕΝ θα μου εμφανισει ελληνικους χαρακτηρες. Εννοεις οτι παπαλα οι ελληνικοι υποτιτλοι απο .srt αρχειακι? Να βαλω αυτο το update και αν δουλεψει απλα να στο πω? Τι εννοαει ο ποιητης εδω?

2. Εχω την εντυπωση οτι οτι καποτε ο φιλος ο ZAVLAKAS καποτε ειχε βγαλει ενα update που ειχε να επιλεξεις αν ηθελες HDMI ή μεγαλα filenames. Για να βαλεις GOTO λοιπον στο 5980S δεν θα ηταν προτιμοτερο να θυσιασεις κατι αλλο μιας και φαινεται οτι ειναι πολυ χρησιμο ασ πουμε το GOTO απο τα μεγαλα filenames? Λεω εγω τωρα...

Και παλι ευχαριστω,

Πανος

Γεια σου και χαρα σου Tech25.

Σε ευχαριστω και εγω αλλα φανταζομαι και τα αλλα 2 παιδια για τα hints.

Να σε ρωτησω εγω απο μερια μου 2 πραγματα συμφωνα με τα ανωθεν:

1. λες οτι ΔΕΝ θα μου εμφανισει ελληνικους χαρακτηρες. Εννοεις οτι παπαλα οι ελληνικοι υποτιτλοι απο .srt αρχειακι? Να βαλω αυτο το update και αν δουλεψει απλα να στο πω? Τι εννοαει ο ποιητης εδω?

2. Εχω την εντυπωση οτι οτι καποτε ο φιλος ο ZAVLAKAS καποτε ειχε βγαλει ενα update που ειχε να επιλεξεις αν ηθελες HDMI ή μεγαλα filenames. Για να βαλεις GOTO λοιπον στο 5980S δεν θα ηταν προτιμοτερο να θυσιασεις κατι αλλο μιας και φαινεται οτι ειναι πολυ χρησιμο ασ πουμε το GOTO απο τα μεγαλα filenames? Λεω εγω τωρα...

Και παλι ευχαριστω,

Πανος

Οπως σου ειπα πιο πανω, στο link που σου εδωσα το firmware εχει μονο ανατολικοευρωπαικους χαρακτηρες στα fonts. Θα το βαλεις για test του GOTO μονο.

Αφου τσεκαρεις αν παιζει ή οχι το GOTO, ξαναγυρνας στην εκδοση που εχεις.

Αν δουλευει θα σου πειραξω το ελληνικο firmware για να εχει GOTO.

Το διπλο firmware εχει εφαρμογη μονο στο 5980.Αν διαβασεις παλιοτερα posts θα καταλαβεις..

Εγώ με το 2χ πρόβλημα μάλλον θα περιμένω μέχρι να λυθεί η εξίσωση...

Αλλος κανένας συνάδελφος 5980S με πρόβλημα στο fast forward δεν υπάρχει?

Μήπως να δοκιμάσω να το ξαναεγκαταστήσω?

Οπως σου ειπα πιο πανω, στο link που σου εδωσα το firmware εχει μονο ανατολικοευρωπαικους χαρακτηρες στα fonts. Θα το βαλεις για test του GOTO μονο.

Αφου τσεκαρεις αν παιζει ή οχι το GOTO, ξαναγυρνας στην εκδοση που εχεις.

Αν δουλευει θα σου πειραξω το ελληνικο firmware για να εχει GOTO.

Το διπλο firmware εχει εφαρμογη μονο στο 5980.Αν διαβασεις παλιοτερα posts θα καταλαβεις..

Καλημερα Tech25,

καλα το καταλαβα δηλαδη οτι θα κανω το DVDακι μου πειταματοζωο αλλα εν οψη του GoTo θα το κανω! Θα το κανω μεσα στο Σαββατοκυριακο και θα επανελθω την Δευτερα με τα αποτελεσματα, ελπιζω οχι τα αποτελεσματα της νεκροψιας.

Με εκτιμηση,

Πανος

Καλημερα Tech25,

καλα το καταλαβα δηλαδη οτι θα κανω το DVDακι μου πειταματοζωο αλλα εν οψη του GoTo θα το κανω! Θα το κανω μεσα στο Σαββατοκυριακο και θα επανελθω την Δευτερα με τα αποτελεσματα, ελπιζω οχι τα αποτελεσματα της νεκροψιας.

Με εκτιμηση,

Πανος

Αφου δεν το δοκιμασες μεχρι τωρα, δοκιμασε μια και μια, αυτο..

(εχει και ελληνικους υποτιτλους)

>Νέα εκδοση 4.0.d.Παρτε την απο εδω:
http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2142182&postcount=595

Αφου δεν το δοκιμασες μεχρι τωρα, δοκιμασε μια και μια, αυτο..

(εχει και ελληνικους υποτιτλους)

>http://mr.vanity.googlepages.com/Philips_DVP5980only_GOTOtest_tech25_.rar

Και παλι ευχαριστω. Φανταζομαι οτι αυτο που λες παραπανω ειναι το 4.0.c με ελληνικα fonts οποτε αν δουλεψει και το GoTo τοτε δεν χρειαζεται κατι αλλο?

Πανος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...