Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γεια χαρά

Γράφω μόνο για να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους zavlaka και tech25 για όλη την δουλειά που έκαναν. Το 5980 το παρήγγειλα χθές από το eshop μόνο και μόνο γιατί διάβασα σʼ αυτό το post για τα καινούρια firmware των παιδιών.

Και για να βοηθήσω (αν μπορώ) λίγο τα παιδιά με το πρόβλημα που έχουν με τα XVID θα ήθελα να σας πω ότι υπάρχει και μία ακόμη λύση για γρήγορη αλλαγή των FourCC codes ώστε να μπορούν να γίνουν γρήγορα από XVID σε DIVX και το αντίστροφο. Το μόνο που χρειάζεται είναι το nero (ver.7 ή μεγαλύτερη).

Στην επιλογή new compilation/misc μπορείτε να αλλάξετε εύκολα το FourCC όπως δείχνει ή εικόνα.

post-41469-129062960228_thumb.jpg

Το ξέρω ότι προτιμότερο είναι να φτιαχτεί (αν φτιάχνεται) το firmware, αλλά προσωρινά είναι μια λύση η οποία πιστεύω να βοηθήσει για τα «χαλασμένα» XVID.

Και πάλι ευχαριστώ

• Απαντ. 835
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΑ DIVX. ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ AVIAddXSubs ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ FIRMWARE

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά! Είμαι νέο μέλος και ελπίζω να απευθύνω τις ερωτήσεις μου στο σωστό forum. Η ερώτηση μου έχει να κάνει με τον αποκωδικοποιητή Creative Decoder DDTS-100. Το ενδιαφέρον μου γι'αυτόν προέκυψε από το γεγονός ότι την πάτησα γιατί αγόρασα ένα philips DVD player HDMI και δε μπορώ να συνδέσω ηχεία 5.1 διότι η έξοδος του ήχου είναι ψηφιακή (μονή). Ψάχνω να βρω το συγκεκριμένο decoder (το οποίο προτείνατε παλιότερα σε άλλο μέλος με το ίδιο πρόβλημα) και δεν το βρίσκω πουθενά. Υπάρχει διαθέσιμο σε κάποιο κατάστημα? Έχει αντιπροσωπεία η creative στην Ελλάδα? Αν δεν κυκλοφορεί πια, έχετε να μου προτείνετε άλλο decoder που που να είναι διαθέσιμος και να τον δίνουν σε λογική τιμή? Υπάρχει πακέτο 5.1 ηχείων με decoder που να συνδέονται στο DVD στο digital out? Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά.

Εχω το 5980/12 περίπου 2 μήνες και με το firmware όντως υποστηρίζει Ελληνικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σήμερα αγόρασα άλλο ένα 5980/12 και βάζοντας το cd με το firmware ( το ίδιο με το οποίο έκανα το update στο πρώτο 5980) μου βγάζει μήνυμα UNKNOWN DISK

Δοκίμασα να το γράψω και σε άλλο δισκάκι και πάλι το ίδιο.

Αυτό το 5980 έχει το firmware 12.07.55.37 και Ελληνικά δεν εμφανίζει.

Τι να κάνω ?

H E L P....

P.S1 DVD παίζει κανονικά το 5980 χωρίς πρόβλημα

P.S2 Ακόμα και σε dvd που έγραψα το firmware πάλι το ίδιο

Δημοσ.

Και εγώ το 5980 προχθές το πήρα από eshop αλλά δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα με το firmware των παιδιών.

Μήπως δεν έβαλες τις σωστές ρυθμίσεις στο Nero όπως αναφέρουν οι οδηγίες στο PDF?

Τι διαφορά έχει το DVP5980_12.bin με το DVP5980S_12.bin ?

Δημοσ.
Κατεβασε αυτο...

http://www.p4c.philips.com/files/d/dvp5980_12/dvp5980_12_fus_eng.zip

...και δοκιμασε να κανεις αναβαθμιση με το αρχειο DVP5980S_12.bin

Πραγματικά με το DVP5980s_12.bin εκανε update και δεν είχα μήνυμα UNKNOWN DISK

'Όμως Ελληνικά δεν βλέπω ( έχω επιλέξει από το menu greek subtitles - άλλωστε έχω άλλο ένα ίδιο και ξέρω τη διαδικασία, το όλο θέμα είναι λίγο περίεργο )

αν και ακολούθησα τη διαδικασία βήμα-βήμα και όλα έγιναν κανονικά όπως περιγράφονται.

Mήπως υπάρχει κάποιο άλλο firmware με gr subs ???

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
Δοκιμασες την ιδια ταινια στο πρωτο 5980 που εχεις?

Παιζει κανονικα?

Nαί έβαλα ένα επεισόδιο PB που παίζει κανονικά, στο πρώτο 5980 που πήρα, με gr subs

και έβγαιναν Κινέζικα, στο δεύτερο 5980 ... ( το είδα και μόλις πριν 1" στο πρώτο 5980 όλα ΟΚ )

Δημοσ.

Το 5980 (με το τελευταίο original FW) παίζει εσωτερικούς υποτίτλους (XSUB). Το πρόγραμμα AviAddXSubs.exe παίρνει το .avi και το .srt και φτιάχνει ένα .divx που παίζει μιά χαρά. Εάν δεν τους βλέπεις τους υποτίτλους άλλαξε το VP. Εμένα έπαιζε με 420 σε 4:3 τηλεόραση (με 450 φαίνονται καλλίτερα σε 16:9). Το πρόγραμμα είναι πολύ ωραίο και μπορείς να παίξεις με τα fonts την στοίχιση και ένα κάρο άλλα πράγματα.

Εγώ έβλεπα με το FW των παιδιών εδώ, με πολύ ωραίους υποτίτλους και ήμουνα πάρα πολύ ευχαριστημένος. Κάποια στιγμή όμως έκανε κάτι κολλήματα σε κάποια αρχεία τα οποία προφανώς οφείλονταν στο παλιό FW version που χρησιμοποιείται. Όταν δοκίμασα με το τελευταίο από το site της Philips τα έπαιζε μιά χαρά. Οπότε δοκίμασα (με επιτυχία) το πρόγραμμα που αναφέρω παραπάνω.

Σημειωτέον ότι μπορεί(ούν) να συνυπάρχει(ουν) μαζί με το .divx και το (τα) .srt και το player βλέπει όλα τα σετ. Το μόνο πρόβλημα (αν μπορείς να το πείς έτσι) είναι ότι δεν βρήκα τρόπο να έχω default ON τους υποτίτλους και πρέπει να τους επιλέγω κάθε φορά.

Δημοσ.

Μία ερώτηση και απο εμένα παιδιά, για να ξεκαθαρίσω μιά κατάσταση.

Έχω το Samsung HD870 και επειδή μου την έχει σπάσει το remote και θα ήθελα και μιά θύρα usb, προσανατολίζομαι να το "φορτώσω" στον πατέρα μου και να πάρω το Philips 5980.

Το ερώτημά μου.

Στο Samsung έχω κάνει ένα set-up όπου έχω συνδέσει το dvd με ενισχυτή (όχι home cinema, 2 ηχεία) και μέσω hdmi στην τηλεόραση.

Ο ήχος ακούγεται βασικά μέσω απο τα 2 ηχεία αλλά επείσης και μέσω της τηλεόρασης (χαμηλά γιατί συντονίζει) και μέσω της εξόδου των ακουστικών όπου έχω συνδέσει ένα σετάκι ηχείων jbl για mp3 player.

Απο το manual του Philips έχω καταλάβει πως εάν κάνω τα παραπάνω στο 5980 θα ακούγεται ήχος μόνο απο α) τα 2 ηχεία του ενισχυτή και όχι απο τηλεόραση και β) απο την tv και τα jbl και όχι μέσω ενισχυτή.

Σωστά κατάλαβα ή τα έχω μπερδέψει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...