simos a Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Το νεο firmware παιδια εινα τελειο. Μπραβο για το αποτέλεσμε, για τον κοπο και τον χρονο που διαθεσατε. Μπορει καποιος να μου εξηγησει δεν κανει support στα 1080i το 5980 συνδεδεμενο με HDMI σε samsung 40'' ? Thanks... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simos a Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 παιδιά γειά σας.χθές αγόρασα το 5980 και θέλω να ρωτήσω ποιό απο τα firmware (δεν με ενδιαφέρει η HDMI) που αναφέρονται στο forum να εγκαταστήσω? Τα καινουργια Firmware του Zavlaka ειναι super. Χρησιμοποιησε αυτα ή το firmware που θα βρεις στο post 113. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias_72 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 ΚΑΛΗΜΕΡΑ Πως κανουμε εγκατασταση ομως? μαλλον ειμαι εντελοσ ασχετος.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxximilian Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Μέσα στο RAR υπάρχει pdf με οδηγίες....ακολούθησέ τες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias_72 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 εχω το 5960 κ εχω κατεβάσει το DVP5960_12.BIN Μάλλον για αυτο δεν ξερω τι να κανω. Κάθε βοήθεια δεκτή! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zavlakas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 εχω το 5960 κ εχω κατεβάσει το DVP5960_12.BINΜάλλον για αυτο δεν ξερω τι να κανω. Κάθε βοήθεια δεκτή! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Διαβασε αυτο.... http://www.p4c.philips.com/files/d/dvp5960_12/dvp5960_12_fur_eng.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvog Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Καλημέρα. Παίζει μόνο divx ή και xvid το 5980;Thanks Παίζει και τα δύο κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tech25 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Καλησπέρα και πάλι. Δυστυχώς η αφόρητη πίεση χρόνου τον τελευταίο καιρό δεν μου επέτρεψε να ποστάρω σύχνα. Να ευχαριστήσω θερμα τον Δημήτρη που ασχολήθηκε με το firmware, το βελτίωσε και το ανέβασε στο insomnia. Για αυτούς που ρωτάνε αν μπορεί ταυτόχρονα να υπάρχει υποστήριξη HDMI και μεγαλύτερα ονόματα στον browser του USB, φοβάμαι οτι δεν υπάρχει λύση επι του παρόντος, γιατί η δυνατότητα μεγαλύτερων ονομάτων στο USB έρχεται με αντικατάσταση μέρους του firmware απο αλλο μοντελο (5160) το οποιο δεν υποστηριζει HDMI.Οποτε διαλέγετε ποιο θεωρείτε πιο σημαντικό και περνάτε το ανάλογο firmware. Να αναφέρω ένα προβληματάκι με τα fonts.Όταν στην οθόνη υπάρχει άσπρο background δεν φαίνονται καλά οι υπότιτλοι Δοκίμασε αυτό και πες μας... http://rapidshare.com/files/65857473/Philips_DVP5980_v3.2.2b_zavmodded_CP1253.zip.html Καλό βράδυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnG Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δοκίμασε αυτό και πες μας... http://rapidshare.com/files/65857473/Philips_DVP5980_v3.2.2b_zavmodded_CP1253.zip.html Μπράβο ρε μάγκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solidss Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 GnG ανεβασε screenshot να το δουμε στη τελειοτητα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solidss Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Με προλαβες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zavlakas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Ανεβηκε εδω.... http://www.insomnia.gr/vb3/downloads.php?do=file&id=193 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thestria Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 ένα μπορώ να πω: Μπράβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cypherth Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 μπράβο στα παιδιά! μπορεί να μην με βολεύουν εμένα λόγω hdmi γιατί και το usb είναι βασικό, αλλά με το hdmi off το πέρασα κανονικά και ας μένει το καλώδιο έτσι... τέτοιες προσπάθειες μόνο επιβράβευση μπορούν να επιδέχονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnG Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 μπράβο στα παιδιά!μπορεί να μην με βολεύουν εμένα λόγω hdmi γιατί και το usb είναι βασικό, αλλά με το hdmi off το πέρασα κανονικά και ας μένει το καλώδιο έτσι... τέτοιες προσπάθειες μόνο επιβράβευση μπορούν να επιδέχονται Γιατί όχι με το hdmi?Απλά στον file browser του usb βλέπει λίγους χαρακτήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα