Προς το περιεχόμενο

Philips 5980 Firmware με ελληνικά;

nickvog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με προσεκτικότερη ματιά ανακάλυψα ότι η συσκευή μου έχει S/N XX2BXXXXXXXXXX αντί XX1AXXXXXXXXXX. Αυτό σημαίνει ότι δεν παίρνει κανένα update πλην του επίσημου της Philips; Και τι νόημα έχει να προχωρήσω σε αναβάθμιση με το λογισμικό που παρέχει η Philips και είναι version 12.07.31.33 ενώ η συσκευή έχει version 12.07.55.37; Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 835
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Με προσεκτικότερη ματιά ανακάλυψα ότι η συσκευή μου έχει S/N XX2BXXXXXXXXXX αντί XX1AXXXXXXXXXX. Αυτό σημαίνει ότι δεν παίρνει κανένα update πλην του επίσημου της Philips; Και τι νόημα έχει να προχωρήσω σε αναβάθμιση με το λογισμικό που παρέχει η Philips και είναι version 12.07.31.33 ενώ η συσκευή έχει version 12.07.55.37; Ευχαριστώ.

Δεν ξέρω για τα S/N τι παίζει πάντως και το δικό μου είναι XX2BXXXXXXXXXX και του έκανα upgrade αρκετές φορές μέχρι να πετύχω τις ρυθμίσεις που ήθελα.

Εξάλλου το μήνυμα αυτό που λες δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το upgrade γιατί σου λέει μόνο ότι το CD δεν αναγνωρίζει όχι ότι το FW είναι λάθος.

Αυτό που ήθελα να σου πώ είναι όταν γράφεις το CD με το FW να μην είναι Multi session και να το κάνεις finalize.

Έχω "κάψει" χιλιάδες CD και DVD και ποτέ δεν συνηθίζω να χρησιμοποιώ Multisession μεν, finalize δε, κάνω πάντα εξ' ορισμού. Άρα μήπως το πρόβλημα βρίσκεται αλλού;

Γεια σας!

Γινεται καποιος να μας δωσει καποια απαντηση σχετικα με το firmware 12.07.55.37 αν γνωριζει ?

Διαβαζω σε ενα γερμανικο forum οτι καποιοι εκαναν upgrade επιτυχως με το firmware που υπαρχει στη philips (12.07.31.33) ή με καποιο πειραγμενο και οτι αλλαξε το firmware τους απο 12.07.55.37 σε 12.07.55.39.

Σε αλλα sites διαβαζω να γραφουν οτι οσοι εχουν το 12.07.55.37 ειναι τυχεροι γιατι εχουν ενα πιο καινουργιο firmware το οποιο η philips δεν το εχει κυκλοφορισει ευρεως (χλωμο το βλεπω ομως μιας και δεν εχει κανενα τετοιο λογο).

Διαβαζω επισης οτι οσοι εχουν αυτο το firmware εχουν long file names support στο usb menu. Εγω που το εχω παντως δεν εχω τετοιο support.

Υπαρχει καποιος που να γνωριζει επακριβως τι συμβαινει τελικα ?

Φίλε off_d, long file names support στο usb menu έχουν περάσει στο firmware (δε θυμάμαι ποια έκδοση ακριβώς) και οι φίλοι zavlakas και tech25.

Μπορείς να δοκιμάσεις το firmware του tech25 στο ακόλουθο Link:

http://www.insomnia.gr/forum/local_links.php?action=jump&id=132&catid=3

Στο φάκελο HDMI_OFF υπάρχει η έκδοση με τη δυνατότητα για long file names στο USB μενού.

Για την ώρα πάντως, εν μέρει, το πρόβλημα λύθηκε δια της πλαγίας οδού. Ας είναι καλά το prog AVIAddXSubs με το οποίο βλέπω πάρα πολύ καλούς υπότιτλους, μεγάλους, κεντραρισμένους και στη σωστή θέση στην οθόνη.

Πάντως στο δικό μου 5980/12 με το firmware του tech 25 μετά από 2 λεπτά που έπαιζε κόλλαγε το μηχάνημα και δεν ανταποκρινόταν σε τίποτα και το επανέφερα βγάζοντας το ρεύμα.Καμία ιδέα βρε παιδιά????Βοηθήστε γιατι δεν βλέπω καθόλου υποτιτλους.Είναι κινέζικοι.

Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα με του φίλου insomniaguy;

Όχι τίποτα άλλο αλλά αύριο λέω να πάω να το αγοράσω το συγκεκριμένο DVD-player..

Εγώ έχω πάρει 2 (βασικά τα κουτιά γράφουν 5980/12 αλλά το FW που έχουν λένε 5980S/12) και δεν έχω πρόβλημα κανένα. Και FW upgrade τους έχω κάνει πολλές φορές μέχρι να βρω τα Fonts που μου αρέσαν και όλα τα αρχεία που έχω βάλει ως τώρα παίζουν, μέχρι και το PSP σε USB mode το βλέπει και παίζει από το PSP MPEG4 αρχεία (oxi AVC).

O μοναδικός είμαι με τέτοιο πρόβλημα?Πάντως πέρασα άλλο FW και μάλλον είναι εντάξει.Μοναδική παραφωνία είναι τα fonts τα οποία τα εμφανίζει λίγο "ξεπλυμένα".

Με τα Mtk Tools μπορούμε να κάνουμε κάτι ? (πχ. αντιγραφή των fonts του tech 25 σε άλλο FW??)

O μοναδικός είμαι με τέτοιο πρόβλημα?Πάντως πέρασα άλλο FW και μάλλον είναι εντάξει.Μοναδική παραφωνία είναι τα fonts τα οποία τα εμφανίζει λίγο "ξεπλυμένα".

Με τα Mtk Tools μπορούμε να κάνουμε κάτι ? (πχ. αντιγραφή των fonts του tech 25 σε άλλο FW??)

Όντως το πρόβλημα σου δεν φαίνεται να είχε συμβεί σε κανέναν άλλο (διορθώστε με αν κάνω λάθος) όσο για τα fonts είναι δυνατόν να κάνεις σχεδόν ότι θέλεις.

Και εγώ δεν ήμουν ευχαριστημένος με τα αρχικά fonts και τα άλλαξε με δικές μου ρυθμίσεις.

Ξεκίνησα να δοκιμάσω τα Fonts/FW του Tech25 αλλά τα Fonts ήταν πολύ μεγάλα και σε μεγάλες προτάσεις έβγαιναν εκτός οθόνης, οπότε χρησιμοποίησα το MtkFontCreator και έφτιαξα τα Fonts όπως με βόλευαν. Πιστεύω ότι πολλοί θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο, με λίγη προσοχή και επιφύλαξη.

Βασικά φίλε Mirdin γιατί δεν ανεβάζεις και το firmware που εσύ παραμετροποιήσες;Μην κάνουμε και καμιά πατάτα και στείλουμε το μηχάνιμα,δεν λέει.:-D

Δεν έχω κανένα πρόβλημα ΑΛΛΑ προσοχή γιατί το δικό μου μοντέλο θέλει το FW για το 5980S/12 και μόνο αυτό έχω διορθώσει.

Όποιος θέλει να το χρησιμοποιήσει ας το κάνει με δικιά του ευθύνη.

Πριν το δοκιμάσετε για να σιγουρευτείτε ότι είναι το σωστό για το δικό σας 5980 DVD κάντε τον ακόλουθο έλεγχο:

1. Ανοίξτε το DVD και κάντε eject το DVD Tray.

2. Με το Tray ανοιχτό πατήστε στο τηλεκοντρόλ το νούμερο 55

3. Στην οθόνη θα δείτε το όνομα του FW αρχείου κατάλληλο για το δικό σας DVD.

Δηλαδή: 5980_12.bin ή 5980S_12.bin

-----------------------------------------------------------------------------------

Προσπαθώ να κάνω upload το αρχείο στην βάση του insomnia αλλά δεν μπορώ, δεν δέχεται το μέγεθος του αρχείου, μέχρι να λυθεί αυτό το θέμα θα πρέπει να περιμένετε λίγο....

Για όποιον ενδιαφέρεται να το δοκιμάσει με δικιά του ευθύνη

Βασισμένο στο original firmware της Philips για το 5980/12

Περιέχει ΜΟΝΟ το FW αρχείο για τα μοντέλα 5980S/12.

Εγώ προσωπικά το έχω δοκιμάσει σε 2 DVP5980S/12 χωρίς κανένα πρόβλημα.

Πριν το δοκιμάσετε για να σιγουρευτείτε ότι είναι το σωστό για το δικό σας 5980 DVD κάντε τον ακόλουθο έλεγχο:

1. Ανοίξτε το DVD και κάντε eject το DVD Tray.

2. Με το Tray ανοιχτό πατήστε στο τηλεκοντρόλ το νούμερο 55

3. Στην οθόνη θα δείτε το όνομα του FW αρχείου κατάλληλο για το δικό σας DVD.

Δηλαδή: 5980_12.bin ή 5980S_12.bin

Rapidshare Link:

http://rapidshare.com/files/97769434/Philips_Original_FW_DVP5980S_12_-_New_Font__Colors__Position.rar.html

ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ! Το περασα σε 5980S και είναι άψογο!

Πού βρήκες firmware για το 5980S? Στα site έχει μόνο για το 5980... :shifty:

Μπορεί κάποιος να δώσει κάποιες οδηγίες ΜΤΚ για να κάνω και τους υποτιτλους on by default?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...