Προς το περιεχόμενο

Philips 5980 Firmware με ελληνικά;

nickvog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

tech25 εγω σημερα γυρισα πισω στο παλιο καλο 3.2.3 γιατι απο το 4.0c ελειπε το GOTO. ειναι πολυ χρησιμο γιατι περιμενεις πολυ ωρα με το FF να φτασεις π.χ. στα 75min λεπτα που ειχες αφησει τη ταινια. κατα τα αλλα το 4.0c για μενα ειναι αψογο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 835
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

tech25 εγω σημερα γυρισα πισω στο παλιο καλο 3.2.3 γιατι απο το 4.0c ελειπε το GOTO. ειναι πολυ χρησιμο γιατι περιμενεις πολυ ωρα με το FF να φτασεις π.χ. στα 75min λεπτα που ειχες αφησει τη ταινια. κατα τα αλλα το 4.0c για μενα ειναι αψογο.

Το μονο προβλημα ειναι οτι στην 3.2.3 δεν εχει βγει ακομη το S.

To GOTO στο 5980 μπορει να υλοποηθει πιο ευκολα απο οτι στο S.

Δεν πειραζει, η αυξηση γραμμων στον browser μου φτανουν :-)

(500ris WD στο philips καλα ειναι?)

Φιλε μου καλησπερα.

Καλα ολα τα παραπανω αλλα τον 500αρη σκληρο πως στον κορακα εχεις καταφερει να τον κανεις να τον δει το DVD σου?

Εδω εγω βαζω flashaki, φατ32 formatted, 2gb με 2 ταινιες .avi και μου λεει USB NOT SUPPORTED.

Μολις εβαλα και το firmware φιλου TECH25 (σε ευχαριστουμε πολυ) και παλι οταν ανοιγει το ρημαδο-πραμα και παταω το USB κουμπε απο το τηλεχειρηστηριο, αναβει το led στο φλασακι, αλλα τρωω πορτα με το DISC NOT SUPPORTED. Εχω δοκιμασει και φορητο σκληρο, με ξεχωριστο ρευμα, χωρις ρευμα και παντα το ιδιο μηνυμα. Δεν κανει καν το κοπο να δει τι εχει μεσα ο φορητος.

Τι πρεπει να γινει ρε γμτο.

Λες να φταιει το firmware που εχω?

Ποιο θα ηταν καλυτερο να μπει?

Εχω εναν σκληρο 320gb, τι να κανω για να δουλεψει?

Σε ευχαριστω,

Πανος

Φιλε μου καλησπερα.

Καλα ολα τα παραπανω αλλα τον 500αρη σκληρο πως στον κορακα εχεις καταφερει να τον κανεις να τον δει το DVD σου?

Δεν έχω το 5980, αλλά το

μικρότερο αδερφάκι του (Philips 5160). Σε αυτό έχω συνδέσει έναν σκληρό 500GB (WD MyBook) & έναν 750GB (Seagαte freeagent) φορμαρισμένους με FAT32 χωρίς πρόβλημα.

Λάθος υπάρχει κάποιο πρόβλημα: υπάρχει όριο στον αριθμό των folders και των files που μπορούν να διαβαστούν (κάτι το τοποίο αναφέρεται στο manual).

Υποθέτω ότι τέτοιοι δίσκοι θα αναγνωρίζονται στο 5980. Μήπως είναι χαλασμένη η USB θύρα του;

Δεν έχω το 5980, αλλά το

μικρότερο αδερφάκι του (Philips 5160). Σε αυτό έχω συνδέσει έναν σκληρό 500GB (WD MyBook) & έναν 750GB (Seagαte freeagent) φορμαρισμένους με FAT32 χωρίς πρόβλημα.

Λάθος υπάρχει κάποιο πρόβλημα: υπάρχει όριο στον αριθμό των folders και των files που μπορούν να διαβαστούν (κάτι το τοποίο αναφέρεται στο manual).

Υποθέτω ότι τέτοιοι δίσκοι θα αναγνωρίζονται στο 5980. Μήπως είναι χαλασμένη η USB θύρα του;

Το θεμα ειναι οτι:

1. αν βαλω flashaki Kingstone των 2gb τοτε βλεπω το φωτακι να αναβει που σημαινει οτι δινει/παιρνει ρευμα, αλλα ειτε εχει μεσα αρχεια .avi, .mp3, etc με short filenames μου βγαζει DISC NOT SUPPORTED

2. αν βαλω φορητο σκληρο των 80gb (Freecom 2,5" hard drive with USB 2.0) που δεν χρειαζεται ρευμα και περνει απο USB ρευμα... παλι τα ιδια DISC NOT SUPPORTED (εδω μπορει να φταιει οτι χρειαζεται extra ρευμα)

3. αν βαλω 320gb φορητο (seagate IDE με κουτακι που τον κανει φορητο απο το ΠΛΑΙΣΙΟ) με USB καλωδιο και ρευμα τοτε ενω ακουω οτι προσπαθει να τον διαβασει σε δευτερολεπτα βγαζει το DISC NOT SUPPORTED.

Φυσικα σε ολες τις παραπανω περιπτωσεις οι δισκοι ειναι FAT32 formatted...

Εχω αρχισει να στεναχωριεμαι και να αναρωτιεμαι αν τελικα ειμαι τοσο ΑΣΧΕΤΟΣ!!!

Φιλικα,

Πανος

Απο το googling διαβασα οτι

1) ο δισκος ΠΡΕΠΕΙ να ειναι FAT32 (εδω ειμαστε οκ) ,

2) ενα μοναδικο primary partition (oxi logical!!!!) ,

και φυσικα τον εκανα format me third party utility μιας και τα win δεν φορμαρουν πανω απο 32GB (το utility που χρησιμοποιησα λεγεται swissknife και ειναι freeware)

http://www.compuapps.com/Download/swissknife/swissknife.htm

Ο δισκος ειναι 3.5'' WD500 SATA σε θηκη usb Vipower (με τροφοδοτικο) , απο το Πλαισιο το καλοκαιρι που τα εδινε ''εκπτωσεις'' 9 ευρω !

πσ. Δοκιμασα να τον περασω μεσω DLINK USB-hub (με τροφοδοτικο) και δεν τον εβλεπε. Αρα δεν του αρεσουν τα usb-hub.

Απο το googling διαβασα οτι

1) ο δισκος ΠΡΕΠΕΙ να ειναι FAT32 (εδω ειμαστε οκ) ,

2) ενα μοναδικο primary partition (oxi logical!!!!) ,

και φυσικα τον εκανα format me third party utility μιας και τα win δεν φορμαρουν πανω απο 32GB (το utility που χρησιμοποιησα λεγεται swissknife και ειναι freeware)

http://www.compuapps.com/Download/swissknife/swissknife.htm

Πράγματι το 5980 (όπως και πολλές άλλες συσκευές που διαθέτουν θύρα USB -- βλ. LG κλπ.) φαίνεται να είναι επιλεκτικό στις συσκευές που αναγνωρίζει στη συγκεκριμένη θύρα...

Για να το δαμάσω λοιπόν, τo κατέβασα αυτό το πρόγραμμα αλλά είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να τρέξει με Windows XP, όσο κι αν προσπάθησα !!!! Ακόμη και η αλλαγή σε compatibility mode δεν απέφερε αποτέλεσμα ΔΥΣΤΥΧΩΣ.... :fear::fear:

Μήπως γνωρίζει κάποιος κάποιον άλλο τρόπο για format σε FAT32 (primary partition) αλλά για μέγεθος μεγαλύτερο από 32GB (έχω ένα USB σκληρό στα 80GB).

THANX :o

Μήπως γνωρίζει κάποιος κάποιον άλλο τρόπο για format σε FAT32 (primary partition) αλλά για μέγεθος μεγαλύτερο από 32GB (έχω ένα USB σκληρό στα 80GB).

Πρωτον και κυριον θα ηθελα να ευχαριστησω τον φιλο LakisFM1 για τις συμβουλες του. Θα τις εφαρμοσω και θα επανελθω. Βασικα πρεπει να κανω φορματ και να σιγουρευτω οτι το partition ειναι primary. Θα μου επιτρεψεις ομως αν σε περιπτωση κατι δεν παει καλα να σε ξαναζαλισω...

Αν δεν σου κανει κοπο, και μιας που φαινεται οτι το κατεχεις, υπαρχει καπου που μπορω να μαθω εξτρα πληροφοριες για τα partitions. Δηλαδη ποτε ενα partition να ειναι Logical, ποτε primary και ποτε extended? Δεν εχω καταλαβει πως λειτουργουν αυτα.Ευχαριστω και παλι!

Τωρα προς τον φιλο nickvog, κατεβασα και εγκατεστησα το προγραμμα SwissKnife απο το link που μας εδωσε ο LakisFM1. Ολα πανε μια χαρουλα. Τρεχει κανονικα το προγραμμα στα XP. Αν εχεις οποιοδηποτε προβλημα και δεν σου τρεχει, ξερω σιγουρα οτι στα XP και στα Vista ενα πολυ καλο προγραμμα για Disk Management ειναι το Paragon Partition Manager. Αν δεν μπορεις να το βρεις πες μου να σου στειλω link στο ραπιντσερ. Ειναι αρκετα ευκολο, αν φυσικα εχεις καποιες σχετικες γνωσεις.

Σας ευχαριστω και παλι,

Πανος

Πράγματι το 5980 (όπως και πολλές άλλες συσκευές που διαθέτουν θύρα USB -- βλ. LG κλπ.) φαίνεται να είναι επιλεκτικό στις συσκευές που αναγνωρίζει στη συγκεκριμένη θύρα...

Για να το δαμάσω λοιπόν, τo κατέβασα αυτό το πρόγραμμα αλλά είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να τρέξει με Windows XP, όσο κι αν προσπάθησα !!!! Ακόμη και η αλλαγή σε compatibility mode δεν απέφερε αποτέλεσμα ΔΥΣΤΥΧΩΣ.... :fear::fear:

Δες εδω..

http://www.crapcontrol.com/content.php?article.14

μαμησαμε λιγο το τοπικ αλλα θα πω και ενα τιπ ακομα.

εχω παραγγειλει απο το ebay ενα παθητικο switch usb 1 to 4 , οποτε δεν εχει βαζε-βγαλε το δισκο μια στο pc , mia sto DVD.... (το πλαισιο εχει ενα με 19ε αλλα παιρνει τροφοδοσια και δεν το εμπιστευομαι, μιας και το φιλιπς δεν του αρεσει να του τραβανε ρευμα....

edit : δε βλεπει μεσα σε πανω απο 3 directory D:\apo8hkh\videos\collections\ <stop>

Σας ευχαριστώ ρε παιδιά !!!!

Θα δοκιμάσω και επανέρχομαι με εντυπώσεις (αν και χλωμό το κόβω γιατί ο σκληρός θέλει ρεύμα και προσπαθεί να το τραβήξει αναγκαστικά από το USB του 5980).

Πάντως σε κάθε περίπτωση, έχω το flash-ακι των 8GB και κάνει άριστα τη δουλειά του :-) :-)

Λοιπον επιτελους το καταφερα!!! Γιουπιιιιιιιιι!

Σας παραθετω παρακατω τι πρεπει να γινεται για να δουλευει. Αυτο λειτουργησε για το kingstone usb flash 1gb, IDE seagate 320gb σε φορητο κουτακι ICY box απο το ΠΛΑΙΣΙΟ (http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978200&product=771287).

Οσο αναφορα τον Freecom 80gb που εχω και περνει ρευμα απο το USB θα δοκιμασω διαφορα και θα επανελθω.

Λοιπον:

1. format hard disk in FAT32 mode. Το καλυτερο προγραμμα για μενα ειναι το Paragon Partition manager που μπορειτε σιγουρα να το βρειτε με ενα απλο search. Οποιος δυσκολευτει ας μου στειλει PM και του στελνω link...

2. Το partition πρεπει οπως και δηποτε να το κανετε PRIMARY.

3. Οπως λεει και ο φιλος LakisFM1 δεν πρεπει να εχετε πανω απο 3 directories.

4. Σαν συμβουλη μην εχετε μεγαλα filename αλλα καποια συντομη περιγραφη γιατι αν θυμαμαι καλα δεν διαβαζει πανο απο 8 γραμματα, οποτε αν το filename εχει στην αρχη το ονομα του uploader, μετα την ποιοτητα και υστερα το ονομα της ταινιας... τοτε πρεπει να ειστε μαγοι για να καταλαβετε ποια ταινια ειναι.

Αυτα προς το παρον, σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια, αν θελει καποιος βοηθεια για το Paragon ευχαριστως....

Και μια τελευται παρακληση προς τον φιλο Tech25... προσπαθησε να φτιαξεις το GoTo γιατι πραγματικα οταν προσπαθει καποιος να παει σε ενα σημειο της ταινιας (ας πουμε στα 55 λεπτα) θελει πολυ υπομομνη, φροντιδα και προδερμα. Να φανταστεις οτι απο τον φορητο USB δισκο ακομα και στο 32χ η πραγματικη ταχυτητα με το ζορι να ειναι 8χ.

Και παλι ευχαριστω,

Πανος

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΑΓΩΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ DVD 5980/12.ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΑ FIRMWARE ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΤΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ .ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΩ.ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΖΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ USB ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ DVD ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΥΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΡΕΜΟΥΛΟ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ VGA.ΡΩΤΗΣΑ ΣΤΗΝ PHILIPS ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ .ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΩΗΘΗΣΕΙ:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...