akaz Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Γεια σε όλους και απο εμένα και συγχαριτήρια για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε. Αγορασα και εγω το 5980/12 και θα το εκτιμούσα πολύ να μου πείτε οσοι το έχουν δοκιμάσει με ποιούς εξωτερικούς δίσκους δουλεύει για να αγοράσω κάποιον. Δοκίμασα ενα Passport της western Digital 120gb και δεν παίζει (φυσικά FAT32) Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arva Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δοκίμασε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο με αυτόνομη τροφοδοσία, όχι δηλαδή εξωτερικό σκληρό δίσκο που να παίρνει τροφοδοσία από τη θύρα USB, γιατί προφανώς το DVD Player δεν μπορεί και δεν είναι σχεδιασμένο να μπορεί να παρέχει τη σωστή τροφοδοσία μέσω USB για έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο που έχει μοτέρ που στρέφει με τουλάχιστον 4200 στροφές! Όπως είναι φυσικό ο δίσκος δεν θα δουλεύει σωστά και δεν θα το διαβάζει το DVD Player. Εγώ έχω μόνιμα συνδεδεμένο έναν WD E-Sata 500 GB σε σύνδεση USB κι έχω μέσα όλα τα παιδικά για τα παιδιά μου που παίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ! Ένα κόλπο που το βρήκε η γυναίκα μου: Ανάβουμε πρώτα τον σκληρό δίσκο και μετά το DVD Player έτσι τον βρίσκει πάντα αμέσως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2007MM2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Είναι ένα bug στην υλοποίηση του firmware και από έκδοση σε έκδοση διορθώνεται-ξαναχαλάει. Το κάνει μόνο στα xvid και υπάρχει ένα πρόγραμμα που του δίνεις το xvid (avi) και το πειράζει ώστε να μην εμφανίζει το πρόβλημα ο player. Δεν θυμάμε το πρόγραμμα. Μολις το βρω θα σας το πω. Είναι το MPEG4 Modifier http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Encoders-Converter-DIVX-Related/MPEG-Modifier.shtml Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkarafo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Είναι το MPEG4 Modifierhttp://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Encoders-Converter-DIVX-Related/MPEG-Modifier.shtml Ναι αλλά όμως αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε κάθε φορά... Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιό firmware τα έδειχνε σωστά, για να κάναμε υποβάθμιση; Εντάξει το νέο firmware είναι πιο ωραίο σε menu, παίζει αυτόματα τους υπότιτλους, δέχεται πιο πολλούς χαρακτήρες στην κάθε γραμμή αν δεν κάνω λάθος, αλλά ποιό είναι το νόημα όταν χαλάει κάτι άλλο σημαντικό, όπως είναι η αναπαραγωγή των xvid/divx? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sniper_ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Καλησπερα σε ολους και συγχαρητηρια για τον κοπο σας. Αγορασα κι εγω προσφατα το εν λογω player, το εκανα επιτυχως την αναβαθμιση tech25_v3.2.3_CP1253 με HDMI ON αλλα το προβλημα που μου παρουσιαστηκε ειναι οτι δεν αναγνωριζει μεσω USB τον εξωτερικο σκληρο ο οποιος ειναι ενας seagate 250GB,(προσφατη αγορα αποκλειστικα γι αυτο τον λογο), με αυτονομη τροφοδοσια. Δοκιμασα επισης να συνδεσω πρωτα τον σκληρο και μετα να ενεργοποιησω τον player αλλα χωρις αποτελεσμα. Κατα τα υπολοιπα λειτουργει κανονικα με συνδεση HDMI. Παρακαλω παραθεστε μου τις γνωμες σας για τον σκληρο δισκο. Αν χρειαστει να τον αλλαξω πιο μοντελο προτεινεται δοκιμασμενα. Ευχαριστω προκαταβολικα και ελπιζω να μην σας κουραζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
motlimm Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Αγόρασα πρόσφατα το Philips 5980. Έβαλα το firmware (a) "Philips_DVP5980_tech25_v3.2.3_CP1253.rar". Μια και έχει βγει καινούριο Firmware ( v12.07.31.33 από την philips, μήπως κάποιος γνωρίζει αν η αντιγραφή των ελληνικών fonts από το (a) firmware και η αντικατάσταση των αντίστοιχων fonts στο( firmware Θα με το πρόγραμα MTK Firmware ReMaker θα οδηγήσει σε "greek working" firmware? Απαιτούνται άλλες μετατροπές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bandit4 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 δεν αναγνωριζει μεσω USB τον εξωτερικο σκληρο ο οποιος ειναι ενας seagate 250GB μηπως δεν ειναι σε format fat32?αν ειναι...ας δωσει και καποιος αλλος καποια ιδεα. Τωρα να ρωτησω και εγω κατι με τη σειρα μου απευθυνομενος σε οσους λειτουργουν το 5980 με hdmi: "Τι καλωδιο χρησιμοποιητε?απο που και ποσο το αγορασατε περιπου?" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvog Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 δεν αναγνωριζει μεσω USB τον εξωτερικο σκληρο ο οποιος ειναι ενας seagate 250GB USB σκληρός σε FAT32 με τόσα πολλά Giga χλωμό το κόβω να είναι. Το πιθανότερο να είναι NTFS και να θέλει μετατροπή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MTS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα, Σε σύνδεση με HDMI και συγκεκριμένα κατά την αναπαραγωγή συγκεκριμένων divx παρατηρώ σπασίματα. Υπάρχει κάποια λύση στο θέμα; Μου το κανει και εμενα και απογοητευτηκα γιατι μολις πηρα προβολεα και πηρα το συγκεκριμενο player για την hdmi συνδεση. Σε (αρκετα) xvid το κανει και ειναι δυνατη αλλα επωδυνη η παρακολουθηση. Νομιζω το κανει και με scart συνδεση αλλα δε θυμαμαι σιγουρα αυτη τη στιγμη. @zavlakas δεν νομιζω να (βασικα σιγουρα δεν) ειναι packed bs γιατι τα ιδια xvid τα παιζει μια χαρα το philips 5160 που εχω (ειναι ιδιο σχεδον χωρις το hdmi, σωστα?) Με p.bs. φυσικα εχουν και τα 2 player προβλημα. @2007MM2007 δεν εχει να κανει με το xvid, ειναι καθαρα θεμα firmware, οπως ειπα και παραπανω τα ιδια avi παιζουν μια χαρα στο philips 5160. Οποτε το λογικο ειναι η διορθωση του fw και οχι να πιασουμε ενα ενα τα xvid Αν καποις μπορει να με (μας) κατευθυνη σε μια εκδοση fw με ελληνικους χωρις το συγκεκριμενο προβλημα θα βοηθουσε πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2007MM2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 @2007MM2007 δεν εχει να κανει με το xvid, ειναι καθαρα θεμα firmware, οπως ειπα και παραπανω τα ιδια avi παιζουν μια χαρα στο philips 5160. Οποτε το λογικο ειναι η διορθωση του fw και οχι να πιασουμε ενα ενα τα xvid Δοκίμασε να μετατρέψεις το avi με το πρόγραμμα που είπα και δοκίμασε πάλι (να μας πεις αν διορθώνεται το πρόβλημα). Η μετατροπή γίνεται γρήγορα (δεν ξανακάνει reder την ταινία). Για διόρθωση του fw δεν μπορώ να σου απαντήσω εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis_man Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 γνωρίζετε αν το PHILIPS DVP 5980 συνεργάζεται με εξωτερικό σκληρό LACIE 500GB (fat32) με εξωτερική τροφοδοσία; οι υπότιλοι έχουν ποιότητα κανονικού DVD ; είναι σε άσπρο χρώμα ; έχουν περίγραμμα ; έχουν γκρι πλαίσιο (ελπίζω όχι) όπως στο LG DVX 298H ; ευχαριστώ για το χρόνο και το χώρο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvog Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 οι υπότιλοι έχουν ποιότητα κανονικού DVD ; είναι σε άσπρο χρώμα ; έχουν περίγραμμα ; έχουν γκρι πλαίσιο (ελπίζω όχι) όπως στο LG DVX 298H ; ευχαριστώ για το χρόνο και το χώρο σας. Οι υπότιτλοι είναι σχεδόν τέλειοι (το σχεδόν λόγω της απουσίας word wrapping). Για το πώς ακριβώς φαίνονται στην οθόνη δες ΕΔΩ.... Και γενικά το μηχάνημα είναι σκάλες πιο γρήγορο σε απόκριση από το LG (έχω και τα δύο και μιλάω εκ πείρας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis_man Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Οι υπότιτλοι είναι σχεδόν τέλειοι (το σχεδόν λόγω της απουσίας word wrapping). Για το πώς ακριβώς φαίνονται στην οθόνη δες ΕΔΩ.... Και γενικά το μηχάνημα είναι σκάλες πιο γρήγορο σε απόκριση από το LG (έχω και τα δύο και μιλάω εκ πείρας). οκ, nick νομίζω με έπεισες ,αύριο παώ να το πάρω .ευχαριστώ .Να ρωτήσω και κάτι άλλο ,για καλώδιο HDMI εχω βρει ένα με 9 ευρώ απο ESHOP να το πάρω ή να πάρω κάποιο ακριβό , θα έχει διαφορά για ποιότητα ταινιών avi ή συμβατικό DVD; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2007MM2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 οκ, nick νομίζω με έπεισες ,αύριο παώ να το πάρω .ευχαριστώ .Να ρωτήσω και κάτι άλλο ,για καλώδιο HDMI εχω βρει ένα με 9 ευρώ απο ESHOP να το πάρω ή να πάρω κάποιο ακριβό , θα έχει διαφορά για ποιότητα ταινιών avi ή συμβατικό DVD; Διαφορά στην ποιότητα (της εικόνας) δεν θα έχει. Απλά ανάλογα με την ποιότητα (του καλωδίου) ή θα δουλεύει ή δεν θα δουλεύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livadaki Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα, Σε σύνδεση με HDMI και συγκεκριμένα κατά την αναπαραγωγή συγκεκριμένων divx παρατηρώ σπασίματα. Υπάρχει κάποια λύση στο θέμα; Το ίδιο έχω παρατηρήσει και εγώ. Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε ότι διάβαζε από το USB stick αλλά και στην ανάγνωση του ίδιου Divx από DVD τα ίδια έκανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα