nickvog Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Καταλαβαίνω... Να'σαι καλά, δεν πειράζει. Μεταξύ μας, ούτε εγώ έχω LCD... Η 32'' CRT PHILIPS μέχρι στιγμής με καλύπτει απόλυτα !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tech25 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημητρη πριν λιγο καιρο πειραξα τo official firmware για τον φιλο Nickvog, με subs χωρις γκρι υποβαθρο, λευκους με μαυρο περιγραμμα.Επισης μεγαλυτερο subtitle window και 3 γραμμες υποτιτλων(δεν φαινεται να δουλευει) Το προβλημα ειναι οτι δεν κανει word wrap και αν η γραμμη των υποτιτλων ειναι μεγαλη, κοβεται. Το firmware ειναι εδω: http://rapidshare.com/files/41453145/DVP5980_12_1253_tech25_fonts.rar.html Φανταζεσαι πως μπορει να γινει κατι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zavlakas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 @tech25 Ριξε μια ματια εδω... http://bourtzovlakas.googlepages.com/WordWrap_By_Moroz.rar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvog Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Αψογο το font του φίλου tech25, ομολογώ ότι η γραμματοσειρά, όποια κι αν είναι, φαίνεται μια χαρά (χωρίς "interlaced" εμφάνιση). Αλλά το βασικό πρόβλημα, που την κάνει απαγορευτική στη χρήση της, είναι πράγματι το word wrap των λέξεων... κόβονται στην άκρη της οθόνης και δεν διπλώνονται στην από κάτω σειρά... :( Μακάρι να μπορούσατε κάποια στιγμή να κάνετε κάτι παιδιά... Ειλικρινά εγώ και όλοι μας πιστεύω είμαστε και θα είμαστε βαθύτατα υπόχρεοι !!! :oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zavlakas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 @tech25 Ποιο font χρησιμοποιησες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tech25 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Στο 5960 το μαυρο outline, φαινεται με μπλε εξωτερικο χρωμα.(καταλαβαινεις τι λεω).Ετσι δοκιμασα την εφαρμογη του στο 5980. Τα fonts τα τραβηξα απο παλια firmwares του ΜΤΖ. Δυστυχως δεν εχω τον player και δεν μπορω να κανω δοκιμες. P.S. Στο ρουμανικο κομματι του softpedia, ο χρηστης ak725 αναφερει καποιες αλλαγες που εχει κανει και εχει ανεβασει και το modified firmware. Δεν ξερω ρουμανικα δυστυχως, και δεν το ρισκαρα... Το link ειναι αυτο... http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=47197&st=180&p=3062462entry3062462 P.S. II. Το firmware που ανεβασες, ειχε και αλλες αλλαγες περαν των fonts; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zavlakas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 @tech25 Χρησιμοποιεις αρκετα μεγαλο font width(>32).... Δοκιμασε ενα πιο narrow font.... Δοκιμασε να μικρυνεις το height του 0x12, στο τριπλασιο του font height.... Ειναι πολυ ευκολο να δημιουργησεις fonts σαν αυτα που χρησιμοποιεις ετοιμα... 1)Φτιαξε ενα κανονικο font στο MTKFontCreator, οπως ακριβως το θες... 2)Απο την καρτελα font tools , κανε export to FonTool Text format... 3)Ανοιξε το .txt με το wordpad και αντικατεστησε ολες τις τελειες με κενα(space)....και σωσε το... 4)Στο MTKFontCreator, στην καρτελα font tools, κανε import from FonTool Text format το .txt και σωσε(save Mediatek font).... Ετοιμο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tech25 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημητρη οπως παντα κατατοπιστικοτατος! Η μεθοδος με το txt, σε γλυτωνει απο τον κοπο του bmp.* Εστειλα στον Nikvog ενα firmware για να δοκιμασει και να μας πει τα αποτελεσματα. * Αυτο που βλεπω ειναι πως ενω o χωρος εξω απο καθε χαρακτηρα ειναι μπλε πλεον,το outline ειναι μαυρο, οχι transparent οπως τα fonts του mtz.Θα δειξει η αυτοψια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nameless Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Καλημέρα σ' όλους, @tech25 κατέβασα κι εγώ το firmware από το link που είχες δώσει και θα το δοκιμάσω, αν τυχόν έχεις κάνει αλλαγές είμαι πρόθυμος να το τεστάρω κι εγώ μαζί με τον nickvog μια και έχω το μηχάνημα live Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tech25 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Ακομα καλυτερα..! Δοκιμασε αυτο.. http://rapidshare.com/files/50489166/DVP5980_12_1253_tech25_fonts_v2.rar.html Δοκιμασε σε παρακαλω και τα 3 fonts, δες αν εχουν γκριζο background, αν το outline ειναι μαυρο και αν υπαρχει καποια βελτιωση στο word wrapping. Οι αλλαγες εγιναν κατοπιν συμβουλης του μεγιστου zavlaka τον οποιο ευχαριστω θερμα. **Μιας και ειναι δοκιμαστικο firmware, δεν εβαλα credits προς τον Δημητρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tech25 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Το παραπανω firmware με διορθωμενο (ετσι ελπιζω τουλαχιστον) το "θεμα" με το outline... http://rapidshare.com/files/50509801/DVP5980_12_1253_tech25_fonts_v2.1.rar.html Παρακαλω αν θελετε ποσταρετε αποτελεσματα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nameless Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Το παραπανω firmware με διορθωμενο (ετσι ελπιζω τουλαχιστον) το "θεμα" με το outline... http://rapidshare.com/files/50509801/DVP5980_12_1253_tech25_fonts_v2.1.rar.html Παρακαλω αν θελετε ποσταρετε αποτελεσματα.... Θα δοκιμαστεί το συντομότερο και θα επανέλθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zavlakas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 * Αυτο που βλεπω ειναι πως ενω o χωρος εξω απο καθε χαρακτηρα ειναι μπλε πλεον,το outline ειναι μαυρο, οχι transparent οπως τα fonts του mtz.Θα δειξει η αυτοψια! Το πρωτο firmware που ανεβασες, τετοια fonts ειχε.... ....με βαση αυτα εγιναν οι παρατηρησεις μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nameless Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μόλις ολοκλήρωσα τις δοκιμές με το "DVP5980_12_1253_tech25_fonts_v2.1"! Μπράβο και στον tech25 και στον zavlakas, νομίζω ότι οι υπότιτλοι βρίσκονται πλέον σε σχεδόν άριστο σημείο! Το καλύτερο αποτέλεσμα το είχα με το DivX Subtitle στην επιλογή Standard: οι υπότιτλοι ήταν συμπαγείς λευκοί, δεν υπήρχε γκρίζο φόντο και δεν παρατήρησα πρόβλημα στο word wrapping (ούτε και στο outline). Σε γενικές γραμμές, θα έλεγα ότι πλέον έχω srt υπότιτλους ανάλογους με τους υπότιτλους των κανονικών DVD! Δύο μικρές παρατηρήσεις, για τις οποίες δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι (αλλά και να μην μπορεί δεν με πειράζει ιδιαίτερα): α) άλλοτε πιο έντονα και άλλοτε λιγότερο έντονα, οι υπότιτλοι μου έδιναν την αίσθηση ότι δεν είναι απόλυτα κεντραρισμένοι, αλλά έχουν μια "κλίση" προς τα αριστερά. Μια φορά παρατήρησα ότι τα πρώτα γράμματα των προτάσεων έρχονταν πολύ αριστερά και κρύβονταν ελαφρά στο αριστερό κάθετο μέρος της οθόνης. β) (αυτό μπορεί να είναι η ιδέα μου) αλλά είχα την αίσθηση ότι υπήρχε ένα περίεργο τρεμούλιασμα στους υπότιτλους (πιο πολύ από άλλες φορές) Αυτά και θερμές ευχαριστίες σ' όλη την ομάδα! (παρεμπιπτόντως, λύθηκε και το προηγούμενο θέμα μου του upgrade στην έκδοση 12.07.31.30!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tech25 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μόλις ολοκλήρωσα τις δοκιμές με το "DVP5980_12_1253_tech25_fonts_v2.1"! Μπράβο και στον tech25 και στον zavlakas, νομίζω ότι οι υπότιτλοι βρίσκονται πλέον σε σχεδόν άριστο σημείο! Το καλύτερο αποτέλεσμα το είχα με το DivX Subtitle στην επιλογή Standard: οι υπότιτλοι ήταν συμπαγείς λευκοί, δεν υπήρχε γκρίζο φόντο και δεν παρατήρησα πρόβλημα στο word wrapping (ούτε και στο outline). Σε γενικές γραμμές, θα έλεγα ότι πλέον έχω srt υπότιτλους ανάλογους με τους υπότιτλους των κανονικών DVD! Δύο μικρές παρατηρήσεις, για τις οποίες δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι (αλλά και να μην μπορεί δεν με πειράζει ιδιαίτερα): α) άλλοτε πιο έντονα και άλλοτε λιγότερο έντονα, οι υπότιτλοι μου έδιναν την αίσθηση ότι δεν είναι απόλυτα κεντραρισμένοι, αλλά έχουν μια "κλίση" προς τα αριστερά. Μια φορά παρατήρησα ότι τα πρώτα γράμματα των προτάσεων έρχονταν πολύ αριστερά και κρύβονταν ελαφρά στο αριστερό κάθετο μέρος της οθόνης. β) (αυτό μπορεί να είναι η ιδέα μου) αλλά είχα την αίσθηση ότι υπήρχε ένα περίεργο τρεμούλιασμα στους υπότιτλους (πιο πολύ από άλλες φορές) Αυτά και θερμές ευχαριστίες σ' όλη την ομάδα! (παρεμπιπτόντως, λύθηκε και το προηγούμενο θέμα μου του upgrade στην έκδοση 12.07.31.30!) Nameless αν δεν σου κανει κοπο ανεβασε σε παρακαλω καποιες φωτογραφιες με την standard γραμματοσειρα, αν ειναι ευκολο σε ασπρο φοντο εικονας απο πισω, και με υποτιτλους αρκετων χαρακτηρων. P.S. Παλυεω να φτιαξω τον browser, αλλα αυτος ο IDA μου εχει βγαλει τα ματια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα