Προς το περιεχόμενο

Philips 5980 Firmware με ελληνικά;

nickvog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 835
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μπραβο πρωτα απο ολα για ολη την προσπαθεια που γινεται απο αυτους που βγαζουν firmware για την αναγνωση ελληνικων υποτιτλων σε αρχεια divx.

Στο ψητο τωρα..Εβαλα την εκδοση DVP5980_12_CP1253_v.3.2.2 η οποια λεει

The upgrade version of this software is Version 12.07.31.30 στο συνημεννο αρχειο .pdf αλλα μολις τσεκαρω την εκδοση στο dvd μου γραφει μια εκδοση πριν δηλαδη η 12.07.31.26

Μηπως, λεω εγω τωρα,για να βλεπω ελληνικους υποτιτλους γυρισα μια εκδοση πισω;

(ειχα την 12.07.31.30).Γιατι λεει οτι ειναι η 30 ενω ειναι 26.

οποιος γνωριζει κατι ας με διαφωτισει.Υπαρχει upgrade βασισμενο στη 30;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γειά σέ όλους. Ενα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μπράβο γιά τη γνώση πού δίνετε.

Αγόρασα και γώ το dvp5980. Πραγματικά είναι απαράδεκτο να πωλείται στην Ελλάδα

δίχως να υποστηρίζει Ελληνικά. Το upscaling που κάνει είναι πολύ καλό σε lcd tv 1366χ768 ιδιαίτερα όταν επιλέξεις manually 720p. Εστω κι άν οι τηλεόρασεις με την παραπάνω ανάλυση υποστηρίζουν εως και 1080i. Εκεί δεν είδα ιδιαίτερη διαφορά, μάλλον είναι χειρότερη παρουσιάζει flickering μάλλον λόγω χαμηλού ρυθμού ανανέωσης (60 Hz).

Μέχρι τώρα έχω συνδέσει το PC στην tv μέσω του καλωδίου 15pin πού έχει κανονικά η οθόνη. Το μόνο πού χρειάστηκα ήταν ένας ανάπτορας (αρσενικό/θηλυκό) που πηρα από μαγαζί με ηεκτρονικά. Ετσι παίζω με τον media player την ταινία και τη βλέπω με υπότιτλους στην τηλεόραση.

Διαβάζοντας το μηνύματα σας (όλα) βλέπω οτι τελικά δεν υπάρχει firmware πού να υποστηρίζει ελληνικά όταν το player είναι συνδεδεμένο με την TV μέσω HDMI. Σωστά ?

Υπάρχει όμως και δουλεύει κανονικά όταν είναι συνδεδεμένο μέσω scart. Σωστά ?

Αν υπάρχει όντως μπορείται να μου πείτε ποιο είναι, έστω για το scart.

Υπάρχει player στην αγορά που να κάνει upscaling έστω στα 720p και να παίζει Divx με το avi σε ξεχωριστό αρχείο και το srt σε ξεχωριστό αρχείο ( με το ίδιο όνομα), και να υποστηρίζει εκ κατασκευής τα Ελληνικά ?

Σας ευχαριστώ και πάλι

Διαβάζοντας το μηνύματα σας (όλα) βλέπω οτι τελικά δεν υπάρχει firmware πού να υποστηρίζει ελληνικά όταν το player είναι συνδεδεμένο με την TV μέσω HDMI. Σωστά ?

Υπάρχει όμως και δουλεύει κανονικά όταν είναι συνδεδεμένο μέσω scart. Σωστά ?

Δεν τιθεται τετοιο θεμα...

Οτι υποστηριζει με την μια συνδεση, υποστηριζει και με την αλλη....

...και αυτο ισχυει και για την γραμματοσειρα....

http://www.insomnia.gr/vb3/downloads.php?do=file&id=153

...με ενα μικρο fix για να μην τρεμοπαιζουν οι υποτιτλοι....

Το firmware ειναι του tech25....

Φίλε Zavlakas το firmware αυτό δεν δουλεύει με HDMI.

Με το firmware του post #113, πάντως, βλέπω και Ελληνικούς υπότιτλους και λειτουργεί το HDMI.

Το πιο τελευταίο firmware δεν το δοκίμασα εφόσον γράφτηκε ότι δε λειτουργεί το HDMI.

*******DVP5980_12_CP1253_v.3.2.2**********

ΒΑΛΤΕ ΤΟ FIRMWARE ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ

Παρακατω θα βρειτε ενσωματωμενες τις αλλαγες που μου εστειλε ο Δημητρης (zavlakas) σε p.m. και αφορουν της θεση των υποτιτλων.

http://rapidshare.com/files....CP1253_v.3.2.2.rar.html

Στην εκδοση αυτη, ειναι φτιαγμενος ο USB browser οπως στην 3.2.1 και δεν δουλευει το HDMI.

Ευχαριστω Δημητρη...

Ναι ετσι ειναι..

Αν η θεση των υποτιτλων,ειναι σωστη θα κοιταξω να ενσωματωσω τις αλλαγες και στο firmware με το HDMI..

Μολις βγαλει κατι ο Tech25 θα το ανεβασω και αυτο....

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια!! Μακάρι με το νέο firmware που θα βγάλετε να παίζει και με HDMI.

Μια ερώτηση: Αν σε ένα αρχείο avi ενσωματώσουμε τους υπότιτλους (χωρίς δλδ να χρειαζόμαστε το ξεχωριστό αρχείο srt και χωρίς να το κάψουμε σε dvd) τότε γίνεται να βλέπουμε την ταινία με ελληνικούς υπότιτλους σε κανονική θέση, με word wraping και χρησιμοποιώντας σύνδεση HDMI και το original εγκατεστημένο firmware?

καταρχας ενα μεγαλο BRAVO!!! στα παιδια απιστευτη δουλεια και πολλες εργατοωρες για να γινει αυτο!!

σκεφτωμαι να βαλω το firmware αλλα δεν θελω να χασω το hdmi μιας και ειναι συνδεδεμενο κατα αυτο τον τροπο με την lg32lc55 εχουμε καμια λυσει?

για να μπορεσω και εγω να δω τους ελληνικους υποτιτλους

καταρχας ενα μεγαλο BRAVO!!! στα παιδια απιστευτη δουλεια και πολλες εργατοωρες για να γινει αυτο!!

σκεφτωμαι να βαλω το firmware αλλα δεν θελω να χασω το hdmi μιας και ειναι συνδεδεμενο κατα αυτο τον τροπο με την lg32lc55 εχουμε καμια λυσει?

για να μπορεσω και εγω να δω τους ελληνικους υποτιτλους

Post #113 και εισαι οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...