GLKMATHS Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ Eίσαι φοβερός TECH 25 , να'σαι καλά, έβαλα το 5980s.bin και είδα το φως μου !!! Ελληνικά στα avi. T h a N K ' SSSSSS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo_3 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Το πήρα και εγώ εχθές απο το πλαίσιο και έχω πάθει πλάκα. Καμία σχέση με τον καρκίνο Samsung HD870, παίζει ελληνικά τέλεια χωρίς να κάνω τίποτα. Ερώτηση. Μια που χρησιμοποιώ το Sony mp3 player για να βλέπω τις ταινίες μου και το φοβάμαι λέω να πάρω κάνα στικάκι 2 ή 4GB. Το usb πρέπει να είναι 1,1. Τι προτείνεται για καλο και φθηνό. Τα 2,0 είναι back compatible με 1,1 ? άμα είναι να χτυπήσω κάνα φθηνό απο ebay, τι λέτε ? Α, και πως βλέπω το software ? Cheers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anergos13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Παίδες σημερα αγορασα για φιλο το 5980 για φιλο .Εγω το εχω εδω και δύο μήνες εχω περασει το firmware του zavlaka kai ολα οκ! Σήμερα παλευω αρκετή ώρα να περασω το γνωστο firmware και συνεχεια μου βγαζει unknown disk.Στο setup είδα οτι στην επιλογη divx subtiles υπαρχουν οι επιλογες standard ,central europe,cyrillic,greek.βαζω greek και μου εμφανιζει όντως ελληνικους υποτιτλους πολυ μικρους και ψηλα .Η μόνη λύση που βρήκα ειναι με το firmware http://mr.vanity.googlepages.com/DVP5980V12.07.31.33CP1253.rar που μου βγάζει ελληνικους υποτιτλους αλλα ειναι ελαφρως διαφανοι και σε καμια τόσο ευκρινεις οσο στο firmware των παιδιων.Αρα το μονο που θα χρειαζοτανε θα ηταν οι συγκεκριμένοι υπότιτλοι να γινοντουσαν περισσοτερο λευκοί και ετσι πιο ευκρινεις σε λευκά φόντα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tech25 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Παίδες σημερα αγορασα για φιλο το 5980 για φιλο .Εγω το εχω εδω και δύο μήνες εχω περασει το firmware του zavlaka kai ολα οκ!Σήμερα παλευω αρκετή ώρα να περασω το γνωστο firmware και συνεχεια μου βγαζει unknown disk.Στο setup είδα οτι στην επιλογη divx subtiles υπαρχουν οι επιλογες standard ,central europe,cyrillic,greek.βαζω greek και μου εμφανιζει όντως ελληνικους υποτιτλους πολυ μικρους και ψηλα .Η μόνη λύση που βρήκα ειναι με το firmware http://mr.vanity.googlepages.com/DVP5980V12.07.31.33CP1253.rar που μου βγάζει ελληνικους υποτιτλους αλλα ειναι ελαφρως διαφανοι και σε καμια τόσο ευκρινεις οσο στο firmware των παιδιων.Αρα το μονο που θα χρειαζοτανε θα ηταν οι συγκεκριμένοι υπότιτλοι να γινοντουσαν περισσοτερο λευκοί και ετσι πιο ευκρινεις σε λευκά φόντα!!! Μπορεις να βγαλεις ενα screenshot? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis123 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παιδια Γιατι υπαρχουν 2 firmware μεσα στο rar του tech25;;; Εγω εχω το παλιο 5980 πιο να βαλω το 5980_12.bin η το 5980s_12.bin;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tech25 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παιδια Γιατι υπαρχουν 2 firmware μεσα στο rar του tech25;;; Εγω εχω το παλιο 5980 πιο να βαλω το 5980_12.bin η το 5980s_12.bin;;; Στο official firmware εχει δυο .bin μεσα... Αν εχεις βαλει το παλιο firmware,δεν εχεις λογο να αλλαξεις. Εχει περισσοτερα features... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
constantinos_rho Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδια ας κανει upload καποιος το firmware "12.07.55.37" να το δοκιμασουμε και εμεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bauer! Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 hello everyone.... διάβασα στο forum ότι είναι δυνατόν να βλέπω ελληνικούς υπότιτλους σε DVD player Philips 6980, και ότι αρκεί να κατεβάσω ένα firmare. αλλά δεν ξέρω το ακριβές path Νομίζω ότι ο zavlakas, είχε δώσει σχετικές πληροφορίες, αλλά δεν μπορώ να τις βρω. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mirdin Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μια μικρή βοήθεια, Έχω πάρει το 5980 από Pixmania και το δικό μου μοντέλο υποστιρίζει το 5980S FW. Πρόβλημα με τα Ελληνικά δεν είχα τα υποστήριζε από την αρχή, αλλά τα Font είναι πολύ μικρά και διάφανα με το γκρί background. Δοκίμασα το original FW με τα fonts από το 5160, καλύτερα αλλα θα ήθελα να δοκιμάσω και τον Browser για το USB από το 5160. Αλλά στα αρχεία που έχω δεί έχετε βάλει το Firmware από το 5160 για τον Browse μόνο στο 5980 και όχι στο 5980S, αν είναι εύκολο κάντε upload και το FW για το 5980 (αν είναι διαθέσιμο). Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bauer! Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 καλησπέρα. μήπως μπορείς να γράψεις τη βοήθεια του zavlakas? σε ποιο forum ήταν? ή εάν μπορείς, δώσε οδηγίες πώς γίνεται μην κάνω καμία βλακεία. thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zavlakas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 (αν είναι διαθέσιμο). Ευχαριστώ. Δεν ειναι διαθεσιμο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bauer! Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 hello zavlakas...κάνε μία παλληκαριά, plz.μπορείς να δώσεις για μία ακόμη φορά το firmware για να βλέπω ελληνικούς υπότιτλους στο philips 5980? και εάν έχεις και σύντομες οδηγίες, μην κάνω καμιά βλακεία, θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως. thx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zavlakas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/local_links.php?action=jump&id=132&catid=3 http://www.p4c.philips.com/files/d/dvp5980_12/dvp5980_12_fur_eng.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mirdin Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δεν ειναι διαθεσιμο.... Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Μήπως μπορείς να μου πεις αν με το MtkWindows 0.8.3 μπορώ να κάνω τα νεα Fonts να είναι πιο solid? Έβαλα τιμή 0 στο πεδίο Blend από το tab "Windows" αλλά έγιναν ακόμα πιο transparent... Ή με κάποια άλλη τιμή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zavlakas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Μήπως μπορείς να μου πεις αν με το MtkWindows 0.8.3 μπορώ να κάνω τα νεα Fonts να είναι πιο solid? Έβαλα τιμή 0 στο πεδίο Blend από το tab "Windows" αλλά έγιναν ακόμα πιο transparent... Ή με κάποια άλλη τιμή? Αντεγραψε τις ρυθμισεις και την παλετα χρωματων απο το firmware του tech25... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα