gap Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) εχω κάνει τα update του tech25 το πρόβλημα που έχω είναι οτι πολλές ταινίες είναι πεπλατημένες και η οθόνη μένει πάνω κάτω με πολύ μαύρο. απο μια επιλογή που έχει μεγαλώνω το μέγεθος της, αλλά οι υποτιτλοι είναι αρκετά κάτω και η δεύτερη γραμμή τους κόβεται. υπάρχει επιλογή να αλλάζω τη θέση τους ? αυτό θέλω ρε tech25 .. άλλος δεν έχει το ίδιο πρόβλημα ?? Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2008 από gap
dimitris2004! Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Πληροφοριακα να σου πω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να κολλησεις ιο απο ταινια Οσον αφορα το 5990 εχω δωσει ενα link με πειραγμενο ελληνικο firmware αλλα ειναι down σημερα.Λογικα θα φτιαξει... Ποιό είναι αυτο το link? Ευχαριστώ. Βλήκα αυτό το link. http://www.aiginio.com/index.php?opt...34&topic=525.0 Τελικά με το παραπάνω Firmware με βοηθήσατε να κάνω πολλούς φίλους και κατόχους των 5990 ευτυχισμένους με το θέμα των υποτίτλων. Thanks to alexnts. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2008 από dimitris2004!
constantinos_rho Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 υπαρχει ενα καινουργιο firmware στη σελιδα της philips Ημερομηνιας 15 οκτ 2008. http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=GR&slg=ELL&cat=DVD_HOME_THEATER_CA&sct=DVD_PLAYERS_SU&session=20070623184747_87.202.98.212&grp=HOME_ENTERTAINMENT_GR&ctn=DVP5980/12&mid=Link_Software&hlt=Link_Software
arva Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μπορεί στον browser μέσω USB να υποστηρίζονται οι ελληνικοί χαρακτήρες όπως και στον browser μέσω δίσκου; Έχω έναν 500 GB μόνιμα συνδεδεμένο πάνω του!!!
gsar10 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 υπαρχει ενα καινουργιο firmware στη σελιδα της philips Ημερομηνιας 15 οκτ 2008. http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=GR&slg=ELL&cat=DVD_HOME_THEATER_CA&sct=DVD_PLAYERS_SU&session=20070623184747_87.202.98.212&grp=HOME_ENTERTAINMENT_GR&ctn=DVP5980/12&mid=Link_Software&hlt=Link_Software H philips λεει "Fixes for USB playback performance". Το έβαλε κανείς? Θα υπάρξει η αντίστοιχη έκδοση για ελληνικούς υπότιτλους από τον tech25? Ευχαριστώ.
babisfire Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μην περιμένεις άλλο. firmware για το 5990:http://www.aiginio.info/smf/index.php?topic=525.0 Ευχαριστώ για την βοήθεια - θα το δοκιμάσω σήμερα αν προλάβω - Να ενημερώσω εδώ ότι το DVD5990 βλέπει από την USB του Κ Α Ν Ο Ν Ι Κ Ο Τ Α Τ Α εξωτερικό σκληρό Fujitsu Siemens 1TB USB 2.0 3.5'' Ο οποίος πωλείται και είναι φορμαρισμένος σε FAT32. ****** Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι ως FAT32 ο σκληρός δεν δέχεται μεγαλύτερα των 4,5 GB αρχεία. (αλλού οι ... ματρώσκες!!! και τα παιχνίδια!!!). ***** Και πρίν μου πείτε για τί δεν τον έκανα φορμάτ σε NTFS γιατι .... ψιλοβαριόμουνα και δεύτερον αφού τον "ειδε" σωστά το 5990 δεν έχω λόγω να τον μετατρέψω!!! ******************************************************************************************* βαρέθηκα να περιμένω να μεταφερθούν τα αρχεία από τους άλλους 3 εξωτερικούς μου!!! *******************************************************************************************
tech25 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 H philips λεει "Fixes for USB playback performance". Το έβαλε κανείς?Θα υπάρξει η αντίστοιχη έκδοση για ελληνικούς υπότιτλους από τον tech25? Ευχαριστώ. Παιδες για να ειμαι ειλικρινης, δεν ξερω αν εχω το κουραγιο για να ξανασχοληθω απο την αρχη.Αν ασχοληθει ο vb6corod και βγαλει ξενο firmware θα κοιταξω να το εξελληνισω...
arva Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Στο τελευταίο firmware για το απλό 5980 υποστηρίζονται ελληνικοί χαρακτήρες στον disk browser μόνο. Μπορεί να γίνει κάτι για να υποστηρίζονται ελληνικοί χαρακτήρες και στον USB browser; Please...
doll Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Παιδες για να ειμαι ειλικρινης, δεν ξερω αν εχω το κουραγιο για να ξανασχοληθω απο την αρχη.Αν ασχοληθει ο vb6corod και βγαλει ξενο firmware θα κοιταξω να το εξελληνισω... Tech25, μπορείς τουλάχιστον να διορθώσεις το πρόβλημα με τους υπότιτλους στην τελευταία σου έκδοση?? Γιατί είναι κρίμα να έχουμε κολλήματα στα start-stop για να παίξουν. Thanks.
gv Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) "απο dvd και από usb τα ίδια κάνει ... πχαν σε ένα folder έχω ... movie01.avi movie01.srt movie02.avi movie02.srt 9α φορτώσει και τους 2 υπότιτλους μόλις ανάψω το μηχάνημα ανεξάρτητα τι είχα επιλέξει πρίν το σβήσιμο. αν πάω στο μενού και επιλέξω πχ maching "θυμάται" την επιλογή μου μέχρι το επόμενο σβήσιμο και ξανάναμα" o vb6rocod "διόρθωσε" το πρόβλημα με τους υπότιτλους οι οποίοι φορτώνονταν όλοι, αφαιρώντας την επιλογή original then all, κάνοντας μια μετατροπή πάνω στο firmware του tech25. το έχω τεστάρει και δουλεύει. έτσι λοιπόν η default επιλογή τώρα γίνεται η matching name και το firmware είναι σχεδόν τέλειο. (το πρόβλημα αυτό παρουσιάζονταν μόνο σε όσους χρησιμοποιούσαν σύνδεση hdmi ... όσοι δεν χρησιμοποιούν hdmi ας χρησιμοποιήσουν την v4.3 του tech25 που βρίσκεται σε προηγούμενο post) vb6rocod said: About "Load ORG then all", is a problem with a "share memory" when use HDMI connection. For this reason I remove this patch. αντιγράφω από το μήνυμά του "To avoid any confusion I remove "Load ORIGINAL then All". New filecutter Change color for "GoTo" when put "h:mm:ss", to a yellow , more visible. Other minor fix. DVP5980S_12_tech25_vb6_Mtz_v4_3.rar" http://rapidshare.com/files/152378871/DVP5980S_12_tech25_vb6_Mtz_v4_3.rar.html Credits goto tech25, Mtz and vb6rocod Για ελληνικά χρησιμοποιήστε το αρχείο στο φάκελο 1253 ... μόνο για DVP5980S Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2008 από gv
arva Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Στο τελευταίο firmware για το απλό 5980 υποστηρίζονται ελληνικοί χαρακτήρες στον disk browser μόνο. Μπορεί να γίνει κάτι για να υποστηρίζονται ελληνικοί χαρακτήρες και στον USB browser; Please...
doll Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Παιδες για να ειμαι ειλικρινης, δεν ξερω αν εχω το κουραγιο για να ξανασχοληθω απο την αρχη.Αν ασχοληθει ο vb6corod και βγαλει ξενο firmware θα κοιταξω να το εξελληνισω... Σήμερα βγήκε η 4.40 από τον vb6corod. Μπορεί να γίνει τίποτα με αυτήν??
gv Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 αντιγράφω το μήνημα του vb6rocod Update 5980S Tested Because last update from Philips is in fact a "downgrade" (they remove support for wmv), previous version is the best. What's new? * New font with outline for OSD, new "look" in Setup. * All language in OSD Language, fix OSD font for Polish and Turkish. * Volume +- on Repeat keys. Volume level is stored. * New font for filebrowser. * Re-add "Load Org. Then All", this time without menu. Now work OK. (Read some of previous post to understand this). * If you set Backgroud to "Dark Grey", this is "semi-transparent" (I make this in my 5990 and is nice). For CP 1253 greek http://rapidshare.de/files/41034234/DVP5980S_12_tech25_vb6_Mtz_v4_4_1253.rar.html
arva Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Ναι και αν μπορεί να γίνει κάτι για να υποστηρίζονται ελληνικοί χαρακτήρες και στον USB browser!!!!!!!!!!!!!! Please...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα