billyturf Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Mirdin, Final question... I guess you changed the firmware with MTKReMaker (I've got 023b6) but when I use your firmware it gives a Bad Checksum warning. It gives the option to correct it... is it best to do so, or does this have an effect on the changed firmware afterwarts? If you use another program please let me know and I'll try that one. TIA.
Mirdin Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Hi billyturf, Yes, I have seen this as well and I know the option about correcting the checksum but I am not sure as you mention if it may corrupt anything else in the FW, for this I did not use it. If you have seen any post with more info on this please let me know. Mirdin
zavlakas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Mirdin, Final question... I guess you changed the firmware with MTKReMaker (I've got 023b6) but when I use your firmware it gives a Bad Checksum warning. It gives the option to correct it... is it best to do so, or does this have an effect on the changed firmware afterwarts? If you use another program please let me know and I'll try that one. TIA. You should ALWAYS correct the checksum.... A firmware with incorrect checksum is unusable for upgrade or can even damage the player...
DarkOrion Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Λοιπόν, επειδή είμαι λίγο άσχετος, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση σχετική με το player, αλλά δεν έχω φτάσει ακόμα στους υπότιτλους. Καταρχάς αγόρασα το κουτί και δεν είχε μέσα ούτε ένα καλώδιο σύνδεσης με την τηλεόραση, το οποίο το θεωρώ απαράδεκτο, και μιας και είναι Σάββατο, δεν μπορώ τώρα να πάω να αγοράσω καλώδιο. Λοιπόν, για να το συνδέσω, έχω τη δυνατότητα για YPbPr.Πρόκειται για μια τριάδα καλωδίων, κατά κάποιο τρόπο ενωμένων, ένα κόκκινο, ένα άσπρο και ένα κίτρινο. Τα πήρα από αυτά που μου είχαν δώσει για να συνδέσω με το scart το set top box της vivodi. Αυτά λοιπόν, τα βάζω στα αντίστοιχα βύσματα, και τις άλλες αντίστοιχες άκρες τις βάζω στα αντίστοιχα βύσματα στην τηλεόραση (Samsung LE32S86B). Ανοίγω την τηλεόραση, και δεν μου δείχνει πουθενά το σήμα του DVD. Στα ext1, ext2, composite, Γράφει συνέχεια no signal. Έχω κάνει κάτι λάθος? Μήπως δεν υφίσταται αυτό σαν συνδεσμολογία? Και την τηλεόραση δεν την ξέρω καλά, μαζί τα αγόρασα σήμερα....
Mirdin Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Λοιπόν, επειδή είμαι λίγο άσχετος, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση σχετική με το player, αλλά δεν έχω φτάσει ακόμα στους υπότιτλους. Καταρχάς αγόρασα το κουτί και δεν είχε μέσα ούτε ένα καλώδιο σύνδεσης με την τηλεόραση, το οποίο το θεωρώ απαράδεκτο, και μιας και είναι Σάββατο, δεν μπορώ τώρα να πάω να αγοράσω καλώδιο. Λοιπόν, για να το συνδέσω, έχω τη δυνατότητα για YPbPr.Πρόκειται για μια τριάδα καλωδίων, κατά κάποιο τρόπο ενωμένων, ένα κόκκινο, ένα άσπρο και ένα κίτρινο. Τα πήρα από αυτά που μου είχαν δώσει για να συνδέσω με το scart το set top box της vivodi. Αυτά λοιπόν, τα βάζω στα αντίστοιχα βύσματα, και τις άλλες αντίστοιχες άκρες τις βάζω στα αντίστοιχα βύσματα στην τηλεόραση (Samsung LE32S86B). Ανοίγω την τηλεόραση, και δεν μου δείχνει πουθενά το σήμα του DVD. Στα ext1, ext2, composite, Γράφει συνέχεια no signal. Έχω κάνει κάτι λάθος? Μήπως δεν υφίσταται αυτό σαν συνδεσμολογία? Και την τηλεόραση δεν την ξέρω καλά, μαζί τα αγόρασα σήμερα.... Αφού χρησιμοποιείς καλώδιο από SCART σε Component (κίτρινο=Video, άσπρο/κόκκινο = ήχος) θα πρέπει να ενεργοποιήσεις από το menu την επιλογή να δίνει component video στην έξοδο του SCART. Αλλά αφού δεν βλέπεις εικόνα τώρα είναι πρόβλημα. Ιδανικά είναι ένα καλώδιο SCART σε SCART, αν έχεις τέτοιο καλώδιο κάπου αλλού χρησιμοποίησε το, κάνε την αλλαγή και μετά βάλε το καλώδιο που έχεις τώρα. Εναλλακτικά θα μπορέσεις να βάλεις ένα απλό καλώδιο RCA από την έξοδο VIDEO OUT σε μια αναλογική είσοδο της τηλεόρασης (RCA με κίτρινο χρώμα) για να κάνεις την αλλαγή.
DarkOrion Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Φίλε ευχαριστώ πολύ, την βρήκα την πατάτα που είχα κάνει και την διόρθωσα. Τώρα πάω για αναβάθμιση του firmware.
tech25 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 ***Philips_DVP5980_tech25_v4_CP1253*** Ημερομηνια:16-03-08 General Info:Οι αλλαγές έγιναν στην έκδοση firmware 12.07.31.33 τόσο στο DVP5980_12.bin οσο και στο DVP5980S_12.bin Αλλαγές: 1.α) 48 χαρακτήρες στα filenames στον Disc Browser (οχι στον USB Browser) β) Αποκοπή των extensions γ) Μετακίνηση ανάλογα των scrollbars. δ) Απενεργοποίηση της προεπισκόπησης σε εικόνες 2.α) Αλλαγή του skin, τόσο στην εκκίνηση οσο και στον browser 3.α) Αλλαγή και των τριών fonts με καινούργια βελτιωμένα ελληνικά fonts στο DVP5980_12.bin β) Αλλαγή και των τεσσάρων fonts με καινούργια βελτιωμένα ελληνικά fonts στο DVP5980S_12.bin γ) Αλλαγή των OSD fonts. Γενικές πληροφορίες και πιθανές απαντήσεις: 1.)Οι γραμματοσειρές αλλάζουν από το μενού DivX Subtitle όταν ΔΕΝ παίζει ταινία. 2.)Δεν υποστηρίζονται μεγάλα ονόματα στον USB browser. 3.)Δεν έχει wordwrap. 4.)Δεν φορτώνονται αυτόματα οι υπότιτλοι. 5.)Οδηγίες για την αναβάθμιση υπάρχουν μέσα στο dvp5980_12_fur_eng.pdf *****Οι εκδόσεις είναι BETA. Τις περνάτε με δική σας ευθύνη.**** Κατεβαστε το απο εδω: >http://mr.vanity.googlepages.com/Philips_DVP5980_tech25_v4_CP1253.rar
Hlapatsas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Φίλε Mirdin έβαλα το firmware που μονταρες και πρέπει να πω ότι είναι καλυτερα οι υπότιτλοι δίχως το γκρι πλαίσιο γύρω τους Συμφωνώ με το ότι αν ήταν πολύ μεγάλοι έβγαιναν από τα όρια της οθόνης οι υπότιτλοι και δεν φαίνονταν αλλά είναι λίγο μικροι.. Θέλω να προσπαθήσω να τροποποιήσω το firmware για λίγο μεγαλύτερους υπότιτλους αλλά δεν μπορώ να αφαιρέσω το γκρι πλαίσιο γύρω τους.. tech25 θα βγουν και κανονικές εκδόσεις μετά των beta;
tech25 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 tech25 θα βγουν και κανονικές εκδόσεις μετά των beta; Δε σε πιανω.. Οι κανονικες εκδοσεις ειναι απο την Philips μονο...
Hlapatsas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Ναι, αυτό το έχω καταλάβει. Λέγοντας beta έλεγα μην εννοούσες ότι κάνεις κάποια δοκιμαστικά firmware και μετά θα καταλήξεις σε κάποιο τελικό firmware. Όποιος γνωρίζει πως μπορώ να αφαιρέσω το γκρι πλαίσιο γύρω από τους υπότιτλους ας βοηθήσει..
DarkOrion Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Έχω μια απορία/ Μήπως γίνεται να κάνουμε τις αναβαθμίσεις του λογισμικού φορτώνοντας τα απαραίτητα αρχεία σε flashaki? Μην καίμε άδικα cd για 2ΜΒ. Εντάξει, ξέρω, υπάρχουν και τα rw, αλλά λέω μήπως γίνεται....
zavlakas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Έχω μια απορία/ Μήπως γίνεται να κάνουμε τις αναβαθμίσεις του λογισμικού φορτώνοντας τα απαραίτητα αρχεία σε flashaki? Μην καίμε άδικα cd για 2ΜΒ. Εντάξει, ξέρω, υπάρχουν και τα rw, αλλά λέω μήπως γίνεται.... Οχι... Παρε -RW...
DarkOrion Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Και άλλη μία ερώτηση. Έχω περάσει ένα mkv αρχείο 720p στο flashaki. Δεν υποστηρίζονται? Γιατί στον browser δεν μου το δείχνει καν...
tech25 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Ναι, αυτό το έχω καταλάβει.Λέγοντας beta έλεγα μην εννοούσες ότι κάνεις κάποια δοκιμαστικά firmware και μετά θα καταλήξεις σε κάποιο τελικό firmware. Όποιος γνωρίζει πως μπορώ να αφαιρέσω το γκρι πλαίσιο γύρω από τους υπότιτλους ας βοηθήσει.. Δεν υπάρχουν τελικές εκδόσεις σε customized firmwares (οχι δικα μου τουλαχιστον). Αν διάβασες ολόκληρο το topic θα δεις πως είναι μια διαδικασία test and re-deploy. Στο firmware που σου δίνω, δεν υπαρχει γκρι background. Και άλλη μία ερώτηση. Έχω περάσει ένα mkv αρχείο 720p στο flashaki. Δεν υποστηρίζονται? Γιατί στον browser δεν μου το δείχνει καν... Οχι δεν υποστηριζει mkv
Hlapatsas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Στο δικό σου firmware δεν υπάρχει γκρι πλαίσιο αλλά είναι σχεδόν διαφανή τα γράμματα των υποτίτλων και φαίνονται αχνά.Γιάυτό προσπαθώ να αλλάξω την γραμματοσειρά και το μέγεθος.Όχι τίποτα άλλο, άλλα μην σε πρίζουμε κιόλας ο καθένας με τις προτιμήσεις του.. Κατάφερα να αλλάξω την γραμματοσειρά όπως ήθελα και πέρασα το firmware στο μηχάνιμα αλλά γύρω απο τους υπότιτλους φαινεται αυτό το μαυρο-γκρι περίπου πλαίσιο και είναι ενοχλητικό γιατι χάνεται εικόνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα