Προς το περιεχόμενο

Philips 5980 Firmware με ελληνικά;

nickvog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα!!!

Παρότι παρακολουθώ τακτικά το forum, πήρα απόφαση να εγραφώ και να ποστάρω!!!

Επι του θέματος...

Είμαι κάτοχος του Philips 5980S/12 - αγορά πρίν από 18 ημέρες-.

Την Παρασκευή αποφάσισα να του κάνω firmware update - για να δώ πως γινεται αλλά και για τις βελτιώσεις που παρέχονται-.

Απόπειρα πρώτη -από CD το original της Phillips - εστέφθη με επιτυχία!

Ξεθάρεψα, είδα, διάβασα και τα υπόλοιπα του φίλου tech25 (τον οποίο να ευχαριστήσω ολόθερμα για τον κόπο και τις προσπάθειές του!!! ) και λέω να δοκιμάσω και άλλες εκδόσεις μέσω USB STICK αυτήν την φορά.

Πράγματι έβαλα το αρχείο DVP5980S_12.BIN στο stickάκι και όλα καλά μέχρι πού έκανε επανεκίνηση - (όχι εικόνα η τηλεόραση) - και έβγαλα το stickάκι και όλα καλά.

Έβαλα το τελαιταίο update που δίνει ο tech25

, είδα και το σήμα DivX και όλα ΟΚ!!!

Μετά με έπιασε η ....Εξυπνάδα!!! -για να μην πώ τίποτα πιο βαρύ - να πειραματιστώ και με τίποτα προηγούμενα updates, έτσι για να .... προλάβουμε ΟΛΗ την ΙΣΤΟΡΙΑ του θέματος!!!

-Πάντα από USB STICK -(να μην "χαλάμε" και CD τσάμπα!!!).

Αποτέλεσμα ... βάζω ξανα το usb stick

-Εδώ να πώ ότι για να μην "βάζω και βγάζω" συνέχεια , έβαλα όλα τα updates που βρήκα σε ξεχωριστούς φακέλους στο stickάκι, αλλά δεν μου τα "έβλεπε" - στο "δεύτερο" φάκελο - layer (;)

Στην συνέχεια -αφού είπα θα βγάζω κάθε φορά και από ένα αρχε'ιο DVP5980S_12.BIN , καετυθείαν στο stickάκι, ξεκινάω να βάλω

αυτό... -

Firmware for Philips DVD Player 5980S/12.

-----------------------------------------

Αυτό το FW είναι το:

Version 12.07.55.39

SUB-VER 00.00.02.07

8032 05.00.06.05

SERVO 93.88.00.00

RISC 0Α.00.03.01

DSP 09.93.02.39

Region Code 2

Με αλλαγμένα ΜΟΝΟ τα Fonts για τους Ελληνικούς υπότιτλους. -

Μου κάνει επανεκίνηση - την στιγμή εκείνη ήμουν στην βεράντα και ... μίλαγα .... και όταν γύρισα είχε βγεί η οθόνη όπου ξανα εντόπισε το αρχείο DVP5980S_12.BIN και με ξαναρώταγε να πατήσω ΟΚ για να γίνει το update!!!

Τι να κάνω - αφού δεν ήθελα να το "κλείσω" αλλιώς - ξάνα μανά τα ... ίδια, ΟΚ κτλ.

Ξανά στην βεράντα να συνεχίσω την συζήτηση...

Το Θυμάμαι ότι είναι ώρα να δω ΤΙ γίνεται με το "μαραφέτι" και τρέχω μέσα , όπου το "πετυχαίνω" να κάνει επανεκίνηση - με χωρίς εικόνα στην Τηλεόραση - .

Λέω ...Όχι ΠΑΛΙ ρε γμτο.... και Προλαβαίνω και βγάζω το USB STICK Πρίν ανοίξει και δείξει εικόνα η TV.

Στο "καπάκι" αντιλαμβάνομαι ότι το Phillips έγραφε ....LOADING!!!!

-Καλά ΚΡΑΣΙΑ!!!! είπα!!! Τώρα ...ΒΡΑΣΤΑ !!! (ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ που λέει και η ΣΟΦΗ παροιμία!!!).

Το μηχάνημα ΔΕΝ "άκουγε" Τίποτα!! Βρε Τί από τα κουμιά, Τι από Τηλεκοντρόλ, Τι αφού το έβγαλα από την πρίζα , Τι που το έβαλα σε άλλη πρίζα, ΑΥΤΟ ...ΤΙΠΟΤΑ!!!

Αποφασισα και το πήγα χτές στο μαγαζί που το αγόρασα και έκανα την ...ΠΑΛΑΒΗ!!! (Τι να έκανα ; ).

- Δεν μου άνοιγε (μετά αφού γύρισα από τις διακοπές και το είχα λειστό με τα ρεύματα κατεβασμένα και μπλά μπλά μπλά!!!)

- Θα το δούμε και θα σας ειδοποιήσουμε μου είπα το παλικάρι και ... αναμένουμε!!!

ΑΥΤΑ προς γνώση και συμόρφωση (όχι ότι δεν θα ξανα σκαλίσω γενικά στο μέλλον , αλλά αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις!!!).

ΕΡΩΤΗΣΗ (και συγνώνη αν έχει τεθεί και απαντηθεί σε κάποιο από όλα αυτά τα posts - που τα παρακολούθησα αλλά όχι τόσο αναλυτικά)

-Αρχεία ΜΑΤΡΩΣΚΕΣ υπάρχει δυνατότητα να παίξει το μηχανημα ή τα ΞΕΧΝΑΜΕ; (Προς το παρόν;)

* Αν γνωρίζατε κάποιο άλλο PLAYER που να αναπαράγει ΜΑΤΡΩΣΚΕΣ , περίπου στα ίδια λεφτά με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ -ξεχωριστούς ενοείται - Θα ήμουν ΥΠΟΧΡΕΟΣ!!!

Ευχαριστώ ξανά για την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ και τα ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!

Ουτε ματροσκες ,ουτε χ.264 παιζει και ουτε θα παιξει. :-)

Δεν θα εχεις προβλημα με την αντικατασταση- επιδιορθωση του Player.Γνωριζοντας καποια ατομα στο service της Philips μου λενε οτι συχνα επιστρεφουν μηχανακια απο λαθος εφαρμογη firmware.

Να τονισω οτι στο σταδιο που λεει οτι βρηκε update, προτου πατησεις ΟΚ για να ξεκινησει η διαδικασια του update,μπορεις να κλεισεις τον player,να βγαλεις το stickακι και να τον ξανανανοιξεις κανονικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 835
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ουτε ματροσκες ,ουτε χ.264 παιζει και ουτε θα παιξει. :-)

Δεν θα εχεις προβλημα με την αντικατασταση- επιδιορθωση του Player.Γνωριζοντας καποια ατομα στο service της Philips μου λενε οτι συχνα επιστρεφουν μηχανακια απο λαθος εφαρμογη firmware.

Να τονισω οτι στο σταδιο που λεει οτι βρηκε update, προτου πατησεις ΟΚ για να ξεκινησει η διαδικασια του update,μπορεις να κλεισεις τον player,να βγαλεις το stickακι και να τον ξανανανοιξεις κανονικα.

-Να το παίξω και εκεί την παλαβή ή να τους εξηγήσω τί έγινε; (άσχημο πράμα το ψέμμα!!)

(όχι ότι θα παιδευτούν να βρούνε τί φταίει, αφού εφόσον δούνε ότι δεν έχει τίποτε καμμένο, θα κοιτάξουν το firmware!!!

-Για να μην πώ ότι από την αρχή - για να είναι σίγουροι - θα δούνε το firmware! )

(αλλά άμα είναι να επιβαρυνθώ με κάποιο σεβαστό ποσό σε σχέση με την αξία του μηχανήματος , τότε δεν αξίζει να ασχοληθώ με αυτό).

Λοιπόν με ειδοποίησαν από το Μαγαζί που το αγόρασα ότι δεν πρέπει να το κοιτάξουν αυτοί εκει πέρα , Αντικατάσταση ΔΕΝ γίνεται και ότι πρέπει να το πάω εγώ ο ίδιος στην Philips!!!

ΛΟΙΠΟΝ!!!

PHILIPS .... ΤΗΛ..0080031221280 (το γενικό)

ΤΜΗΜΑ SERVICE ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΗΧΟΥ & ΕΙΚΟΝΑΣ,

(ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ)...ΤΗΛ...210-2725250

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΟΔΟΣ ΣΙΝΙόΣΟΓΛΟΥ 5 και ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΑ 2004).

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΕΙΑΣ .... 08:00 - 16:00 ΔΕΥΤΕΡΑ εως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ .... ΚΛΕΙΣΤΑ!!!

*** Κρίμα που δεν πρόκειται να παίξει matroskes και τα συναφή!!!

συγγνωμη παιδες που πεταγομαι σαν $^%δη :X

για το 5990 εχουμε κανενα firmware που να υποστηριζει greek υποτιτλους

(απο divx σε usb μου βγαζει κατι πολυ μικρες ψειρες που δυσκολα διαβαζονται)

:eek:

Καλησπέρα σε όλους....

Ενημερωτικά να πώ ότι το 5980s το πήγα σήμερα στην αντιπροσωπεία, τους είπα ότι μου κόλησε πάνω στο LOADING στο USB STICK (σε ταινία από internet).

Μου είπε το παλικάρι (πέτυχα σε ΝΕΟ, ΚΑΛΟ και πολύ ΕΥΓΕΝΙΚΟ παιδί που ... καταλαβαίνει και δεν το παίζει τίποτα περίεργος ή αδιάφορος) ότι θα έχει πειραχτεί το firmware του και ότι με update θα είναι OK. (Προσοχή στις ταινίες για ιούς - μου είπε κτλ).

**** Καλά ήταν η Philips στον ΤΑΥΡΟ!!!

Τί πήγε Ν. ΙΩΝΙΑ;

**** Καινούργιο κτήριο, Φαίνεται και διαφορετική οργάνωση, Το παλικάρι είναι στη Philips 7,5 χρόνια, Μακάρι να "βλέπει" η ΜΑΜΑ PHILIPS με καλύτερο "μάτι" την Ελληνική Αγορά - το ίδιο και οι "από εδώ" της PHILIPS!!!

Αυτά και .... αναμένουμε!!!!

**** parkos για το 5990 δεν ξέρω να σου απαντήσω, (ο tech25 θα ξέρει κάτι παραπάνω!!!) η PHILIPS επίσημα δίνει αυτό , το οποίο δεν ξέρω τί βελτιώσεις κάνει. :-):-):-)

Πληροφοριακα να σου πω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να κολλησεις ιο απο ταινια :-)

Οσον αφορα το 5990 εχω δωσει ενα link με πειραγμενο ελληνικο firmware αλλα ειναι down σημερα.Λογικα θα φτιαξει...

Δοκιμαστε αυτο και πειτε μου αν διορθωνονται καποια απο τα προβληματα.

Θυμιζω πως αφορα το 5980S.Οχι το παλιο 5980..

>http://mr.vanity.googlepages.com/Philips_DVP5980S_tech25_v4.2a_CP1253.rar

Υ.Γ. Η αναβαθμιση με USB ειναι ταχυτερη και λιγοτερο μπελαλιδικη

Υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί το θέμα του να φορτώνει όλους του υπότιτλους, χωρίς να αναγνωρίζει το αντίστοιχο όνομα, όπως υπάρχει στις επιλογές?? Ευχαριστώ....

θα ηθελα την βοηθεια σας

εχω διαβασει σχεδον ολες τι σελιδες σε οτι αφορα

το 5980 Το οποιο εχω (οχι το 5980s )

εχω περασει πολλες φορες το επισημο firmware

31.33 aλλα και παλι βλεπω κινεζικα οταν οι

υποτιτλοι ειναι srt

του zavlaka το firmware μου βγαζει unknow disk

νομιζω οτι δεν κανω και λαθος

πληροφοριακα δεν μου κανει επανακινηση το μηχανημα

μετα το update

καθε βοηθεια ευπροσδεκτη

thnks

φίλε tech25 σχετικά με το firmware που έχεις βάλει στο πόστ 728 δεν έχω παρατηρήσει κανένα απολύτως πρόβλημα 2 μέρες τώρα που το δοκιμάζω, παρά μόνο έχει κολλήσει κλασσικά 2 φορές μια στο 16χ και μία στο 32χ τη μια φορά μετά από αρκετές ώρες ξεψαχνίσματος και μπρός πίσω με το τηλεκοντρόλ και τη δεύτερη στην πρώτη πρώτη ταινία που το άνοιξα. Κλασσικά θέλει βγάλσιμο από τη πρίζα και έξω για κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να επανέλθει που μπορεί να μην ξεκολλήσει και με την πρώτη φορά. Έχω την εντύπωση πως το κάνει πιο σπάνια από ότι το έκανε, ίσως να οφείλεται σε κάποια αλλαγή σου. Θα συνεχίσω να παίζω μαζί του και θα επανέλθω αν έχω κάτι πιο εμπεριστατωμένο.

