LakisFM1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Χαιρετω την παρεα , το πηρα και εγω το Σαββατο το 'S'. Υπαρχει περιπτωση να βελτιωσουμε το browsing των mp3, δηλαδη... 1) <deleted> 2) Εμφανιση greek filenames στα mp3 (η ακομα και στα IDtag?) 3) Nα δειχνει περισοτερα αρχεια στον browser ... ολη η οθονη ειναι αδεια , και δειχνει μονο 4 αρχεια mp3 στη μεση ... 4) πατωντας το down να scrollarei μονο του .. (γιατι πρεπει να παταω συνεχεια down.down.down.down.down.down) Ευχαριστω που με ανεχτηκατε.... Cheers για τη δουλεια που κανετε. και χρονια πολλα ... (φευγω για παραλια κατερινης ) ps.(εβαλα και εγω το c , ΗDMI εχει? γιατι καποτε βγαζατε 2 εκδοσεις , - με και χωρις..) ps2. Μετα το firmware update to firmware μου λεει παλι 12.07.55.39 .... αυτο ειναι?? δεν δουλευετε το 31 , νομιζω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrayzak Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Στο usb browser δεν εχω long filenames. Μιλαω παντα για το DVP5980_12.bin. Μηπως μπορουμε να κανουμε κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
constantinos_rho Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 φιλε tech25... το 4.0c πολυ καλο. αν μπορεις να φτιαξεις ομως και τα: 1. usb browser δεν εχει long filenames 2. τη δυνατοτητα οπως ειπες παραπανω (goto) Μιλαω παντα για το DVP5980_12.bin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikotrotsos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Γεια σας. Έχω το philips 5980/12 και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι οι εξωτερικοί ελληνικοί υπότιτλοι (.srt) σε φαίνονται σε "κινέζικα" είτε σώσω τους subs σε utf-8 ή unicode ή ansi format.Ακόμα και όταν πειράζω στο dvd player τα είδη subs(cyrillic-central european κλπ...) δε γίνεται τίποτα.Έχω κάνει fw upgrade από το site της philips πριν από κάνα μήνα αλλά πάλι τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takis5980 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ 5980 . ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ UPDATE CD .BΓAZEI UKΝΟWN DISK.ΕΦΤΙΑΞΑ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ .ΒΙΝ.. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΤΟ 55 ΣΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ,ΟΤΙ ΕΙΧΑ 5980S ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟ NEO TOY TECH 25 VER 4.C .KAI ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ .. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ TECH25 ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΕΩΤΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ...ΕΚΔΟΣΗ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tarafos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 tech25 το HDMI είναι ενεργοποιημένο στα καινούρια firms σου ή θα έχει πάλι δύο εκδόσεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimkap1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Παιδια να ρωτησω, τελικα το 5980 παιζει avi απο USB? γιατι οταν προσπα8ω να το κανω μου βγαζει οτι video codec not supported και ακουω μονο την ομιλια απο την ταινια. Να σημειωσω οτι εχω κατεβασει το τελευταιο firmware απο την επισημη σελιδα της philips. Επισης τα avi τα παιζει κανονικοτατα απο το δισκακι. Να προσθεσω επισης οτι χρησιμοποιω USB stick απλο με FAT32. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LakisFM1 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Ακριβως αυτο που λεει. codec not supported. Μαλλον ειναι mp4 video codec. Δοκιμασε οτιδηποτε αλλο video divx-avi ,vob, mpg, ....ως και 3gp!! (οχι .flv kai .mov) (Tα μονα που μπορει να αντιμετωπισεις προβλημα ειναι ta vob που ειχουν high bitrate, λογω του usb1.1 - μπορει να εχεις κοψιματα) Α...και μη παιξεις λοττο... ps. iso δοκιμασε κανεις? (δεν εχω καποιο ετοιμο να δοκιμασω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasskap Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Παιδια να ρωτησω, τελικα το 5980 παιζει avi απο USB? γιατι οταν προσπα8ω να το κανω μου βγαζει οτι video codec not supported και ακουω μονο την ομιλια απο την ταινια.Να σημειωσω οτι εχω κατεβασει το τελευταιο firmware απο την επισημη σελιδα της philips. Επισης τα avi τα παιζει κανονικοτατα απο το δισκακι. Να προσθεσω επισης οτι χρησιμοποιω USB stick απλο με FAT32. Ευχαριστω Αντιμετώπισα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα και ψάχνοντας τα forum είδα ότι στο εξωτερικό βρήκαν ότι δεν παίζει πάντα τα xVid (κάτι πάιζει με τον τόπο που γράφονται). Χρησιμοποίησα το ΑutoGK και μετέτρεψα τα χVid σε DivX και το πρόβλημα λύθηκε! Τσέκαρε αν αυτά που πας να παίξεις είναι σε xVid format... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvog Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Εγώ πάντως ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχα στο USB κάποιο πρόβλημα με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αρχείο με κατάληξη .avi και, πιστέψτε με, έχω παίξει πάρα πολλά... Αντίθετα, θα έλεγα ότι υποστηρίζει πολύ περισσότερους τύπους avi encoding από άλλες συσκευές. Στο παρελθόν, με άλλο player, πολλές φορές είχα αναγκαστεί να ξανακάνω encoding σε κάποιο avi μόνο και μόνο είτε γιατί δεν το έτρεχε καν, είτε γιατί το έτρεχε μεν, αλλά τα χρώματα ήταν αλλοιωμένα... Με το 5980 όλα ΟΚ. Φτου φτου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zavlakas Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Παιδια να ρωτησω, τελικα το 5980 παιζει avi απο USB? γιατι οταν προσπα8ω να το κανω μου βγαζει οτι video codec not supported και ακουω μονο την ομιλια απο την ταινια. Τι αναλυση εχει αυτο το .avi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LakisFM1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 νομιζω οταν δεν του αρεσει η αναλυση βγαζει "video resolution not supported" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Λοιπόν να δώσω και εγώ μια "λύση" σε όσους έχουν πρόβλημα με το unknown disk. Πήρε σήμερα ένας φίλος ένα 5980 player. Έξω στο κουτί έλεγε 5980/12. Πάνω στο player το ίδιο. Πάμε να περάσουμε firmware αλλά μάταια. Unknown disk. Τέλικά με το post του Mirdin βρήκα φως. Αν πατήσετε με ανοιχτό tray στο χειρηστήριο τον αριθμό 55 θα δείτε πως το frimware κατα πάσα πιθανότητα είναι 5980S. Στον φίλο μου αυτό έγινε. Ενώ τα πάντα έλεγαν πως το player ήταν 5980 τελικά το firmware ήταν για το S. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mirdin Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Λοιπόν να δώσω και εγώ μια "λύση" σε όσους έχουν πρόβλημα με το unknown disk. Πήρε σήμερα ένας φίλος ένα 5980 player. Έξω στο κουτί έλεγε 5980/12. Πάνω στο player το ίδιο. Πάμε να περάσουμε firmware αλλά μάταια. Unknown disk. Τέλικά με το post του Mirdin βρήκα φως. Αν πατήσετε με ανοιχτό tray στο χειρηστήριο τον αριθμό 55 θα δείτε πως το frimware κατα πάσα πιθανότητα είναι 5980S. Στον φίλο μου αυτό έγινε. Ενώ τα πάντα έλεγαν πως το player ήταν 5980 τελικά το firmware ήταν για το S. Νομίζω πώς όλα τα DVD της σειράς 5980 δεν αναφέρουν στην συσκευασία αν είναι 5980 ή 5980S και αυτός ήταν ο λόγος που είχα αναφέρει αυτή τον έλεγχο που μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε για να βεβαιωθεί για το μοντέλο του DVD του. Εξάλλου γι αυτό και εγώ αναγκάστηκα να κάνω custom FW και δεν χρησιμοποίησα του tech25, αρχικά δεν είχε φτιάξει έκδοση για το 5980S και το δικό μου ήταν όπως στην περίπτωση του dkmaster και του φίλου του. Πάντως dkmaster αν αυτή η επισήμανση βοηθήσει όσους είχαν σωστά τις ρυθμίσεις και το DVD τους έλεγε "unknown disk" αυτό θα είναι πολύ καλό. Mirdin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tech25 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Καλησπερα.. Αν βρω λιγο χρονο , θα προσπαθησω να αυξησω τις γραμμες στον browser (μαλλον βρηκα πως γινεται) και να βαλω λειτουργια GOTO.. Για wordwrap ουτε λογος προς το παρον ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα