tech25 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 To NTFS ειναι τελειως διαφορετικο filesystem. Στο table που αναφερει τι εχει το καθε sector εχει μια ακομη στηλη η οποια εχει τα δικαιωματα χρησης. Το βρισκω εξαιρετικα δυσκολο να διαβαζει καποιος player NTFS,και περαν αυτου επειδη ειναι Microsoft branded ,νομιζω οτι θα χρειαστει και αδεια χρησης απο Microsoft (αρα αυξηση κοστους κτλ....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marxoulis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Ένα μεγάααλο ευχαριστώ και από μένα παιδιά! Επειδή όμως δεν μπορείτε να κάνετε την ίδια δουλειά σε κάθε αναβάθμιση έστειλα το παρακάτω email στην Philips. Κύριοι, Ενδιαφερόμενος για την αγορά ενός DVD player που να υποστηρίζει την αναπαραγωγή αρχείων Divx, επισκέφθηκα και τον επίσημο ιστοχώρο της εταιρείας σας. Εκεί, στο εχειρίδιο χρήσης του DVP-5980 (dvp5980_12_dfu_eng.pdf) και στην σελίδα 48, αναφέρεται ρητά ότι υποστηρίζονται ελληνικοί υπότιτλοι στην αναπαραγωγή ταινιών Divx. Το γεγονός αυτό με έκανε να αποφασίσω την αγορά της συγκεκριμένης συσκευής. Όμως, αφού αγόρασα και εγκατέστησα την συσκευή και μετά από χρονοβόρες ανεπιτυχείς προσπάθειες να αναπαράξω ταινίες Divx με ελληνικούς υπότιτλους, ανακάλυψα ότι αυτό δεν είναι δυνατόν. Επειδή: α) Η μή υποστήριξη ελληνικών χαρακτήρων σε ένα προϊον που πωλείται στην Ελλάδα δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ούτε λεπτομέρεια ήσσονος σημασίας ούτε βελτίωση ώστε να δικαιολογείται η αναντιστοιχία του εχειριδίου χρήσης με το προϊόν. β) Ο χρόνος που διέθεσα για την αγορά, εγκατάσταση και ανεπιτυχείς προσπάθειες, αλλά και για την σύνταξη αυτής της (αναγκαίας) επιστολής αφαιρέθηκε από τον επαγγελματικό και προσωπικό μου χρόνο γεγονός το οποίο φυσικά μου είναι ιδιαιτέρως δυσάρεστο και για το οποίο προφανώς δεν ευθύνομαι εγώ. Γι αυτό θα ήθελα να ξέρω: α) Πως δικαιολογείτε το γεγονός β) Πως σκοπεύετε να επανορθώσετε Επιφυλασσόμενος κάθε νομίμου δικαιώματός μου (ακολουθούν όνομα και διεύθυνση) Όταν έχω απάντηση θα την βάλω εδώ. Καλή Πρωτοχρονιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bandit4 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπερα και Καλη Χρονια να εχουμε!!! Σημερα παρελαβα απο eshop το συγκεκριμενο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751903 προκειμενου να συνδεσω την 32" lcd samsung με το 5980 μου.η πρωτη αποπειρα ηταν αποτυχημενη αλλα θυμηθηκα οτι ειχα την εκδοση με hdmi off.αφου εγκατεστησα την εκδοση με hdmi on και τους 8 χαρακτηρες στο usb μετα λυπης ανακαλυψα οτι δεν υπηρχε συνδεση hdmi συνεπως δεν επαιρνα ουτε εικονα ουτε ηχο.για να μου φυγουν και οι τελευταιες υποψιες εγκατεστησα τελος το επισημο firmware της philips αλλα και παλι τπτ δεν εγινε. μηπως εχει συμβει και σε αλλον αυτο?καμια λυση?παιζει να ειναι ελλατωματικο το καλωδιο?καπου πηρε το ματι μου οτι απο τετοια καλωδια παιζεις με τις πιθανοτητες να δεις,ισχυει αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnG Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Ένα μεγάααλο ευχαριστώ και από μένα παιδιά! Επειδή όμως δεν μπορείτε να κάνετε την ίδια δουλειά σε κάθε αναβάθμιση έστειλα το παρακάτω email στην Philips. Όταν έχω απάντηση θα την βάλω εδώ. Καλή Πρωτοχρονιά! Καλή χρονιά Πολύ σωστός είσαι στο e-mail που έστειλες.Να ξέρεις όμως οτι και να προσθέσουν τα Ελληνικά στο official firmware, άν λάβω υπόψην μου τους υπότιτλους του 5160 που έχει, πάλι το firmware των παιδιών θα προτιμήσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvog Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Καλησπερα και Καλη Χρονια να εχουμε!!! Σημερα παρελαβα απο eshop το συγκεκριμενο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751903 προκειμενου να συνδεσω την 32" lcd samsung με το 5980 μου.η πρωτη αποπειρα ηταν αποτυχημενη αλλα θυμηθηκα οτι ειχα την εκδοση με hdmi off.αφου εγκατεστησα την εκδοση με hdmi on και τους 8 χαρακτηρες στο usb μετα λυπης ανακαλυψα οτι δεν υπηρχε συνδεση hdmi συνεπως δεν επαιρνα ουτε εικονα ουτε ηχο.για να μου φυγουν και οι τελευταιες υποψιες εγκατεστησα τελος το επισημο firmware της philips αλλα και παλι τπτ δεν εγινε. μηπως εχει συμβει και σε αλλον αυτο?καμια λυση?παιζει να ειναι ελλατωματικο το καλωδιο?καπου πηρε το ματι μου οτι απο τετοια καλωδια παιζεις με τις πιθανοτητες να δεις,ισχυει αυτο? Αφού πέρασες και το επίσημο firmware της PHILIPS και πάλι δεν σου έδωσε εικόνα και ήχο με το καλώδιο, τότε θα φταίει προφανώς το καλώδιο. Δοκίμασε και με ένα άλλο, μπας και δεις φως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bandit4 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 οπως το λες... και με το επισημο της philips και με αυτο που υπαρχει στο φορουμ(η εκδοση με το hdmi on) δεν πηρα ουτε εικονα ουτε ηχο. αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το γιατι τα χαμηλης ποιοτητας καλωδια hdmi συχνα δεν καταφερνουν να δουλεψουν ενω τα καλυτερα και συνεπως ακριβοτερα παιζουν?το λογικο δεν ειναι να επαιζε και το "φθηνο" με μια υποχωρηση στην ποιοτητα?εγκυκλοπαιδικα και μονο θα ηθελα να μαθω το λογο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marxoulis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Θα πέσει πολύ γέλιο... Σήμερα πήρα την εξής απάντηση PHILIPS Αγαπητέ κύριε **********************, Σας ευχαριστούμε για την επιστολή σας σχετικά με το DVP5980/12. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε λάβει γνώση του θέματος που μας αναφέρατε και το έχουμε προωθήσει στο αρμόδιο τμήμα. Πρόκειται για εσωτερική διαδικ! ασία διευθέτησης του παραπόνου σας. Οποιαδήποτε ενημέρωση λάβουμε σχετικά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε εκ νέου μαζί μας αναφέροντας τον αριθμό αρχείου πελάτη, 50-135285388. Με φιλικούς χαιρετισμούς, PHILIPS Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Οπότε αναγκαστικά... Κύριοι, Όπως αντιλαμβάνεστε η (γενικότατη και καθόλου δεσμευτική) απάντησή σας κάθε άλλο παρα αποτελεί ικανοποιητική λύση στο πρόβλημα που προέκυψε από το ελάττωμα της συσκευής σας. Επί πλέον (και αυτό ενδέχεται να στοιχειοθετεί δόλο), ενώ όπως παραδέχεστε είχατε γνώση του προβλήματος, δεν έχετε, ακόμη μέχρι σήμερα, αποσύρει από το διαδίκτυο το εγχειρίδιο χρήσης με την παραπλανητική πληροφορία. Ως εκ τούτου, εάν σε 5 εργάσιμες ημέρες δεν έχετε πλήρως επανορθώσει την ζημία που μου έχετε προκαλέσει, είμαι υποχρεωμένος, ως πρώτο μέτρο, να κοινοποιήσω την αλληλογραφία μας στους αρμόδιους φορείς (Συνήγορο του Πολίτη, Ενωση Καταναλωτών κλπ.) καθώς και σε όλα τα σχετικά fora του διαδικτύου. Ν. Σμύρνη 3/1/2008 (όνομα) Όσο για το manual μάλλον είναι ακόμα εκεί (σελ. 48) http://www.p4c.philips.com/files/d/dvp5980_12/dvp5980_12_dfu_ell.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvog Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Πολύ σωστός φίλε marxoulis !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sta Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα, Σε σύνδεση με HDMI και συγκεκριμένα κατά την αναπαραγωγή συγκεκριμένων divx παρατηρώ σπασίματα. Υπάρχει κάποια λύση στο θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zavlakas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Αυτα τα divx, μηπως εχουν packed bitstream? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agadooo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Τα μάτια μουυυ! Επιτέλους τελείωσα με το διάβασμα ολόκληρου του θέματος, Είχα απογοητευθεί με το εν-λόγο μοντέλο και ήμουν έτοιμος για αγορά καινούργιου! Ευτυχώς σκαλίζοντας έπεσα πάνω στο θέμα. Θέλω να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ασχολήθηκαν και βοήθησαν προκειμένου να έχουμε ενα φοβερό μηχάνημα! Να είστε καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tedgeo12 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Εγώ πάντως δοκίμασα (post #278) και πέρασα στο τελευταίο firmware (v 12.07.31.33) τους ελληνικούς και δουλεύουν μια χαρά αλλά δεν ξέρω πώς να μεταφέρω και τις υπόλοιπες ρυθμίσεις (μεγάλα ονόματα στο USB μενού, αυτόματη φόρτωση των υποτίτλων στο βίντεο κλπ.). Ίσως κάποια στιγμή τα παιδιά εδώ βρουν λίγο χρόνο και μεταφέρουν στο νέο firmware όσα έχουν φτιάξει με το παλιότερο... Όπως και να'χει τους ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα προσφορά τους. Ανεκτίμητη πραγματικά Καλημέρα, έβαλα και εγώ το τελευταίο firmware (v 12.07.31.33) αλλά δε βλέπω ελληνικούς υπότιτλους στα .avi - Τί άλλο πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panian3 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Καλημέρα, έβαλα και εγώ το τελευταίο firmware (v 12.07.31.33) αλλά δε βλέπω ελληνικούς υπότιτλους στα .avi - Τί άλλο πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ Φιλε μου καλησπερα και χρονια πολλα, φανταζομαι οτι εβαλες το update που σου δινει την επιλογη no HDMI. Εγω αυτο εβαλα και δουλευουν κανονικα οι ελληνικοι υποτιτλοι. Δοκιμασε να πας στο setup του DVD και να πας εκει που λεει SUBTITLES και να επιλεξεις GREEK. Καμια φορα χρειαζεται να πατας και απο το remote το κουμπι που λεει SUBTITLES για να τους παρει. Εκτος των παραπανω το αρχειο με τους υποτιτλους (συνηθως .srt) πρεπει να εχει ακριβως το ιδιο ονομα με το filename της ταινιας σου. Ελπιζω να βοηθησα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkarafo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα, Σε σύνδεση με HDMI και συγκεκριμένα κατά την αναπαραγωγή συγκεκριμένων divx παρατηρώ σπασίματα. Υπάρχει κάποια λύση στο θέμα; Το παρατήρησα και εγώ αυτό και ήθελα να σας το ρωτήσω. Και εγώ έχω παρατηρήσει να μην είναι ομαλό το framerate. Σα να χάνει frames. Ενώ στον PC τα δείχνει τα divx τέλεια. Ξέρετε που οφείλεται αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2007MM2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Το παρατήρησα και εγώ αυτό και ήθελα να σας το ρωτήσω. Και εγώ έχω παρατηρήσει να μην είναι ομαλό το framerate. Σα να χάνει frames. Ενώ στον PC τα δείχνει τα divx τέλεια. Ξέρετε που οφείλεται αυτό? Είναι ένα bug στην υλοποίηση του firmware και από έκδοση σε έκδοση διορθώνεται-ξαναχαλάει. Το κάνει μόνο στα xvid και υπάρχει ένα πρόγραμμα που του δίνεις το xvid (avi) και το πειράζει ώστε να μην εμφανίζει το πρόβλημα ο player. Δεν θυμάμε το πρόγραμμα. Μολις το βρω θα σας το πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα