gv Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Χμμμμ, σε εμενα δεν το κανει αυτο...Και στο λεω γιατι το δοκιμασα επιμόνως... με το ida κάνεις τις αλλαγές στο firm ? μπορείς να ποστάρεις το σχετικό κομμάτι του κώδικα που επιλέγει τους subs που θα φορτώσουν ? το firm δουλεύει τέλεια αρκεί να μην μπεί το μηχάνημα σε standby .... αν μπεί ξανανοίξεις το μηχάνημα και πάς στο setup βλέπεις την επιλογή που είχες κάνει (πχ matching name) αλλά φορτώνονται πάντα όλοι οι subs !!!! Για να φορτωθούν οι matching name πρέπει να ξανακάνεις αυτή την επιλογή η οποία ισχύει μέχρι το επόμενο standby. νομίζω ότι στο δικό μου "μοντέλο" κατά το boot η συσκευή δεν διαβάζει την επιλογη αυτή από τα setup data ... τι άλλο να πώ .... ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tech25 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Θα ειμαι εκτος πολης μεχρι 22 του μηνος. Οταν επιστρεψω θα το ποσταρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά εμένα σε μερικές ταινίες διαβάζει τους πρώτους 2-3 υπότιτλους και μετά για την υπόλοιπη ταινία τίποτα.Σε άλλες ταινίες ενώ τους αναγνωρίζει δεν τους βλέπει καθόλου.. Μόνο σε εμένα συμβαίνει;Ξέρει κανείς καμία λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
word1983 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ολες οι κεφαλες ειναι σονυ Δεν μπορεί όλες να είναι sony!! Κάποιες άλλες εταιρίες θα έχουν και δικες τους κεφαλές. Απλά μάλλον μια μεγάλη πλειοψηφία είναι sony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
word1983 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 thanks ... το προβλημα παραμένει "απο dvd και από usb τα ίδια κάνει ... πχ αν σε ένα folder έχω ... movie01.avi movie01.srt movie02.avi movie02.srt 9α φορτώσει και τους 2 υπότιτλους μόλις ανάψω το μηχάνημα ανεξάρτητα τι είχα επιλέξει πρίν το σβήσιμο. αν πάω στο μενού και επιλέξω πχ maching "θυμάται" την επιλογή μου μέχρι το επόμενο σβήσιμο και ξανάναμα" Το DVD το έχω δυο φορες . Ενα στο σαλόνι και ένα στο δωμάτιο. Το ένα διαβάζει ότι υπότιτλο θέλει ανακατεμένα άμα έχει πάνω από μια ταινία, Ενώ το άλλο όσες ταινίες και να έχει βάζει τον υπότιτλο της ταινιας που πρεπει !! Πως γίνετε αυτό δεν ξέρω .Κάποια ρύθμιση θα είναι δεν μπορεί !!! Δεν έχω κάτσει όμως να το ψάξω γιατί δεν με πειράζει να βάζω χειροκίνητα τον υπότιτλο που πρέπει να έχει η κάθε ταινία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doll Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά εμένα σε μερικές ταινίες διαβάζει τους πρώτους 2-3 υπότιτλους και μετά για την υπόλοιπη ταινία τίποτα.Σε άλλες ταινίες ενώ τους αναγνωρίζει δεν τους βλέπει καθόλου..Μόνο σε εμένα συμβαίνει;Ξέρει κανείς καμία λύση; Ναι το κάνει. Πάτα το subtitles, θα κάνει off και μετά επέλεξε ξανά της ταινίας και όλα ΟΚ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Εννοείται ότι το δοκίμασα φίλε μου αλλα τίποτα..Είναι εξαιρετικά παράξενο πρόβλημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doll Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Εννοείται ότι το δοκίμασα φίλε μου αλλα τίποτα..Είναι εξαιρετικά παράξενο πρόβλημα.. 1. Αρχίζει η ταινία. Διαβάζει 2 υπότιτλους και στον 2ο ή "κολλάει" ο 2ος στην οθόνη ή δεν δείχνει τίποτα. 2. Εκεί πατάς subtitles μία φορά. Γίνεται Off. Ξαναπατάς άλλη μιά φορά και οι υπότιτλοι παίζουν κανονικά. Ως 2η λύση κάνε forward σε ένα χρονικό σημείο π.χ. 0.0.15, όπου σε πάει στο 15 δευτ. αλλά οι υπότιτλοι παίζουν κανονικά από εκεί και πέρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisfire Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά!!! Ενημερωτικά να σας πώ ότι για την αντικατάσταση του 5980s/12 , δεν είχα κανένα πρόβλημα με την Philips. Περίμενα βέβαια περίμενα... κάποιες μέρες μέχρι να γίνει η αντικατάσταση. Τελικά μου έδωσαν ένα 5990. *(Απορώ.... ΤΟΣΟ OFF βγήκε το 5980s/12 μόνο και μόνο από μια λάθος αλλαγή firmware; ). Τέσπα. Τώρα .... "τρωγόμαστε" για το 5990!!! Υπάρχει τίποτις σε UPDATE; (Τα γράμματα των υπότιτλων είναι ημιδιαφανή με αχνό φόντο!!!). *** Μάλλον θα περιμένω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doll Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Θα ειμαι εκτος πολης μεχρι 22 του μηνος.Οταν επιστρεψω θα το ποσταρω. Tech25, γύρισες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos papas. Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Σκεφτομαι αυριο να αγορασω το 5980 απο κωτσοβολο 100 ευρα.Δεν καταλαβα ενα πραγμα.Για να παιζει ταινιες απο usb θελει "πειραγμα"? Στο φυλαδιο της philips αναφερει οτι παιζει μονο αρχεια ηχου και εικονας απο usb.Επισης επειδη ειμαι ασχετος με το αντικειμενο , μια απορια εχω.Αυτο το upscaling πρακτικα φαινεται η ειναι μονο για εντυπωσιασμο? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AzaZyL Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά!!! Ενημερωτικά να σας πώ ότι για την αντικατάσταση του 5980s/12 , δεν είχα κανένα πρόβλημα με την Philips. Περίμενα βέβαια περίμενα... κάποιες μέρες μέχρι να γίνει η αντικατάσταση. Τελικά μου έδωσαν ένα 5990. *(Απορώ.... ΤΟΣΟ OFF βγήκε το 5980s/12 μόνο και μόνο από μια λάθος αλλαγή firmware; ). Τέσπα. Τώρα .... "τρωγόμαστε" για το 5990!!! Υπάρχει τίποτις σε UPDATE; (Τα γράμματα των υπότιτλων είναι ημιδιαφανή με αχνό φόντο!!!). *** Μάλλον θα περιμένω!!! Μην περιμένεις άλλο. firmware για το 5990: http://www.aiginio.info/smf/index.php?topic=525.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sta Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα σας, Για την πληροφόρησή σας το DVD player αφού έπαιζε κάποιο καιρό με το τελευταίο firmware HDMI ON για το 5980/12, του έβαλα να παίξει κάποια DVDs και έβγαζε κινέζικα στην οθόνη που είναι πάνω στο player και γκρι-πράσινο στην τηλεόραση. Έπρεπε να το βγάλω από το ρεύμα για να ξεκολλήσει. Όταν έβαλα το επίσημο firmware αλλά και την έκδοση με HDMI off έπαιζε κανονικά. Το γύρισα πίσω στο αρχικό firmware και πάλι κάνει το ίδιο. Μάλλον είναι πρόβλημα του συγκεκριμένου firmware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giogi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 thanks a lot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sunseeker Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Η ερώτηση μπορεί να θεωρηθεί βλακεία αλλά εγώ θα την κάνω. Υπάρχει τρόπος να παίξουμε αρχεία MKV στο 5980? Εννοώ με κάποια μελλοντική αλλαγή firmware. Τα αρχεία MKV είναι HD αρχεία με άψογη ποιότητα εικόνας μέχρι και 1080p Το player μας κάνει upscaling και ίσως να γίνεται να παίξουν τέτοια αρχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα