Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η "σκασμένη" φίλπς, δεν μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα των υποτίτλων;

Έχεις ποτέ κανένας στείλει μειλ παραπόνων; Είχε απάντηση;

Tο'χουμε κάνει κι αυτό... :roll:

Ιδού και η απάντηση από το Philips Customer Care Center...

Αγαπητέ κύριε ....,

Σας ευχαριστούµε για την επιστολή σας σχετικά µε το DVP5980/12.

Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι προς το παρόν δεν διαθέτουμε κάποια ενημέρωση σχετικά με την αναβάθμιση των συσκευών που διαβάζουν DivX αρχεία ώστε να διαβάζουν και τους ελληνικούς υπότιτλους.

Επιπλέον, σας αναφέρουμε ότι έχουμε ακολουθήσει όλες τις προβλεπόμενες διδικασίες και έχουμε προωθήσει το μήνυμά σας ως παράπονο στο αρμόδιο τμήμα.

Για περισσότερες πληροφορίες µην διστάσετε να επικοινωνήσετε εκ νέου µαζί µας αναφέροντας τον αριθµό αρχείου πελάτη, ....

Με φιλικούς χαιρετισµούς,

PHILIPS

Τµήµα Εξυπηρέτησης Πελατών

Οπότε όπως καταλαβαίνεις.... ευτυχώς που υπάρχουν παιδιά με ικανότητες και καλοσύνη όπως ο φίλος tech25 και ο φίλος zavlakas και μπορούμε να βλέπουμε ελληνικά (έστω και χωρίς word-wrap..) :-D

• Απαντ. 835
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ πάντως έκανα το καθήκον και τους έστειλα μέιλ.

Προτείνω και τους υπόλοιπους κατόχους του μηχανήματος να στείλουν και αυτοί, μπας και γίνει κάτι πιο γρήγορα.

Δημοσ.

Σε lcd 32 16:9 δεν χάνεις υπότιτλο.Όλα φαίνονται στην οθόνη.Μόνο που φαίνονται λίγο ψηλά και μου φαίνεται λίγο προς τα αριστερά.Όλα αυτά με την DVP5980_12_with_5160_fonts.Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτό?

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Στην επιλογη "TV type", τι εχεις επιλεξει?

PAL,NTSC ή Auto?

Έχω σύνδεση hdmi και δεν μου επιτρέπει να αλλάξω αυτή την επιλογή.

Απο manual:Οι επιλογές progressive και tvtype δεν θα είναι διαθέσιμες οταν είναι συνδεδεμένο ένα καλώδιο hdmi.

Δημοσ.

Ελεγξε τις ρυθμισεις της τηλεορασης μηπως υπαρχει καποια αντιστοιχη ρυθμιση...

....αν υπαρχει, επελεξε κατι αντιστοιχο με το auto ή multi...

Δημοσ.
Ελεγξε τις ρυθμισεις της τηλεορασης μηπως υπαρχει καποια αντιστοιχη ρυθμιση...

....αν υπαρχει, επελεξε κατι αντιστοιχο με το auto ή multi...

Έχω δοκιμάσει το auto και το μόνο που γίνεται είναι να χάνω κομμάτι της εικόνας και οι υπότιτλοι παραμένουν στο ίδιο σημείο.(1-2 γραμμές πιο κάτω θέλουν και να μια στοίχιση στο κέντρο).

Δημοσ.

Ένα πολύ χαρακτηριστικό screenshot. Όπως θα δεις, το αγγλικό κείμενο (December 23) είναι κεντραρισμένο (είναι της ταινίας...) ενώ ο ελληνικός υπότιτλος είναι ελαφρώς προς τα αριστερά....

viewer.php?file=immkd5m3tode2wkyycxn.jpg

Δημοσ.

Συμφωνώ κι εγώ παίδες! Κι εγώ 32'' LCD με HDMI έχω και δεν παίρνει κάποια ρύθμιση που να αλλάζει τη θέση των υπότιτλων. Οι υπότιτλοι είναι μία με δύο γραμμές πιο πάνω από το κανονικό! Όχι οτι επηρεάζει τόσο πολύ, συνήθεια είναι, αλλά αν ο Tech 25 βρεί χρόνο καποια στιγμή...

Δημοσ.

Για να μην μπερδευτούμε να λέμε πιο firmware έχουμε.maxximilian απο το screenshot σου νομίζω οτι δεν έχεις την DVP5980_12_with_5160_fonts γιατί στο ύψος είναι σε σωστό σημείο χαμηλά.Να ένα δικό μου screenshot με την DVP5980_12_with_5160_fonts σε 32 lcd 16:9 οθόνη.

http://i98.photobucket.com/albums/l280/ggkikas/DSC00111.jpg

Δημοσ.
Για να μην μπερδευτούμε να λέμε πιο firmware έχουμε.maxximilian απο το screenshot σου νομίζω οτι δεν έχεις την DVP5980_12_with_5160_fonts γιατί στο ύψος είναι σε σωστό σημείο χαμηλά.Να ένα δικό μου screenshot με την DVP5980_12_with_5160_fonts σε 32 lcd 16:9 οθόνη.

http://i98.photobucket.com/albums/l280/ggkikas/DSC00111.jpg

Πιθανοτατα δεν ειναι θεμα firmware αλλα ρυθμισεων, το δικο σου προβλημα...

Δοκιμασε καποιον αλλο τροπο συνδεσης και ρυθμισε τον player σε TV type:multi...

Δημοσ.

Mε το μαμίσιο firmware οι υπότιτλοι (με αλαμπουρνέζικα) είναι στη σωστή θέση χαμηλά στην οθόνη. Το DVP5980_12_with_5160_fonts που είναι και το πιο σωστό τους έχει ψηλά με τις ίδιες πάντα ρυθμίσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...