Προς το περιεχόμενο

Philips 5980 Firmware με ελληνικά;

nickvog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 835
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αντεγραψε τις ρυθμισεις και την παλετα χρωματων απο το firmware του tech25...

Καλή ιδέα,

χρησιμοποιώντας το 5980 FW να αντιγράψω από εκεί τις τιμές για το 5980S.

Ευχαριστώ και πάλι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια εχει δοκιμασει κανεις να αλλαξει το firmware να βαλει το 5980s στο 5980;;;

ποιες οι διαφορες

Η philips εχει στο site της παλια firmware..

Δεν νομίζω ότι θα ήταν καλή ιδέα, για να υπάρχουν δύο εκδόσεις FW σημαίνει ότι μπορεί να έχουν κάνει διαφορές αλλαγές, από διαφορετικό DVD drive, μέχρι άλλη έκδοση του κεντρικού chip του DVD Player. Αρκετές εταιρίες βγάζουν την πρώτη έκδοση ενός προϊόντος και μετά στην επόμενη κάνουν αλλαγές κυρίως σχετικά με το κόστος κατασκευής και έτσι έχουν καλήτερο κέρδος (Ή γιατί η πρώτη έκδοση είναι ελαττωματική σε κάποιο τομέα και η δεύτερη το διόρθωσε/βελτίωσε).

Σε κάθε περίπτωση δεν θα το συνιστούσα άν δεν υπήρχε σίγουρος τρόπος επαναφοράς του DVD στην αρχική κατάσταση.

Καλησπέρα παιδιά,

πήρα το DVP 5980/12 της philips Κια βλέπω μια χαρά υπότιτλους, αλλά είναι αρκετά μικροί.

Υπάρχει κανένας τρόπος να τους μεγαλώσω.

Το FW που φοράει είναι: 12.07.55.37

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα παιδιά,

πήρα το DVP 5980/12 της philips Κια βλέπω μια χαρά υπότιτλους, αλλά είναι αρκετά μικροί.

Υπάρχει κανένας τρόπος να τους μεγαλώσω.

Το FW που φοράει είναι: 12.07.55.37

Ευχαριστώ.

Μπορείς να δοκιμάσεις το FW του tech25 στο ακόλουθο Link:

http://www.insomnia.gr/forum/local_links.php?action=jump&id=132&catid=3

Είναι μεγαλύτερα τα γράμματα και όχι διάφανα όπως τα αρχικά.

Αλλά για μένα ήταν πολύ μεγάλα και σε μεγάλους υπότιτλους βγαίναν εκτός οθόνης και γι αυτό έφτιαξα δική μου version με ενδιάμεσο μέγεθος γραμματοσειράς.

Μόνο σιγουρέψου ότι το FW για το DVD σου είναι το 5980_12.bin και όχι το 5980S_12.bin (όπως στο δικό μου)

Συγνώμη αν έχει ξαναερωτηθεί, αλλά μπορείται να με πληροφορήσετε ποιο είναι το παρακάτω ;

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.770043

(5980/12);

Καλησπέρα σε όλους. Κατ' αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά που μήνες τώρα προσπαθούν να βελτιώσουν τα κακώς κείμενα των εταιρειών και να βοηθήσουν στη διασκέδασή μας, με τα διάφορα updates. Αγόρασα κι εγώ λοιπόν σήμερα το PHILIPS DVP5980/12 με FW:12.07.55.37, το σύνδεσα με HDMI σε τηλεόραση SAMSUNG LCD, ακολούθησα κατά γράμμα το manual για τις διάφορες ρυθμίσεις (παρεπιπτώντως να ευχαριστήσω θερμά τον nickvog #3 για το multiregion πείραγμα) και είδα κανονικά DVD. Είδα και DIVX-XVID αλλά με το γνωστό πρόβλημα των πολύ μικρών υποτίτλων στα ελληνικά. Κατέβασα το FW του tech25 και έκαψα σε cdrom το αρχείο DVP5980_12.bin. Ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες που εμπεριέχονται στο PDF, όμως όταν έβαλα το δισκάκι στο drive του dvd για να γίνει το update έλαβα το μύνημα unknown disk. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη και ευχαριστώ.

Καλησπέρα σε όλους. Κατ' αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά που μήνες τώρα προσπαθούν να βελτιώσουν τα κακώς κείμενα των εταιρειών και να βοηθήσουν στη διασκέδασή μας, με τα διάφορα updates. Αγόρασα κι εγώ λοιπόν σήμερα το PHILIPS DVP5980/12 με FW:12.07.55.37, το σύνδεσα με HDMI σε τηλεόραση SAMSUNG LCD, ακολούθησα κατά γράμμα το manual για τις διάφορες ρυθμίσεις (παρεπιπτώντως να ευχαριστήσω θερμά τον nickvog #3 για το multiregion πείραγμα) και είδα κανονικά DVD. Είδα και DIVX-XVID αλλά με το γνωστό πρόβλημα των πολύ μικρών υποτίτλων στα ελληνικά. Κατέβασα το FW του tech25 και έκαψα σε cdrom το αρχείο DVP5980_12.bin. Ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες που εμπεριέχονται στο PDF, όμως όταν έβαλα το δισκάκι στο drive του dvd για να γίνει το update έλαβα το μύνημα unknown disk. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη και ευχαριστώ.

Βασικά θα πρέπει όταν κάψεις το CD να έχεις τις σωστές ρυθμίσεις στο Nero ή όποιο άλλο πρόγραμμα χρησιμοποιήσεις για να κάψεις το CD.

Τις σωστές ρυθμίσεις για τα Philips μπορείς να δείς στο ακόλουθο Link:

http://www.insomnia.gr/forum/local_links.php?catid=3&sort=N&pp=10&page=2

Κοίτα τις οδηγίες του zavlaka για το Philips DVP3040/12, είναι οι ίδιες ρυθμίσεις.

Συγνώμη αν έχει ξαναερωτηθεί, αλλά μπορείται να με πληροφορήσετε ποιο είναι το παρακάτω ;

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.770043

(5980/12);

Ναι, αυτό είναι.

Το cd-rom "κάηκε" με τις σωστές ρυθμίσεις στο Nero όπως ακριβώς περιγράφονται και στο pdf και στο link και με χαμηλή ταχύτητα εγγραφής 8χ.

Θα σου έλεγα να ξανακοίταγες τις ρυθμίσεις γιατί και εμένα μου είχε γίνει αυτό και μάλιστα είχα αλλάξει μόνο το filesystem σε ISO9660 και μου έβγαλε αυτό το μήνυμα.

Μόλις το έγραψα πάλι με όλες τις ρυθμίσεις το αναγνώρισε κανονικά.

Μάλιστα για να μην καίω συνέχεια CDs εγώ χρησιμοποιώ ένα CD-RW σε MAX speed για την εγγραφή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...