Προς το περιεχόμενο

Philips 5980 Firmware με ελληνικά;

nickvog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 835
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παιδιά τι πρέπει να πειράξω στο firmware για να αλλάξω την θέση των υπότιτλων?Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει mtkremaker.

Για τη θέση του παραθύρου των υποτίτλων, υπάρχει και το firmware στο post #95 στο παρόν νήμα. Δοκιμάστε το και σχολιάστε αν υπάρχει κάποια θελτίωση στη θέση των υποτίτλων στην οθόνη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τη θέση του παραθύρου των υποτίτλων, υπάρχει και το firmware στο post #95 στο παρόν νήμα. Δοκιμάστε το και σχολιάστε αν υπάρχει κάποια θελτίωση στη θέση των υποτίτλων στην οθόνη...

Στο post αυτό έχει το DVP5980_12_with_5160_fonts το οποίο έχω.Εκτός και αν υπάρχουν 2 firmwares με το ίδιο όνομα.Σε αυτή την έκδοση θέλουν λίγο πιο χαμηλή θέση οι υπότιτλοι.Τα υπόλοιπα είναι μια χαρά.

Στο post αυτό έχει το DVP5980_12_with_5160_fonts το οποίο έχω.Εκτός και αν υπάρχουν 2 firmwares με το ίδιο όνομα.Σε αυτή την έκδοση θέλουν λίγο πιο χαμηλή θέση οι υπότιτλοι.Τα υπόλοιπα είναι μια χαρά.

Noμίζω ότι είναι το ίδιο με το post #113.

Πάντως και συ ο ίδιος μπορείς να αλλάξεις τη θέση του παραθύρου των υπότιτλων.

Ανοιγεις το Firmware στο MTKWindows 0.8.3 (http://newage.mpeg4-players.info/mt1389/tools/MtkWindows_0.8.3.rar), πας στο δευτερο tab, βρισκεις το παραθυρο 0χ12, και δεξια στο μικρό παραθυρο παραμετροποιεις τα αριθμητικά πεδία για πάνω, κάτω, αριστερά και δεξιά. Κάνοντας κάθε αλλαγή θα βλέπεις και που ακριβώς μετακινείται το παράθυρο των υποτίτλων. Σώζεις το "πειραγμένο" firmware και αυτό ήταν.:mrgreen:

Δοκίμασε και πες μας. :)

Μολις μπηκα και εγω στην οικογενεια των κατοχων Philips 5980 μετα απο συνεχεις ερευνες και αναγνωσεις των τοπικ .Η αυτο η το Pioneer 400.

Tελικα λογω τιμης υπερισχυσε αυτο.85ε εναντι 130ε.Αυτο που να ρωτησω ειναι το εξης.Η βερσιον του φιρμγουεαρ ειναι η 12.07.31.30(ημερομηνια κουτιου 31-8-2007) αλλα ακομη δεν διαβαζει τα ξεχωριστα αρχεια υποτιτλων .srt.Υπαρχει καποια βερσιον που να βγαζει τα κινεζικα ελληνικα;διαφοροποιει κατι αλλο(π.χ μενου).Γνωριζω τη διαδικασια addsubtitles για divx.

Ευχαριστω για τη πολυτιμη βοηθεια που παρεχεται.

Καταρχάς καλορίζικο !!

Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι το firmware που έχει "πειραχτεί" από τα παιδιά εδώ του forum είναι το 12.07.31.26. Πάντως θα σου πρότεινα, για να έχεις ελληνικούς υπότιτλους, να περάσεις το firmware του post #113

Καλή επιτυχία :-D

Κι εγώ αυτό του #113 πέρασα κι επιτέλους είδα Ελληνικά!

Το κακό είναι πως σε μερικές που δοκίμασα ήταν συχνό το φαινόμενο αποκοπής των λέξεων που δε χωρούσαν στη γραμμή... :S Μήπως τυχόν έχουμε κάποια εξέλιξη με αυτό το θέμα; (Χωρίς φυσικά να θέλω να φανώ αχάριστος για τη μέχρι τώρα υπέροχη δουλειά όσων έφεραν το υπάρχον αποτέλεσμα, το αντίθετο μάλιστα!!!)

*******DVP5980_12_CP1253_v.3.2.2**********

ΒΑΛΤΕ ΤΟ FIRMWARE ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ

Παρακατω θα βρειτε ενσωματωμενες τις αλλαγες που μου εστειλε ο Δημητρης (zavlakas) σε p.m. και αφορουν της θεση των υποτιτλων.

http://rapidshare.com/files/61818082/DVP5980_12_CP1253_v.3.2.2.rar.html

Στην εκδοση αυτη, ειναι φτιαγμενος ο USB browser οπως στην 3.2.1 και δεν δουλευει το HDMI.

Ευχαριστω Δημητρη...

Φίλε tech25, γράφεις ότι δεν δουλεύει το HDMI. Αυτό ισχύει? Αν είναι έτσι μάλλον θα παραμείνω με το παλιό firmware....

Ναι ετσι ειναι..

Αν η θεση των υποτιτλων,ειναι σωστη θα κοιταξω να ενσωματωσω τις αλλαγες και στο firmware με το HDMI..

*******DVP5980_12_CP1253_v.3.2.2**********

ΒΑΛΤΕ ΤΟ FIRMWARE ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ

Παρακατω θα βρειτε ενσωματωμενες τις αλλαγες που μου εστειλε ο Δημητρης (zavlakas) σε p.m. και αφορουν της θεση των υποτιτλων.

http://rapidshare.com/files/61818082/DVP5980_12_CP1253_v.3.2.2.rar.html

Στην εκδοση αυτη, ειναι φτιαγμενος ο USB browser οπως στην 3.2.1 και δεν δουλευει το HDMI.

Ευχαριστω Δημητρη...

Nα υποθέσω φίλε Αλέξανδρε, ότι εννοείς το word wrap ή μόνο τη θέση του παραθύρου των υποτίτλων ?

Σ'ευχαριστώ πολύ, όπως φυσικά και το Δημήτρη για τη βοήθειά του. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...