jimaek22 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα παιδιά και από μένα. Συγχαρητήρια και από μένα σε όλα τα παιδιά του Forum που έχουν μοχθήσει στην παραμετροποίηση του firmware αυτού του πραγματικά πολύ καλού player. Είμαι έτοιμος ψημένος και εγώ να τσιμπήσω το 5980 και έπειτα από ένα γρήγορο σημερινό διάβασμα όλου το νήματος (τεράστιο είναι το άτιμο…) θέλω να βάλω και εγώ μια πινελιά έτσι ώστε να φτιαχτεί το τέλειο υβριδικό Firmware από τα 5160,5980 που να τα κάνει όλα. Για να καταλήξουμε, τελικά το firmware του post #237 είναι Custom firmware από κάποια έκδοση του Original firmware του 5980 (κάπου έχει γραφτεί αλλά δεν την συγκράτησα) με τα εξής χαρακτηριστικά - βελτιώσεις: 1) έχει HDMI ON 2) Oι υπότιτλοι είναι άρτιοι οπτικά και είναι στην σωστή θέση (κάτω + κέντρο της οθόνης) 3) Δεν υποστηρίζει word wrap υποτίτλων (το firmware του 5160 υποστηρίζει word wrap). 4) Εμφάνιση μέχρι 8 χαρακτήρες στον USB File Browser (το firmware του 5160 δεν έχει περιορισμούς σε χαρακτήρες). Βάσει από τα λεγόμενα του φίλου zavlakas τα Firmware 5160, 5980 είναι κατά 90% τα ίδια πλην του ότι το 5160 δεν έχει HDMI. Από ότι φαίνεται τα file names δεν έχουν πρόβλημα περιορισμού στον USB Browser του 5160 καθώς επίσης φαίνεται να λειτουργεί και word wrap. Με βάση τα παραπάνω, φίλε zavlakas και tech25 ταπεινή μου γνώμη αν και δεν γνωρίζω κατά ποσό μπορεί να υλοποιηθεί τεχνικά είναι στο firmware του post #237 να αντικατασταθεί το μέρος του firmware που σχετίζεται με τον USB File browser με εκείνο του 5160. Αν μπορεί να γίνει αυτό τότε θα έχουμε το τέλειο υβριδικό firmware που θα τα κάνει όλα. Αυτά τα ολίγα από μένα. Και πάλι συγχαρητήρια.
GnG Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Ευχαριστώ για την απάντηση.Αλήθεια, αν επιτρέπεται, γιατί πήγες στο 5980; Ποια νομίζεις ότι είναι τα συν και τα πλην του καθενός; Απλά αγόρασα μια philips 9632 tv η οποία είναι μαύρη και δεν ταίριαζε με το lg.Γι'αυτό πήρα το philips που είναι μαύρο , είναι philips και κάνει ότι το lg ωστε να είναι πιο όμορφο το σετάκι μου.
tech25 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 το firmware του 5160 υποστηρίζει word wrapΈχεις δοκιμάσει καποιο firmware στο 5160 που να υποστηριζει word wrap;Απο όσο ξέρω ούτε το 5160 έχει word wrap.. Εμφάνιση μέχρι 8 χαρακτήρες στον USB File Browser (το firmware του 5160 δεν έχει περιορισμούς σε χαρακτήρες).Εχει. Απο την μανα του δειχνει και αυτο 8 χαρακτηρες.Sto 5160 εφαρμοζοντας το patch για τον disc browser αφαιρει το οριο τοσο απο τον disc browser οσο και απο τον USB browser.Αυτο συμβαινεi γιατι προφανως η Mediatek ή η Philips παρεκαμψαν τεχνηέντως τα νομικα θεματα με την Microsoft και την χρηση του FAT και υλοποιησαν ετσι το ARM ωστε να εχει ενα μια κρυφη δυνατοτητα για μεγαλα ονοματα στο USB. Στο 5980 δεν συμβαινει αυτο. Ετσι παιρνουμε το ARM απο το 5160 και το περναμε στο 5980. Το μειονεκτημα ειναι οτι , επειδη το 5160 δεν εχει HDMI, χανουμε αυτην την λειτουργια και στο 5980. Κατα συνεπεια, προεκυψαν δυο firmwares. Ενα με λειτουργικο HDMI αλλα οχτω χαρακτηρες στο USB, και ενα με πολλους χαρακτηρες στο USB αλλα μη λειτουργικο HDMI. Προς το παρόν μπορείς με ένα wordpad να ανοίγεις πριν το αρχείο των υποτίτλων και να χωρίζεις τις μεγάλες σειρές υποτίτλων σε δύο ή τρεις (πατώντας ΕΝΤΕR). Νικο ταλαιπωρια σκετη ειναι με το Wordpad. Δοκιμασε το SubMagic.. Υ.Γ. Νομιζω οτι στο USB δειχνει μεχρι 24 χαρακτηρες .... Δεν ειμαι σιγουρος. Επισης νομιζω οτι τα LG δεν υποστηριζουν σωστα Packed Bitstream αρχεια.Το Philips τα παιζει μια χαρα...
solidss Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Tech25 τι θα μου συνιστουσες, 5160 ή 5980? Αγοραζοντας το 5160 εχω ελληνικους υπ. απο τη Philips και περνωντας το firmware του Ουγγρου καποιες βελτιωσεις. Απ'την αλλη με το 5980 εχω καλυτερο μηχανημα αλλα με firmware ανταξιο του 5160???
tech25 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Tech25 τι θα μου συνιστουσες, 5160 ή 5980? Αγοραζοντας το 5160 εχω ελληνικους υπ. απο τη Philips και περνωντας το firmware του Ουγγρου καποιες βελτιωσεις. Απ'την αλλη με το 5980 εχω καλυτερο μηχανημα αλλα με firmware ανταξιο του 5160??? Αν δεν εχεις αναγκη τo HDMI, το 5160 ειναι οικονομικοτερη λυση. Με το 5980 ισως "επενδυεις" στο μελλον, σε περιπτωση καινουργιας τηλεορασης. Παντως και στα δυο θα χρειαστεις πειραγμενο firmware P.S. Απο μια φιλη μου που εχει κανονικη τηλεοραση και της προτεινα το 5160 μου ειπε οτι ολα παιζουν κανονικα απο 500GB 3,5" WD με FAT. Λογικα και το 5980 παιζει κανονικα.
solidss Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Οποτε με το 5160 συν αυτο http://boritek.extra.hu/Philips_DVP5160/1253/DVP5160_12_(2007.08.18).ZIP θα ειμαι ενταξει πιστευω... Σε ευχαριστω για τη βοηθεια σου καθως και ολων των παιδιων στο forum.
tech25 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Οποτε με το 5160 συν αυτο http://boritek.extra.hu/Philips_DVP5160/1253/DVP5160_12_(2007.08.18).ZIP θα ειμαι ενταξει πιστευω... Σε ευχαριστω για τη βοηθεια σου καθως και ολων των παιδιων στο forum. Εχουνε βγει και πιο καινουργια (μαλιστα καποια απο τον Δημητρη) ,αλλα και αυτο θα σου κανει.,,
constantinos_rho Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 ρε παιδια βαζοντας το firmware Philips_DVP5980_tech25_v3.2.3_CP1253 με το HDMI OFF, εμενα δεν μου φορτωνει τους υποτιτλους αυτοματα και πρεπει να πατησω το κουμπι subtitle στο χειριστηριο. γινεται κατι για αυτο?
nickvog Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 ρε παιδια βαζοντας το firmware Philips_DVP5980_tech25_v3.2.3_CP1253 με το HDMI OFF, εμενα δεν μου φορτωνει τους υποτιτλους αυτοματα και πρεπει να πατησω το κουμπι subtitle στο χειριστηριο. γινεται κατι για αυτο? Έχει γίνει σε κάποιο προηγούμενο firmware που έδωσαν εδώ τα παιδιά. Ίσως το διορθώσουν σε κάποια επόμενη κίνησή τους εδώ. P.S. Φίλε Αλέξανδρε, θα κοιτάξω να τους κόβω με το magic που προτείνεις. ΤΗΑΝΧ !!!!
NIKOSFREE Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Θα ήθελα να σας καλημερήσω. Είμαι καινούριος στο site αν και το γνωρίζω εδώ και καιρό μέσω του google όταν αναζητούσα συσκευή που να υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους χωρίς firmware. Κατέληξα στο lg 172. Μάλιστα από τη χαρά τους στο Multirama που τους άνοιξα τα μάτια μου κάναν και μείωση τιμής 25%. Τελικά σε γενικές γραμμές ήμουν ευχαριστημένος αν και πολλά αρχεία avi είτε δεν τα διάβαζε είτε δεν ακουγόταν ήχος είτε κόλλαγε. Πριν μια βδομάδα από το ίδιο κατάστημα (πάλι ύστερα από επίσκεψη στο insomnia) αγόρασα το lg 298H αλλά το επέστρεψα αφού δημιουργούσε αρκετά προβλήματα (κόλλαγε, με πέταγε έξω κτλ.). Πήρα το Philips 5980 και αμέσως μου έπαιζε υπότιτλους ελληνικούς χωρίς firmware!!!Μάλλον το είχαν αναβαθμίσει οι πωλητές του Multirama. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος αλλά και λίγο άσχετος. Θέλω να κάνω αναβάθμιση με το post212 αλλά δε γνωρίζω τη διαδικασία. Αν μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνεται θα ήμουν ευγνώμων.Φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν οδηγίες στο zip αρχείο. Επίσης αν σε ένα δισκάκι dvd μισογεμάτο συμπληρώσω και άλλες ταινίες, δεν τις αναγνωρίζει το player. Φταίει κάτι ή είναι από τη μάνα του; Συγχαρητήρια πάντως σε όλους για τις προσπάθειες και συγγνώμη αν σας κούρασα με τις εμπειρίες και απορίες μου. Χαίρομαι ιδιαίτερα που είμαι μέλος της κοινότητας της Insomnia.
tech25 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Καλημερα Νικο. Ειναι πολυ απλο. Επιλεγεις το .bin που θελεις και ακουλουθεις τις οδηγιες που αφορουν το Nero στην δευτερη σελιδα.Ειναι απλο. Το player βλεπει μονο το πρωτο session απο multisession DVD's. Για να το αναβαθμισαν σημαινει οτι το ανοιξαν, γιατι το επισημο firmware δεν υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους. Αν δεν σου κανει κοπο τραβηξε μια φωτογραφια απο τους υποτιτλους και ανεβασε τους. Απο ποιο multirama ειπες οτι το πηρες;
NIKOSFREE Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Ευχαριστώ tech25 για την άμεση απάντηση. Οι υπότιτλοι είναι έτσι όπως περιγράφονται στην αρχή του Θέματος που συζητείται. Είναι μεγάλοι, αλλά σε άσπρο φόντο δε φαίνονται πολύ καλά. Το ότι το άνοιξαν και το αναβάθμισαν ύπάρχει περίπτωση να δημιουργεί προβλήματα; Πιθανώς να το είχαν στην έκθεση και το δοκίμασαν από προσωπικό τους ενδιαφέρον. Αν χρησιμοποιήσω το τελευταίο που προτείνετα firmaware μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα; Αν ναι θα το αφήσω όπως είναι. Εξάλλου δε με ενοχλούν ιδιαίτερα. Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει το HDMI και το USB. Δυστυχώς δε μπορώ να αναφέρω ποιο κατάστημα είναι γιατί ο κόσμος είναι μικρός και τα παιδιά εκεί πάντα προσπαθούν να εξυπηρετήσουν και δε γνωρίζω κατά πόσον η ζήλος τους τους δημιουργήσει προβλήματα.
tech25 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Κοιτα. Προβληματα δεν θα εχεις, αλλα κρινω πως θα ηταν σκοπιμο απο την μερια τους εφοσον εχετε καλες σχεσεις να σου πουνε οτι το μηχανημα ανοιχτηκε.Ποσο μαλλον αν το ειχανε σε βιτρινα.Δεν ξερεις ποσες ωρες επαιζε και ποσο καιρο το ειχαν εκει. Σου προτεινω να βαλεις την αναβαθμισμενη εκδοση. Εχει πολλλες βελτιωσεις....
NIKOSFREE Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δε νομίζω ο πωλητής που μου το έφερε να το γνώριζε. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Δοκίμασα από το usb να συνδέσω ένα mp3 player PHILIPS 514MB και μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή KODAK, αλλά δεν αναγνώριζε τις συσκευές. Το USB αφορά μόνο σκληρούς δίσκους;
madra Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Παιδία αν καταφέρναμε να έχουμε με το HDMI και παραπάνω από 8 χαρακτήρες στο USB τότε πιστέυω ότι θα έιχαμε το τελειο συνδυασμό. Το 5890 που έχω είναι συνδεδεμένο σε μια 42αρα LCD της Phillips. Εχει άψογη εικόνα και μου παίζει και τον 500αρη Western Digital (My Book). Τι άλλο να θέλω εκτός απο τους παραπάνω από 8 χαρακτήρες στο USB;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα