Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ παιδιά είστε άψογοι. Τοσο γρήγορη ανταπόκριση δεν την περίμενα. Του τα δωσα του φίλου και του τυπωσα και τις οδηγίες για να μην κανει καμια πατάτα. Και θα σας πω νεότερα.

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ LG 298H μόνο και μόνο επειδή είχε απο την εταιρεία υποστήριξη ελληνικών. Μια χαρά μέχρι τώρα λίγο το usb είναι αργό αλλά δεν πειράζει.

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 835
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ο gtok34 αναφερεται στο DVP5160...

...οχι στο 5980...

Για το 5160, το τελευταιο firmware ειναι το 12.07.13.26 και υποστηριζει ελληνικη γραμματοσειρα...

http://www.p4c.philips.com/files/d/dvp5160_12/dvp5160_12_fur_eng.pdf

επειδη ειμαι νεος εδω, κατεβασα το pdf αλλα εκει που λεει πατηστε εδω για να κατεβασετε το firmware δεν μου κανει τπτ. ( δεν εχει link απο πισω) . Που μπορω να βρω το firmware για το 5160 για ελληνικους υποτιτλους?

P.S. Το βρηκα. Ηταν κατι σαν Pop-up.

Δημοσ.

!!ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ VERSION!!

Ειναι η 3.1 με το ARM του πειραγμενου DVP5160.

http://rapidshare.com/files/57273617/DVP5980_12_CP1253_v.3.2.rar.html (νεο link)

Το θεμα ξεκινησε απο εδω:

http://board.softpedia.com/index.php?showtopic=8724&st=80&start=80

και την διαπιστωση της ομοιοτητας του ARM απο τον zavlaka και τον porkupan.

Πιθανες βελτιωσεις στον browser του USB και ισως στο word wrapping.

Δημοσ.

Tο δοκίμασα πριν λίγο.

Παρατηρήσεις:

- Βελτιώθηκε η λειτουργικότητα του μενού του USB αφού πλέον δείχνει ολόκληρες τις λέξεις των αρχείων.

- Δεν υπάρχει η δυνατότητα να φορτώνουν αυτόματα μόνοι τους οι υπότιτλοι αλλά πρέπει να τους διαλέγεις μετά την έναρξη της αναπαραγωγής της ταινίας (κάπως άβολο αυτό, αλλά οκ)

- Οι γραμματοσειρές παραμένουν οι ίδιες με πριν (η Standard είναι η μικρότερη οι άλλες δύο μοιάζουν μεταξύ τους).

- Εμφανίζονται τρεις σειρές υποτίτλων κανονικά, αλλά το ζήτημα του word wrap ΔΕΝ λύθηκε δυστυχώς ούτε τούτη τη φορά... :|

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ παιδιά για την προσπάθεια. Η βελτίωση του USB menu είναι θετικότατη πρόοδος ! :-D

Δημοσ.
Tο δοκίμασα πριν λίγο.

Παρατηρήσεις:

- Βελτιώθηκε η λειτουργικότητα του μενού του USB αφού πλέον δείχνει ολόκληρες τις λέξεις των αρχείων.

- Δεν υπάρχει η δυνατότητα να φορτώνουν αυτόματα μόνοι τους οι υπότιτλοι αλλά πρέπει να τους διαλέγεις μετά την έναρξη της αναπαραγωγής της ταινίας (κάπως άβολο αυτό, αλλά οκ)

- Οι γραμματοσειρές παραμένουν οι ίδιες με πριν (η Standard είναι η μικρότερη οι άλλες δύο μοιάζουν μεταξύ τους).

- Εμφανίζονται τρεις σειρές υποτίτλων κανονικά, αλλά το ζήτημα του word wrap ΔΕΝ λύθηκε δυστυχώς ούτε τούτη τη φορά... :|

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ παιδιά για την προσπάθεια. Η βελτίωση του USB menu είναι θετικότατη πρόοδος ! :-D

To κυριως πειραμα εγινε για τον USB file browser και φαινεται οτι πετυχε.

Τα fonts ειναι τα ιδια.Δεν αλλαξαν.

Για sub auto-load δοκιμασε αυτο:

http://rapidshare.com/files/57404769/DVP5980_12_CP1253_v.3.2.1.rar.html

και πες μας.

Δημοσ.

φίλε tech25, καταρχήν συγχαρητήρια πολλά!

το firmware που πέρασα 3.2.1 στο ποστ 141 έχει πρόβλημα, έχω συνδέσει το dvd με hd καλώδιο με την τηλεόρασή μου και μου βγάζει συνέχεια μη υποστηριζόμενη εικόνα και δεν ξέρω τι να κάνω.

δοκίμασα να περάσω στα τυφλά αυτό στο ποστ 139 και πάλι το ίδιο, δεν έχω εικόνα, βάζω μέσα dvd βέβαια και το ακούω που παίζει...

τι να φταίει?

πάλι στα τυφλά γύρισα σε αυτό από το ποστ 113 και έχω εικόνα.... φίουυυυυυ.. ευτυχώς γιατι ανησύχησα....

Δημοσ.

φίλε nickvog μου κάνει εντύπωση που παίζει σε σένα, δοκίμασα και το κατέβασα πάλι και το έκαψα σε καινούριο δισκάκι αλλά πάλι τζίφος..δεν έχω εικόνα μου λέει "μη υποστηριζόμενη εικόνα" η τηλεόραση, ενώ παίζει κανονικά και από usb και από dvd στα τυφλά πάντα...

Δημοσ.
φίλε nickvog μου κάνει εντύπωση που παίζει σε σένα, δοκίμασα και το κατέβασα πάλι και το έκαψα σε καινούριο δισκάκι αλλά πάλι τζίφος..δεν έχω εικόνα μου λέει "μη υποστηριζόμενη εικόνα" η τηλεόραση, ενώ παίζει κανονικά και από usb και από dvd στα τυφλά πάντα...

Παίζει κανονικά, τι να σου πω φίλε μου :-|

Και δεν είναι δα και καμμιά HD η δικιά μου.. μία PHILIPS CRT 32 είναι...

Δημοσ.

ευτυχώς που το επιβεβαίωσες γιατί κόντεβα να τρελαθώ ότι κάνω κάτι λάθος....4 δισκάκια χάλασα μέχρι που το παράτησα γιατί δεν έβγαζα άκρη....

Δημοσ.

Παιδιά το πήρα για να συνδέω το flashaki μου και μου βγάζει device not supported....Sandisk cruzer micro 2gb...Ντροπή!!!

edit/solved:Τελικά το philips ήθελε να βγάλω το u3 απο το flashaki για να το δεί.

Δημοσ.

Η "σκασμένη" φίλπς, δεν μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα των υποτίτλων;

Έχεις ποτέ κανένας στείλει μειλ παραπόνων; Είχε απάντηση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...