Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ειμαι νεος στο φορουμ και θα ηθελα μια απαντηση σε ενα προβλημα μου. εχω αγορασει το phlips 5980 με usb και δεν μπορει να διαβασει ελληνικους υποτιτλους. προσπαθησα να καταλαβω απο τισ συζητησεισ σας αλλα δεν εβγαλα ακρη. παρακαλω αν μπορει καποιος να μου πει τα βηματα που πρεπει να κανω για να βλεπω ταινιες divx με ελληνικους υποτιτλους.

ευχαριστω εκ των προτερων

• Απαντ. 835
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο μοντελο κανει upscale se 720p, 1080p και 1080ι - οποτε τα HD αρχεια δεν υποστηριζονται, οπως και αρχεια HD κωδικοποιημενα σε .avi.

Αν βρω ενα βιντεο που ειναι HD, με ποιο προγραμμα μπορω να το κωδικοποιησω και σε τι μορφη ωστε να το παιξει?

ευχαριστω

Δημοσ.

Παιδια ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα

Ζαβλακα μπραβο μπραβο!!

Παιδια σε καμια φαση αν μπορειται να βγαλεται και κανα καινουργιο moded firmware. Η Philips εχει βγαλει και πιο καινουργια,

Συγχαρητηρια!! Πολυ καλη δουλεια

Δημοσ.
Παιδια ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα

Ζαβλακα μπραβο μπραβο!!

Παιδια σε καμια φαση αν μπορειται να βγαλεται και κανα καινουργιο moded firmware. Η Philips εχει βγαλει και πιο καινουργια,

Συγχαρητηρια!! Πολυ καλη δουλεια

Εγώ πάντως δοκίμασα (post #278) και πέρασα στο τελευταίο firmware (v 12.07.31.33) τους ελληνικούς και δουλεύουν μια χαρά αλλά δεν ξέρω πώς να μεταφέρω και τις υπόλοιπες ρυθμίσεις (μεγάλα ονόματα στο USB μενού, αυτόματη φόρτωση των υποτίτλων στο βίντεο κλπ.).

Ίσως κάποια στιγμή τα παιδιά εδώ βρουν λίγο χρόνο και μεταφέρουν στο νέο firmware όσα έχουν φτιάξει με το παλιότερο... :o

Όπως και να'χει τους ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα προσφορά τους. Ανεκτίμητη πραγματικά :-)

Δημοσ.

Παιδια γεια χαρα.

Αγορασα το philips 5980 και περασα το firmware που μου εστειλε ο φιλος tech25 και λειτουργησε αψογα.

Εχω εναν εξωτερικο σκληρο Western Digital και τον αναγνωρισε αμεσως.Επισης κι ενα card writer reader που εχω για τις καρτες της φωτογραφικης μηχανης το βλεπει και βλεπω κι απο κει ταινιες η μουσικη.

Ηθελα να ρωτησω μηπως ξερει καποιος αν υπαρχει αντιστοιχο firmware για το philips mcd708.

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια και μπραβο για τη δουλεια που κανατε στο θεμα.

Δημοσ.
Παιδιά το 5980 διαβάζει και xvid, σωστά; Επειδή βλέπω να αναφέρονται μόνο divx. Είναι πολύ σημαντικό.

Σωστα! :-D

Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.

Να ευχαριστησω θερμα πρωτα για αλλη μια φορα τον ZAVLAKA γιατι με ειχε βοηθησει και στο παρελθον με μια αλλη αναβαθμιση, και επισης τον TECH25 για τα updates για το Philips 5980 που μολις αγορασα.

Αυτο που θα ηθελα εγω να ρωτησω ειναι αν το USB που εχει μπροστα μπορει με καποιο τροπο να διαβασει εξωτερικους σκληρους δισκους, NTFS ή FAT32 και ποιας χωρητικοτητας. Γενικα θα μπορεσω να γλυτωσω την διαδικασια να γραφω ταινιες σε DVD-RW?

Ευχαριστω και καλη χρονια σε ολους!

Δημοσ.
Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.

Να ευχαριστησω θερμα πρωτα για αλλη μια φορα τον ZAVLAKA γιατι με ειχε βοηθησει και στο παρελθον με μια αλλη αναβαθμιση, και επισης τον TECH25 για τα updates για το Philips 5980 που μολις αγορασα.

Αυτο που θα ηθελα εγω να ρωτησω ειναι αν το USB που εχει μπροστα μπορει με καποιο τροπο να διαβασει εξωτερικους σκληρους δισκους, NTFS ή FAT32 και ποιας χωρητικοτητας. Γενικα θα μπορεσω να γλυτωσω την διαδικασια να γραφω ταινιες σε DVD-RW?

Ευχαριστω και καλη χρονια σε ολους!

Aν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες αρκετά παιδιά δηλώνουν ότι δουλεύει μια χαρά και με εξωτερικούς USB σκληρούς. Από τη δική μου εμπειρία, θα πρότεινα δίσκο που να έχει FAT32 file system, αν και διάβασα κάποιες σελίδες πιο πριν ότι υπάρχουν άτομα που δουλεύουν και NTFS σκληρούς με το USB του player. Σε κάθε δε περίπτωση μπορείς να χρησιμοποιείς flash-ακια των 4GB ή των 8GB. Εγώ έχω ένα τεσσάρι και γράφω μέσα τέσσερις ταινίες βίντεο και όταν τις δω σβήνω και περνάω τις επόμενες :-D

Πάντως σίγουρα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα γλυτώσεις το κάψιμο σε δισκάκια. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...