Προς το περιεχόμενο

Philips 5980 Firmware με ελληνικά;

nickvog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οκ πήρα PHILIPS 5980/12 και έχω TOSHIBA 37" FullHD.Έβαλα το firmware για ελληνικά subs σε avi από τον Tech25

( http://www.insomnia.gr/vb3/local_lin...id=132&catid=3 ).

Όλα εντάξει ,βγάζει ελληνικούς υπότιτλους σε πολύ καλή ποιότητα ,τα avi που είναι σε DVD τα διαβάζει χωρίς κολλήματα και τα εμφανίζει με πλήρεις τίτλους (πάνω απο 8 χαρακτήρες ,δηλ. όχι PINKPANT αλλά Pink Panther).

Επίσης δοκίμασα σκληρό δίσκό USB LACIE 500GB και τον διαβάζει με μερικά προβλήματα :

βλέπει βάθος μόνο 4 φακέλων ,δηλ. αν μια ταινία την έχετε σστο φάκελο d:\movies\greek\action\movie.avi ,τότε δεν θα την δει ενώ αν είναι στο φάκελο d:\movies\action\movie.avi θα την δει κανονικά.Επίσης δεν διαβάζει ονόματα αρχείων ελληνικά και αντίθετα με το DVD δεν εμφανίζει τα πλήρη όνοματα αλλα μόνο 8 χαρακτήρες.

Αν οι φίλοι του site μπορούν να κάνουν κάτι ; (έτσι κι αλλιώς σας είμαστε υποχρεωμένοι)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 835
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Οι υπότιτλοι είναι σχεδόν τέλειοι (το σχεδόν λόγω της απουσίας word wrapping). :-)

Για το πώς ακριβώς φαίνονται στην οθόνη δες ΕΔΩ....

Και γενικά το μηχάνημα είναι σκάλες πιο γρήγορο σε απόκριση από το LG (έχω και τα δύο και μιλάω εκ πείρας). ;)

file ama exeis dei kai tous ipotitlous tou hudai mporeis na peis an autoi tou philips einai poli megaliteroi?episis,mipos kserei kapoios an i moni diafora me to 5160 einai to hdmi?

euxaristo

file ama exeis dei kai tous ipotitlous tou hudai mporeis na peis an autoi tou philips einai poli megaliteroi?

Φίλε μου, ειλικρινά δεν γνωρίζω... Μεταξύ μας δεν ήξερα καν ότι η HYUNDAI βγάζει και DVD εκτός από αυτοκίνητα... :rolleyes: Οπότε ίσως κάποιος άλλος θα σου ήταν πιο χρήσιμος για την απορία σου.

Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι ανεξάρτητα από το πώς φαίνονται σε άλλη συσκευή, οι υπότιτλοι του 5980 είναι καθαροί και ευανάγνωστοι (ας είναι καλά οι φίλοι tech25 και zavlakas για την αμέριστη βοήθειά τους σε αυτό) :-)

Καλησπερα και απο εμενα!Ειμαι καινουριος στο φορουμ...

Μολις εχτες αγορασα ενα dvd philips dvp5160 οπως γρηγορα ανακάλυψα δεν εναγωριζε ελληνικους υποτιτλους,,,ψαχνοντας λιγο βρηκα το επισιμο firmware της ετεριας το οποιο αναγνωριζει πλέον ελληνικούς υπότιτλους το οποίο και εγκατέστησα!παρουσιάζεται ομώς το εξής πρόβλημα , οι υπότιτλοι πλέον είναι ποί μικροι με αποτέλεσμα να καθίσταται δυσκόλη η αναγνωση τους κατά την διαρκεια της ταινίας!!

Μήπως κάποις θα μπορούσε να με βοηθήσει για το πώς να λύσω αυτό το πρόβλημα????

Ευχαριστώ!

Καλησπερα σε ολους!

Εχω tv FullHD αν παρω αυτον τον player τι αρχεια θα πρεπει να του βαζω

για να δω 1080p?

δλδ εαν κατεβασω αυτο Planet.Earth.03.Fresh.Water.2006.1080p.HDDVD.x264

και το καψω σε ενα dvd θα ειναι οκ?

Ευχαριστω!

δλδ εαν κατεβασω αυτο Planet.Earth.03.Fresh.Water.2006.1080p.HDDVD.x264

και το καψω σε ενα dvd θα ειναι οκ?

Οχι... ....

Δεν υποστηριζει ο player τετοια αναλυση, απευθειας....

Μονο upscaling μπορει να κανει σε μια ταινια standard definition...

Πολυ καλο το 5980 και με το update firmware των παιδιων απαιχτο!

Μηπως ομως θα μπορουσαμε να μεγαλωσουμε λιγο το μεγεθος των χαρακτηρων? Ειναι ευκολο?

Νομιζω θα ηταν πιο ευαναγνωστοι εαν μεγαλωναν λιγο...

Για χαρά σας. Ευχαριστώ για ακόμα μια φορά που δώσατε λύση στο πρόβλημα Ελληνικών στους υπότιτλους.

Είσαστε όλοι αξιέπαινοι. Κατέβασα το τελευταίο firmware ΚΑΙ διαπίστωσα οτι στον file browser δεν μπορώ να διαβάσω ΕΛΛΗΝΙΚΑ σε τραγούδια mp3 και μου τα βγαζει με γραμμές ΠΧ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ= Κ-----Ι---Ο

Μήπως δεν κάνω κάτι σωστά;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ (και ιδιαίτερα στον φιλο zavlaka για την βοηθεια του στο LG 9900)

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ

Για χαρά σας. Ευχαριστώ για ακόμα μια φορά που δώσατε λύση στο πρόβλημα Ελληνικών στους υπότιτλους.

Είσαστε όλοι αξιέπαινοι. Κατέβασα το τελευταίο firmware ΚΑΙ διαπίστωσα οτι στον file browser δεν μπορώ να διαβάσω ΕΛΛΗΝΙΚΑ σε τραγούδια mp3 και μου τα βγαζει με γραμμές ΠΧ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ= Κ-----Ι---Ο

Μήπως δεν κάνω κάτι σωστά;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ (και ιδιαίτερα στον φιλο zavlaka για την βοηθεια του στο LG 9900)

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ

φιλε zavlaka φιλε nickvog κανενα νεο;

Εγώ τουλάχιστον δεν χρησιμοποιώ ποτέ ελληνικά στην ονοματοδοσία των αρχείων που παίζω μέσω της συσκευής, οπότε δεν μ' έχει απασχολήσει. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είμαι ειδικός για να σου απαντήσω τί φταίει. Ίσως ο φίλος zavlakas να γνωρίζει κάτι περισσότερο, δεν ξέρω...

Σε σύνδεση με HDMI και συγκεκριμένα κατά την αναπαραγωγή συγκεκριμένων divx παρατηρώ σπασίματα. Υπάρχει κάποια λύση στο θέμα;

Επειδη το συγκεκριμενο θεμα εχει αναφερθει επανηλειμενα αλλα δεν εχει δοθει καποια λυση, να ρωτησω αν υπαρχει καποιο fw με ελληνικους υποτιτλους που να μην παρουσιαζει αυτο το προβλημα.

Να επαναλλαβω για αλλη μια φορα οτι δεν εχει να κανει με packed bitstream xvid γιατι τα ιδια ακριβως παιζουν στο philips 5160 μια χαρα.

Επειδη εχω παρει το συγκεκριμενο player λογο του hdmi και με το προβλημα αυτο ουσιαστικα βγαινει (σε εμενα αλλα φανταζομαι και σε αλλους που παρουσιαζει το ιδιο) αχρηστο, αν υπαρχει καποιο αλλο δοκιμασμενο fw που να δινει λυση ας το πει καποιος.

Να στε καλα!

Όντως δεν έχει να κάνει με packed bitstream. Μήπως προσπαθεί να κάνει upscale περιεχόμενο χαμηλής ανάλυσης και "δε μπορεί"; Όσο και αν έπαιξα με τις ρυθμίσεις του upscale δεν κατάφερα κάτι.

Επειδη το συγκεκριμενο θεμα εχει αναφερθει επανηλειμενα αλλα δεν εχει δοθει καποια λυση, να ρωτησω αν υπαρχει καποιο fw με ελληνικους υποτιτλους που να μην παρουσιαζει αυτο το προβλημα.

Να επαναλλαβω για αλλη μια φορα οτι δεν εχει να κανει με packed bitstream xvid γιατι τα ιδια ακριβως παιζουν στο philips 5160 μια χαρα.

Επειδη εχω παρει το συγκεκριμενο player λογο του hdmi και με το προβλημα αυτο ουσιαστικα βγαινει (σε εμενα αλλα φανταζομαι και σε αλλους που παρουσιαζει το ιδιο) αχρηστο, αν υπαρχει καποιο αλλο δοκιμασμενο fw που να δινει λυση ας το πει καποιος.

Να στε καλα!

Ανοιξε ενα "προβληματικο" .avi στο Gspot και δημοσιευσε ενα screenshot....

Λοιπον, επειδη μαλλον εγω εχω μπερδευτει και υπαρχει μια συνγχυση, να ρωτησω το εξης.

Τσεκαρα 2 avi και οντως ειναι packed bitstream. Οταν οριομουνα (κακως) πιο πανω οτι δεν εχει να κανει με packed bitstream ηταν γιατι εννοουσα οτι το player υποστηριζει (οχι?) pb.

Αρα η ερωτηση που προκυπτει ειναι. Το philips 5160 υποστιριζει pb (αφου τα avi αυτα παιζουν χωρις προβλημα σε αυτο) ενω το 5980 δεν υποστηριζει?

Υπαρχει καποιο fw (με ελληνικους υποτιτλους?) που να υποστιριζει, για το 5980?

Αυτα και συγγνωμη αν ειχα μπερδευτει στην αρχη για την προυποθεση οτι υποστηριζε, λογο του 5160.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...