Kαλησπέρα παιδιές !! θα γράψω κάτι άσχετο αλλα μου έκανε εντύπωση γιαφτο και θα σας το πω. Ξεβίδωσα της βίδες του dvd (DVP5980)για να το φυσήξω λίγο από σκόνες γιατί το είχα σε σημείο με πολύ σκόνη. Και βλέποντας την κεφάλι το dvd που διαβάζει τα δισκάκια βλέπω ότι είναι μάρκας sony με μεγάλα γράμματα κιόλας!!!! Ολόκληρη philips και δεν έχει δικες τις κεφαλές να βάλει στα dvd τις !!!! Περίεργο e!? :whistle:

• 2 εβδομάδες αργότερα...

εχω δει ενα gadget το οποιο μετατρεπει την usb θυρα του υπολογιστη σε lan. αληθεια γινεται να το κανουμε αυτο στη θυρα του dvd, ενδεχομενος με καποιο firmware, ωστε να συνδεθει αντι για μια συσκευη usb ενα δικτυο. ενδεχομενως και internet, αναβαθμηση μεσω net... η μηπως ζηταω πολλα?

Kαλησπέρα παιδιές !! θα γράψω κάτι άσχετο αλλα μου έκανε εντύπωση γιαφτο και θα σας το πω. Ξεβίδωσα της βίδες του dvd (DVP5980)για να το φυσήξω λίγο από σκόνες γιατί το είχα σε σημείο με πολύ σκόνη. Και βλέποντας την κεφάλι το dvd που διαβάζει τα δισκάκια βλέπω ότι είναι μάρκας sony με μεγάλα γράμματα κιόλας!!!! Ολόκληρη philips και δεν έχει δικες τις κεφαλές να βάλει στα dvd τις !!!! Περίεργο e!? :whistle:

ολες οι κεφαλες ειναι σονυ

εχω δει ενα gadget το οποιο μετατρεπει την usb θυρα του υπολογιστη σε lan. αληθεια γινεται να το κανουμε αυτο στη θυρα του dvd, ενδεχομενος με καποιο firmware, ωστε να συνδεθει αντι για μια συσκευη usb ενα δικτυο. ενδεχομενως και internet, αναβαθμηση μεσω net... η μηπως ζηταω πολλα?

Ζητας πολλα...

Το gadget αυτο εχει drivers για το λειτουργικο συστημα.To DVD τι θα καταλαβει;

Εκδοση 4.3 για το 5980S μονο:

> http://mr.vanity.googlepages.com/Philips_DVP5980S_tech25_v4.3_CP1253.rar

thanks ... το προβλημα παραμένει

"απο dvd και από usb τα ίδια κάνει ... πχ

αν σε ένα folder έχω ...

movie01.avi

movie01.srt

movie02.avi

movie02.srt

9α φορτώσει και τους 2 υπότιτλους μόλις ανάψω το μηχάνημα ανεξάρτητα τι είχα επιλέξει πρίν το σβήσιμο.

αν πάω στο μενού και επιλέξω πχ maching "θυμάται" την επιλογή μου μέχρι το επόμενο σβήσιμο και ξανάναμα"

thanks ... το προβλημα παραμένει

"απο dvd και από usb τα ίδια κάνει ... πχ

αν σε ένα folder έχω ...

movie01.avi

movie01.srt

movie02.avi

movie02.srt

9α φορτώσει και τους 2 υπότιτλους μόλις ανάψω το μηχάνημα ανεξάρτητα τι είχα επιλέξει πρίν το σβήσιμο.

αν πάω στο μενού και επιλέξω πχ maching "θυμάται" την επιλογή μου μέχρι το επόμενο σβήσιμο και ξανάναμα"

Χμμμμ, σε εμενα δεν το κανει αυτο...

Και στο λεω γιατι το δοκιμασα επιμόνως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...