Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κατεβασε αυτο...

http://www.p4c.philips.com/files/d/dvp5980_12/dvp5980_12_fus_eng.zip

...και δοκιμασε να κανεις αναβαθμιση με το αρχειο DVP5980S_12.bin

Aν βάλω το firmware ( hdmi on ) και το κάνω rename σε DVP5980S_12.bin στο cd

υπάρχει περίπτωση να παίξει ή θα τα καταστρέψω όλα ? ? ?

P.S Η πιθανότητα θα είναι 1 : 100000000000000000000 αλλά είπα να ρωτήσω ....

• Απαντ. 835
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

GLKMATHS, από το πλαίσιο το πήρες μήπως; Το πήρε σήμερα ένας φίλος μου από εκεί και αν και του έδωσα το cd με το οποίο είχα κάνει upgrade το δικό μου σε αυτόν εμφανίζει "unknown".

Δημοσ.
GLKMATHS, από το πλαίσιο το πήρες μήπως; Το πήρε σήμερα ένας φίλος μου από εκεί και αν και του έδωσα το cd με το οποίο είχα κάνει upgrade το δικό μου σε αυτόν εμφανίζει "unknown".

Aπό το Ε-SHOP το πήρα και από ότι φαίνεται δεν είμαι ο μόνος

που ταλαιπωρείται με τα νέα PHILIPS 5980

Δημοσ.
Δεν θα τα καταστρεψεις ολα....

...μονο το DVD player...

Πάλι καλά που θα τη γλυτώσει το PC μου και θα

μπορώ να παίζω COD4 ON LINE :lol:

PS Τελικά παίζει κανένα firmware για αυτό το dvd player ? ? ?

Δημοσ.

Δοκιμάστε αυτό....

>http://mr.vanity.googlepages.com/DVP5980V12.07.31.33CP1253.rar

Είναι η τελευταία έκδοση 12.07.31.33 με αλλαγμένα fonts μόνο. (ελληνικα)

Καμία αλλη αλλαγη.

Δημοσ.
Δοκιμάστε αυτό....

>http://mr.vanity.googlepages.com/DVP5980V12.07.31.33CP1253.rar

Είναι η τελευταία έκδοση 12.07.31.33 με αλλαγμένα fonts μόνο.

Καμία αλλη αλλαγη.

Ευχαριστώ φίλε μου, θα το δω μόλις πάω σπίτι ( μετά 21:00 )

και θα σε ενημερώσω.

Δημοσ.

Παιδιά γεια χαρά και συγχαρητήρια για όλη τη δουλειά που έχετε κάνει! Μόλις αγόρασα το dvp5980 και ήθελα να ρωτήσω το εξής: τελικά με το official firmware update της philips (v12.07.31.33) το player αναγνωρίζει ελληνικούς υπότιτλους στα divχ; (Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζουν στο πλαίσιο όπου και έκανα την αγορά).Και αν ναι έχουν καλή απεικόνιση; Απλά ενημερωτικά ρωτάω, σε κάθε περίπτωση ο tech25 φαίνεται ότι έδωσε και πάλι τη λύση...

Δημοσ.

Πήρα κι εγω το συγκεκριμένο DVD. Μου είπαν κι εμένα οτι με original firmware update παιζει Eλληνικους υποτιτλους σε divx.

Οταν όμως πηγα να βάλω το νέο firmware διαπιστωσα οτι αυτο που είχε πάνω ήταν το 12.07.55.37 :confused:

Εναι δυνατον το 12.07.55.37 να είναι παλιότερο του 12.07.31.33 που εχει η Philips στο site? Ξερει κανεις κατι γι' αυτο? Παντως με αυτο που εχει δεν παιζει Eλληνικους υποτιτλους

Δημοσ.
Πήρα κι εγω το συγκεκριμένο DVD. Μου είπαν κι εμένα οτι με original firmware update παιζει Eλληνικους υποτιτλους σε divx.

Οταν όμως πηγα να βάλω το νέο firmware διαπιστωσα οτι αυτο που είχε πάνω ήταν το 12.07.55.37 :confused:

Εναι δυνατον το 12.07.55.37 να είναι παλιότερο του 12.07.31.33 που εχει η Philips στο site? Ξερει κανεις κατι γι' αυτο? Παντως με αυτο που εχει δεν παιζει Eλληνικους υποτιτλους

ΟΚ παιδιά! Επαιξα με το preferences, έχει επιλογη Ελληνικών υποτιτλων σε divx και παίζουν κανονικα!!! Σήμερα το πήρα οποτε μάλλον είμαι τυχερός και έχω καλύτερο firmware.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...