Προς το περιεχόμενο

Philips 5980 Firmware με ελληνικά;

nickvog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για αναπαραγωγή στα 720ρ και στα 1080ρ (που σύμφωνα με τη PHILIPS υποστηρίζονται εγγενώς) δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω HD τηλεόραση δυστυχώς... Πάντως ένα αρχείο .avi στα 720ρ που δοκίμασα ο ήχος ακουγόταν κανονικά αλλά χωρίς εικόνα.

Υποστηριζεται upscaling σε τετοιες αναλυσεις....

...οχι αναπαραγωγη αρχειων τετοιας αναλυσης...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 835
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Σε FAT32. Με NTFS βγάζει "Device not supported".

...καλησπέρα, έχω και εγώ ένα εξωτερικο USB, αλλά είναι NTFS, πώς θα το γυρίσω σε FAT32; και θα έιναι όλος ένα partition; (γιατι τα WINXP βλέπουν μέχρι 32GB...) και το dvd player βλέπει πάνω από ένα partition και πως;

Ευαχαριστώ...

...καλησπέρα, έχω και εγώ ένα εξωτερικο USB, αλλά είναι NTFS, πώς θα το γυρίσω σε FAT32; και θα έιναι όλος ένα partition; (γιατι τα WINXP βλέπουν μέχρι 32GB...) και το dvd player βλέπει πάνω από ένα partition και πως;

Ευαχαριστώ...

Προφανώς θα βλέπει μόνο ένα partition..

Tώρα η μετατροπή φυσικά γίνεται με φορμάτ του σκληρού σε FAT32.

Εγώ το είχα από την αρχή έτσι (μου το'χε φέρει ο brother από ΗΠΑ ήδη έτοιμο). Ούτε και έχω τσεκάρει ποτέ πόσο αντέχει σε χωρητικότητα. Απλά γράφω ένα avi το βλέπω και μετά το σβήνω και γράφω το επόμενο... :-D

Heeeelp εκανα οτι λενε οι οδηγειες εκαψα τρια διαφορετικα CD αλλα τιποτα.

Η αναβαθμηση προχωρα κανονικα αλλα οταν τελειωσει, το firmware ειναι το ιδιο.

Το πορτακι ειναι ανοικτο κατα την διαδικασια.

Version 12.07.31.26

SUB-VER 07.08.02.01

8032 05.00.06.05

SERVO 93.77.00.00

RISC 05.00.06.05

DSP 07.03.00.81

Region Code 0

Τελικα δουλεψε

Αν τυχόν ο φίλος ipso33 παρακολουθεί ακόμα το θέμα, θα ήθελα να μου διευκρινίσει αν όταν λέει "τελικά δούλεψε" εννοεί ότι κατάφερε να αλλάξει τη version του firmware...γιατί εγώ δεν μπορώ να την αλλάξω με τίποτα (παρόλο που οι Ελληνικοί υπότιτλοι εμφανίζονται κανονικά μετά το "upgrade")

Εναλλακτικά, αν ο zavlakas μπορεί να λύσει αυτή την μικρή απορία, του μεταφέρω διπλές ευχαριστίες (μαζί με τις θερμές μου ευχαριστίες για το firmware)

Μην κολλας σε λεπτομερειες...

Η εκδοση του firmware αλλαζει μονο εφοσον εγκαταστησεις καποια διαφορετικη εκδοση, απο την ηδη υπαρχουσα...

Αν εγκαταστησεις την ιδια εκδοση, τροποποιημενη μονο στα fonts, τοτε δεν αλλαζει τιποτα...

Μην κολλας σε λεπτομερειες...

Η εκδοση του firmware αλλαζει μονο εφοσον εγκαταστησεις καποια διαφορετικη εκδοση, απο την ηδη υπαρχουσα...

Αν εγκαταστησεις την ιδια εκδοση, τροποποιημενη μονο στα fonts, τοτε δεν αλλαζει τιποτα...

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Αφού δουλεύει δεν θα πείραζα τίποτα έτσι κι αλλιώς, απλώς ρώτησα γιατί στο "Philips_DVP5980_12_CP1253_beta2.rar" που κατέβασα υπήρχε το readme της νέας έκδοσης (12.07.31.30).

Χίλια ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια!

Υ.Γ. Πολύ ωραίο μηχάνημα το DVP5980 (μέχρι στιγμής γιατί σήμερα το πήρα) και επιβεβαιώνω και εγώ αυτό που γράφει πιο πάνω ο nickvog ότι δηλαδή διαβάζει μια χαρά avi από USB Flash (Samsung-Pleomax 2GB)

καλησπέρα!

Μόλις σήμερα αγόρασα το 5980 και με την πρώτη ματιά είμαι πολύ ευχαριστημένος.. Εκανα και το firmware upgrade τα ελληνικά εμφανίζονται αλλά εχουν μορφή "interlaced".. τα fonts μοιάζουν σαν να εχουν σχηματιστεί γραμμή παρα γραμμή, και αυτό τα κάνει να φαίνονται λίγο αχνά.. Επίσης, χειροτερεύει όταν εμφανίζονται πάνω σε λευκό φόντο..

Με το default firmware τα fonts φαίνονται πιο ..συμπαγή και ευδιάκριτοι..

Εκανα κάτι λάθος.... Αυτό το firmware είναι επεξεργάσιμο και με το MTK?

Χθες είχα αγοράσει απο carefour το Funai & United DVB5311 (ή κάπως έτσι) με 3in1 card reader, USB, & DVB (επίγεια ψηφιακή) δέκτη.. αλλά τα ελληνικά ήταν θλιβερά μικρά και δυσανάγωστα φοντς ενώ ο αποκωδικοποιητής έκανε νερά / παρεμβολές στα επίγεια αναλογικά κανάλια.. Σαν ιδέα ήταν πολύ καλή πάντως.. και η τιμή 59Ε... το πήγα πίσω...

Κι όλα αυτά επειδή το GVG420 μου αποφάσισε να μην διαβάζει πια δισκάκια.. τι καθάρισμα την κεφαλή, τι φύσημα, τι λάδωμα.. δεν βοήθησε.. αν το θέλει κανείς... εδώ το έχω ακόμα...

χμμμ... σωστό κι αυτό...

Να σου πω την αλήθεια, στην 32'' CRT είναι μια χαρά ...

Σε μια LCD 26αρα και σε μαλλον κοντινή απόσταση το παρατήρησα...

Το είχα στο Standard (έχει 3 επιλογές στο μενου για τα divx subs) στα Cyrilics είναι μικρότερα αλλά πιο ...μεστά και στο Central European αρκετά ίδια με το Standard ίσως μια ιδέα μεγαλύτερα, νομίζω ότι έχουν και ένα γκρι φόντο που δεν το έχει στο Standard.. Θα πρέπει να το ξαναβάλω στην LCD για να πω σίγουρα τι γίνεται...

Δεν το είχα σκεφτεί πάντως... thanks!

Για τη μορφή του "interlaced" font φταίει αποκλειστικά το ίδιο το font... :neutral:

Προσπάθησα με αρκετές γραμματοσειρές να αλλάξω την πυκνότητα και ένταση εμφάνισης του font (με το MtkFontCreator_0.6.8 ) αλλά... δεν κατάφερα ούτε μία φορά να αλλάξω αυτή την (κουραστική ομολογουμένως) εμφάνιση της γραμματοσειράς... :-?:-?

Εδώ θα βρείτε μία εικόνα για το πώς ακριβώς φαίνεται η γραμματοσειρά...

http://rapidshare.com/files/47022700/divx_firmware.jpg

Αν μπορoύσε ο φίλος zavlakas να μας προτείνει μία μεστή γραμματοσειρά (και τί μέγεθος, bold ή όχι κλπ.) να τη φτιάχναμε με το MtkFontCreator και να την περνούσαμε στο firmaware... :(

ΥΠΟΧΡΕΟΣ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...