nickvog Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να παρακαλέσω θερμά όλοα τα μέλη του forum, αν είναι δυνατόν, να μου έλεγε κάποιος αν γίνεται να βάλουμε στο PHILIPS DVP5980 ελληνικούς υπότιτλους πάνω στο τελυταίο firmaware που ήδη υπάρχει στο ελληνικό site (να σημειώσω και ότι και οι αγγλικοί που εμφανίζει δεν αλλάζουν σειρά - μόνο 2 σειρές δείχνει - και αν είναι αρκετές οι λέξεις, τις κόβει μισές στο τέλος της οθόνης) ??? :-| Σας δίνω το link του τελευταίου firmaware.... http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=GR&slg=ELL&cat=DVD_HOME_THEATER_CA&sct=DVD_PLAYERS_SU&session=20070623184747_87.202.98.212&grp=HOME_ENTERTAINMENT_GR&ctn=DVP5980/12&mid=Link_Software&hlt=Link_Software Eίναι η Version: 12.07.31.30 και το μοντέλο (DVD Player με HDMI και USB) το DVP5980/12, που ήδη κυκλοφορεί στην Ελλάδα, εδώ και αρκετό καιρό. Η έκδοση που έχει πάνω έχει τα εξής χαρακτιριστικά: Version 12.07.31.24 SUB-VER 07.08.02.00 8032 05.00.06.05 SERVO 93.77.00.00 RISC 05.00.06.05 DSP 07.03.00.81 Region Code 2 Ειλικρινά είστε η μοναδική μου ελπίδα για να μπορέσω να δω λίγα ελληνικά με το DVD αυτό... :cry: Οι ευχαριστίες μου είναι λίγες μπροστά στην υποχρέωση που θα έχω σε όποιον μπορέσει να βοηθήσει, να δείχνω στη γυναίκα τουλάχιστον καμμια ταινία που'χουμε κλειστεί μέσα λόγω του πιτσιρικά που φέραμε στο κόσμο... Να'στε καλά... :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvog Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Ευχαριστώ Θερμότατα το φίλο zavlakas για τη βοήθειά του με το firmware. Τώρα μπορώ να βλέπω ελληνικά με το συγκεριμένο DVD Player, που εκτός απο HD στα 1080ρ έχει και τη δυνατότητα αναπαραγωγής video μέσω USB. Mάλιστα η θύρα USB που έχει (δοκίμασα έναν usb card-reader της πλάκας που έχω), αναπαράγει τέλεια όχι μόνο επεισόδια των 350 ΜΒ αλλά και κανονικές ταινίες των 700 ΜΒ ... χωρίς να χάνει ούτε ένα καρέ και χωρίς να κολλάει στις επιμέρους λειτουργίες (pause, fast forward, backwards, προσωρινό stop κλπ.) !!!! Eπίσης, παίζει άψογα αρχεία με packed bitstream support ακόμη και όταν αναπαράγονται μέσω της θύρας USB, με ποιότητα ΤΕΛΕΙΑ, σαν να να έχω δίσκο μέσα στο DVD !!! Γενικά προτείνεται ανεπιφύλακτα πλέον με τη δυνατότητα εμφάνισης ελληνικών υποτίτλων !!! :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvog Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Kαι ένα ασφαλές hack για να γίνει η συσκευή MULTI REGION 1) Ανοίξτε το DVD tray (ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Το συρτάρι πρέπει να μείνει ανοικτό καθ' ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ της διαδικασίας) 2) Πιέστε Setup 3) Επιλέξτε το μενού "Preference" 4) Πιέστε τα πλήκτρα 1,3,8,9,3,1 5) Με τα πανω/κατω βελάκια επιλέξτε τον αριθμό "0" (για MULTI REGION) VOILA !!!! :-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venturer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Ευχαριστώ Θερμότατα το φίλο zavlakas για τη βοήθειά του με το firmware. Τώρα μπορώ να βλέπω ελληνικά με το συγκεριμένο DVD Player. Μπορείς να δώσεις το link για το firmware που υποστηρίζει εξωτερικούς Ελληνικούς υπότιτλους? Έχω την version .30 και εγώ μέσα και δεν πάιζει τα Ελληνικά. τηνακσ@@ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zavlakas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/downloads.php?do=file&id=153 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evision Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 thanks a lot! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psil0s Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Μήπως υπάρχει κάποιο firmware που να υποστηρίζει και ελληνικούς υπότιτλους για Philips 3142/12 ?? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ttrixas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Επειδή σκέφτομαι να αγοράσωα αυτό το μοντέλο, όσον αφορά την δυνατότητα αναπαραγωγής divx από usb ισχύει για εξωτερικούς σκληρούς δίσκους ή μόνο από flash usb sticks όπως αναγράφεται από την philips? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fofoka Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Και μιας και πιάσαμε τα philips, μήπως γνωρίζει κανείς κάποιο firmware που να υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους για το philips LX3900sa? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zavlakas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Αν χρησιμοποιουσες την αναζητηση θα το εβρισκες ευκολα εδω... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=204773 http://bourtzovlakas.googlepages.com/PhilipsLX3900-3950_1253_v6_Mtz.rar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greek Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Το συγκεκριμενο μοντελο παιζει κανονικα χωρις προβλημα τα 700mb κομματια απο σειρές που ειναι σε 720p (αν δεν κανω λαθος σε x.264 ?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fofoka Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Zavlakas, και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipso33 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Heeeelp εκανα οτι λενε οι οδηγειες εκαψα τρια διαφορετικα CD αλλα τιποτα. Η αναβαθμηση προχωρα κανονικα αλλα οταν τελειωσει, το firmware ειναι το ιδιο. Το πορτακι ειναι ανοικτο κατα την διαδικασια. Version 12.07.31.26 SUB-VER 07.08.02.01 8032 05.00.06.05 SERVO 93.77.00.00 RISC 05.00.06.05 DSP 07.03.00.81 Region Code 0 Τελικα δουλεψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvog Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Επειδή σκέφτομαι να αγοράσωα αυτό το μοντέλο, όσον αφορά την δυνατότητα αναπαραγωγής divx από usb ισχύει για εξωτερικούς σκληρούς δίσκους ή μόνο από flash usb sticks όπως αναγράφεται από την philips? To συγκεκριμένο player παίζει μια χαρά και με εξωτερικούς σκληρούς (έχω δοκιμάσει έναν 80η USB της Τranscend) και με USB card readers (δοκίμασα έναν τέτοιο με μία microSD κάρτα των 2 GΒ) ανεξαρτήτως του μεγέθους των αρχείων avi (έχω δει σε flash ταινία του 1,3 GB). Για αναπαραγωγή στα 720ρ και στα 1080ρ (που σύμφωνα με τη PHILIPS υποστηρίζονται εγγενώς) δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω HD τηλεόραση δυστυχώς... Πάντως ένα αρχείο .avi στα 720ρ που δοκίμασα ο ήχος ακουγόταν κανονικά αλλά χωρίς εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greek Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 To συγκεκριμένο player παίζει μια χαρά και με εξωτερικούς σκληρούς (έχω δοκιμάσει έναν 80η USB της Τranscend) και με USB card readers (δοκίμασα έναν τέτοιο με μία microSD κάρτα των 2 GΒ) ανεξαρτήτως του μεγέθους των αρχείων avi (έχω δει σε flash ταινία του 1,3 GB). Για αναπαραγωγή στα 720ρ και στα 1080ρ (που σύμφωνα με τη PHILIPS υποστηρίζονται εγγενώς) δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω HD τηλεόραση δυστυχώς... Πάντως ένα αρχείο .avi στα 720ρ που δοκίμασα ο ήχος ακουγόταν κανονικά αλλά χωρίς εικόνα. Φιλε ο εξωτερικο δισκος που δοκιμασες σε τι format ειναι ? NTFS η FAT32 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα