Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εμενα με το νεο firmware δεν δειχνει καθολου υποτιτλους.

Οτι κι αν κανω στις ρυθμίσεις.

Ακομη μου ζητα να επιλεξω USB την ωρα που φορτώνει το AVI.

To να ζητά να διαλέξεις το USB κατά το φόρτωμα του DVD είναι φυσιολογικό, αν έχεις κάποια USB συσκευή συνδεδεμένη όταν κάνεις power στον on player.. :-)

• Απαντ. 835
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μου ζητα να επιλεξω USB την ωρα που φορτώνει το AVI αφου εχω επιλεξει USB και επιλεξει AVI... για δευτερη φορα

Δημοσ.

Αυτο ειναι του post 113 με βελτιωμένο μονο το κεντράρισμα των υποτίτλων.

Αν μου πειτε πως γινετε να εχουμε ονόματα με πολλούς χαρακτηρες θα ειναι αστερι.

>http://rapidshare.com/files/61874823/DVP5980_12ypot_fix.rar

Δημοσ.
Μου ζητα να επιλεξω USB την ωρα που φορτώνει το AVI αφου εχω επιλεξει USB και επιλεξει AVI... για δευτερη φορα

Sorry αλλά δεν κατάλαβα έτσι όπως το γράφεις.. :rolleyes: Eννοείς είσα μέσα στο menu του USB και όταν επιλέγεις το .avi αρχείο που έχεις εκεί και ενώ αυτό φορτώνει για να παίξει, σου βγαίνει από κάτω αναφορά για επιλογή USB ?? Δλδ η παρενέργεια είναι η σχετική αναφορά που σου βγάζει για επιλογή USB, αν και είσαι ήδη στο menu του USB ??

Τελικά το .avi τρέχει κανονικά ή σταματάει κατά το φόρτωμα ??

Δημοσ.
Sorry αλλά δεν κατάλαβα έτσι όπως το γράφεις.. :rolleyes: Eννοείς είσα μέσα στο menu του USB και όταν επιλέγεις το .avi αρχείο που έχεις εκεί και ενώ αυτό φορτώνει για να παίξει, σου βγαίνει από κάτω αναφορά για επιλογή USB ?? Δλδ η παρενέργεια είναι η σχετική αναφορά που σου βγάζει για επιλογή USB, αν και είσαι ήδη στο menu του USB ??

Τελικά το .avi τρέχει κανονικά ή σταματάει κατά το φόρτωμα ??

Τρεχει αλλα χωρις υποτίτλους.

Δημοσ.

Εχει δοκιμασει κανεις αλλος εκτος του ipso33 το firmware του tech25?

Αυτο ειναι του post 113 με βελτιωμένο μονο το κεντράρισμα των υποτίτλων.

Τι ακριβως αλλαξες?

Με το firmware του tech25, δοκιμαζεις αναπαραγωγη απο δισκακι ή απο usb συσκευη?

Δημοσ.
Τρεχει αλλα χωρις υποτίτλους.

Δοκίμασες να τους ενεργοποιήσεις χειροκίνητα από το χειριστήριο (με το πλήκτρο subtitle), όταν αρχίσει να παίζει το βίντεο ? Εννοείται ότι οι υπότιτλοι έχουν την ίδια ακριβώς ονομασία (εκτός φυσικά της κατάληξης .srt) με το .avi αρχείο, έτσι ? Αν δεν έχουν δεν θα ενεργοποιηθούν. :rolleyes:

Δημοσ.
Εχει δοκιμασει κανεις αλλος εκτος του ipso33 το firmware του tech25?

Τι ακριβως αλλαξες?

Με το firmware του tech25, δοκιμαζεις αναπαραγωγη απο δισκακι ή απο usb συσκευη?

Μονο τη αριστερη αποσταση απο 68 σε 100.

Δοκιμαζω απο usb συσκευη.

Δημοσ.

μια ερώτηση:

εάν αγοράσω το 5980 και φορτώσω το firmware που δίνεται στο site θα με καλύπτει η εγγύηση σε περίπτωση βλάβης ή θα αναγνωρίσουν τη παρεμβολή?

Δημοσ.
μια ερώτηση:

εάν αγοράσω το 5980 και φορτώσω το firmware που δίνεται στο site θα με καλύπτει η εγγύηση σε περίπτωση βλάβης ή θα αναγνωρίσουν τη παρεμβολή?

Πριν το πας στην αντιπροσωπεία καλό θα είναι να περάσεις ξανά το firmware που δίνει επισήμως η PHILIPS στην ιστοσελίδα της.

Οπότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα εγγύησης και τα τοιαύτα... :-D

Δημοσ.

Το δοκιμασα εγω πολυ καλο κεντράρισμα των υποτιτλων.

Δεν ειχα περισσότερο χρονο για λεπτομέρειες.

Δουλεύω το τελευταίο ορίτζιναλ αλλά πρέπει να μαθω πως γίνεται το αυτόματο φόρτωμα υποτίτλων και τα πολλά γράμματα στα μενου του DVD και USB.

Δημοσ.
Ας δοκιμασει καποιος αυτο....

Φίλε Δημήτρη, το πέρασα εγώ και οι παρατηρήσεις μου είναι οι εξής:

Καταρχάς να πω ότι δεν ξέρω αν λειτουργεί ή όχι η θύρα HDMI γιατί απλά δεν έχω HD TV για να το δοκιμάσω...

Τα menu του DVD player και του USB δουλεύουν μια χαρά με δυνατότητα εμφάνισης πολλών χαρακτήρων σε κάθε όνομα αρχείου.

Το παράθυρο των υποτίτλων ήδη έχει δοκιμαστεί και από άλλα παιδιά, συμφωνώ και γω ότι βρίσκεται στη σωστή θέση.

Εμφανίζονται τρεις σειρές υποτίτλων ευανάγνωστων και σε σωστό μέγεθος.

Τα αρνητικά τώρα..

Δεν φορτώνονται αυτόματα οι υπότιτλοι με την έναρξη της ταινίας, πρέπει να τους ενεργοποιήσεις χειροκίνητα με το πλήκτρο subtitle του χειριστηρίου. Σε κάποιο προηγούμενο firmware (νομίζω αυτό του post 113, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, ας το επαληθεύσει κάποιος που το χρησιμοποιεί) οι υπότιτλοι φορτώνονταν αυτόματα με την έναρξη του βίντεο. Σημειώνω ότι στα μενού εμφανίζονται με ένα εικονίδιο ερωτηματικού και τα αρχεία των υποτίτλων, χωρίς όμως να μπορείς να τα κάνεις κάτι (κλικ πάνω τους δίνει "μη υποστηριζόμενη ενέργεια"). Προφανώς υπάρχουν γιατί οι υπότιτλοι δεν ενεργοποιούνται αυτόματα (όταν γινόταν αυτό σε προηγούμενο firmware, τα εικονίδια αυτά δεν εμφανίζονταν στα menus, φαίνονταν μόνο τα αρχεία .avi).

Δεν έχει λυθεί το θέμα του "περιβόητου" word wrap... Σε μεγάλες σειρές αρκετές λέξεις κόβονται στην άκρη της οθόνης χωρίς να διπλώνουν στην από κάτω σειρά.

Αυτά. Εν αναμονή των όποιων καλοδεχούμενων διορθώσεων...

Ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά σου φίλε μου. Ανάλογες ευχαριστίες και προς τον Αλέξανδρο για τη συνδρομή του στη διόρθωση και βελτίωση του firmware. :-):-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...