madra Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δεν θα βρεις τιποτα στο google...Αφενος, διοτι δεν προκειται για καινουργιο player, αλλα για ελαφρα τροποποιημενη εκδοση του ιδιου player με διαφορετικο firmware... Παρομοια περιπτωση, αλλα σε μικροτερο βαθμο, με το DVP3040 που η πρωτη παρτιδα παραγωγης ειχε διαφορετικο chipset απο τις υπολοιπες... Αφετερου ειναι πολυ καινουργια κυκλοφορια ακομα για να εχει αναφερθει οπουδηποτε... ...ουτε την ελληνικη Phiips δεν εχουν ενημερωσει ακομα.... Το link που σου εδωσα περιεχει 1 zip με 2 αρχεια... Το ενα ειναι το ιδιο με αυτο που χρησιμοποιουμε εμεις για το custom firmware(DVP5980_12.BIN) Το δευτερο ειναι εντελως καινουργιο, με αρκετες αλλαγες που το κανουν ασυμβατο με την προηγουμενη εκδοση(DVP5980S_12.BIN)... ΟΚ. Νάσαι καλά και προσωπικά σε ευχαριστώ για τη μεγάλη σου προσφορά.
nickvog Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Μπας και έχουν χώσει κάτι σε αυτά τα .bin που να δίνει word wrapping άραγες ??
tech25 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Μιας και η κουβεντα για word wrapping... Δυο GVG που εχω (ναι εκεινα τα κινεζικα) υποστηριζουν word wrapping Κανονικα..
bandit4 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Αφου και εγω με τη σειρα μου ευχαριστησω πραγματικα οσους εργαστηκαν και αφιερωσαν τον χρονο τους προκειμενουν να παιξει το dvd σωστα ελληνικους υποτιτλους, προτεινω να κανουν οι ειδημονες ενα συμμαζεμα των firmware που υπαρχουν μεχρι τωρα διαθεσιμοι αναφεροντας τα υπερ και τα κατα της καθε εκδοσης(hdmi on/off, κεντραρισμενοι subs, 8 χαρακτηρες, κτλπ) και ποιο firmware ειναι αυτη τη στιγμη πληρεστερο, επειδη σε τοσα post εχουμε(εχω) χασει τον μπουσουλα.καλο θα ηταν(σε περιπτωση που το κανει καποιος αυτο), να εισαγει και τα αντιστοιχα links για ευκολο download.και παλι ευχαριστω.
musician Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Ενδιαφερομαι να αγορασω το εν λογω dvd player με σκοπο να συνδεθει σε υπαρχων home cinema προκειμενου να παιζει ταινιες high definition. Εχω βρει μερικες ταινιες, αλλα με καταληξη .mkv .Παρατηρησα πως κανοντας απλα αλλαγη στην καταληξη σε .avi, το αρχειο λειτουργει κανονικα (το παλεψα για convert αλλα και παλι δεν επαιζε). Παντως στο υπαρχων Philips HTS-3115 δεν παιζει ουτε mkv, ουτε και avi μεγαλου ογκου.Εχει δοκιμασει κανεις στο 5980 αν λειτουργουν τετοιους ειδους αρχεια avi (μεγεθους 4,5 GB ή 8,5 GB)?
zavlakas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 @musician Δεν υποστηριζονται αρχεια HD, απο τετοιυς players... ...μεχρι 720 pixels οριζοντια αναλυση...
Stratos2004 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 zavlakas σημερα αγορασα αυτο το υπεροχο DVD Player Philips DVP-5980/12... σε παρακαλω ποιο firmware να χρησιμοποιησω ωστε να εχω Ελληνικους Υποτιτλους .... η Philips εχει στο επισημο site της το τελευταιο της firmware 12.07.31.33 , φυσικα δεν το εχω εγκαταστησει ακομα θελωντας να κανω ΜΙΑ και μονο ενημερωση και να μην το πολυ "τζολεβω".... Λοιπον ποιο firm μου προτεινεις????
NIKOSFREE Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Τελικά ύστερα από ένα μήνα λειτουργίας του Philips 5980 σε πλήρεις ρυθμούς, αποδεικνύεται το καλύτερο μοντέλο αυτήν τη στιγμή στην αγορά κατά την προπσωπική μου άποψη. Υποστηρίζει σχεδόν τα πάντα και είναι εξαιρετικά αξιόπιστο.
Stratos2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Τι καλα που θα ηταν κιολας αν απανταγε τελοσπαντων καποιος στο παραπανω ερωτημα μου....
tech25 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Τι καλα που θα ηταν κιολας αν απανταγε τελοσπαντων καποιος στο παραπανω ερωτημα μου.... Αν εκανες ενα κοπο και διαβαζες το topic θα εβλεπες οτι υπαρχει ενα τελικο πακετο με δυο firmware. Αν βλεπεις μεσω HDMI βαζεις το HDMI ΟΝ και αμα δε σε νοιαζει το HDMI βαζεις το HDMI Off για να κερδισεις την υποστηριξη μεγαλων ονοματων στον USB Browser...
coolalex22 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που ασχολήθηκαν με την επίλυση του firmware όλους αυτούς τους μήνες!!! Μόλις διάβασα όλο το θέμα (1 ώρα+..) και πραγματικά είσαστε φοβεροί!!! Χθές αγόρασα το player από mediamarkt και είμαι πολύ ικανοποιημένος... κυρίως τώρα που ειδα πως έχουν λυθεί σχεδόν όλα τα προβλήματα.. Ευχαριστώ και πάλι!!!
gregnottingham Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 <Δυο σε ενα, νοικοκυρεμενα.... http://www.insomnia.gr/vb3/downloads.php?do=file&id=193> Φιλε Zavlakas το συγκεκριμενο link δε λειτουργει. Που μπορω να βρω τα τροποποιημενα firmware?(philips 5980) Ευχαριστω και μπραβο για τη δουλεια που κανατε ολοι πανω στο θεμα.
tech25 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Εδω.. http://www.insomnia.gr/vb3/local_links.php?action=jump&id=132&catid=3
avtovis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Παιδια πραγματικα σας ευχαριστω! Ειλικρινα δεν ξερω τι αλλο να πω. Υποχρεωμενος! Οι υποτιτλοι εμφανιζονται μια χαρα! Για οσους σκεφτονται να αγορασουν το εν λογω dvd player, να μην το σκεφτονται! Να τρεξουν αμεσως. Μαζι με το dvd player αγορασα και εναν εξωτερικο σκληρο, western digital 320gb, και συνεργαζονται αψογα. Επισης οσοι δεν μπορειτε να συνδεσετε ηχεια coaxial αλλα μονο analog, απλα μεσα απο τα sound preferences του dvd player επιλεξτε v surr. Ο ηχος ειναι αψογος αν εχετε 5.1 ηχεια με prologic. A! Και το menu της usb με το firmware των παιδιων ειναι αψογο. Πραγματικα παιδια δεν εχω λογια να σας ευχαριστησω για ολη σας την προσπαθεια. Ενα μεγαλο μπραβο στον zavlaka και στον tech25!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα