Προς το περιεχόμενο

Νέο Board για πείτε

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ένταξη κατασκευαστικά δεν ξέρω αν θα έχουν καμια ουσιαστική διαφορα τώρα για το χρώμα ένταξη το τελευταίο που θα κοιτάξω είναι αυτό ;)

Δημοσ.

Καλα ασχολείσαι με σοβαρό overclocking και μου πήρες την Εvga650i. Χάθηκε μια Αbit και Αsus που ειναι κλάσεις καλύτερες.

Kαι έχουνε βγεί επίσης τρελλές μόντες και hacked bios και για τις 2 για τρελλές επιδόσεις.

Δημοσ.

σοβαρό δεν θα το έλεγα :D πάντως προσπαθώ να πάρω ότι καλύτερο βρω στα χρήματα που διαθέτω ;) και δεν μπορώ να πω πως η έβγα τα πήγε άσχημα ;)

Δημοσ.

Χαχα καλό για την έβγα. Πάντως εγώ τόσα χρόνια είχα Asus και Abit και αποδείχτηκαν σκυλιά στο o/c.

Όχι ότι η τωρινή Gigabyte τα παέι άσχημα. Χτυπάω σε o/c 3.2 - 3.4 πολύ εύκολα.

Δημοσ.

καλές είναι όλες αν έχεις λεφτά καλές είναι βεβαια καταλαβαίνεις τι ενός ότι αν τα είχα δεν θα έπαιρνα τον 4300 και την evga αλλα θα έπαιρνα από 6700 και πάνω και καμια commodo θα την τρέλαινα στα mods και δρόμο για τον θεό :mrgreen: τώρα σκέφτομαι αν μου αλλάξουν την δικη μου να την πουλήσω έτσι καινούρια και όταν με το καλο πιάσω δουλειά να πάρω αλλα πιο δυνατά πράγματα ;)

Δημοσ.
Kαι έχουνε βγεί επίσης τρελλές μόντες και hacked bios και για τις 2 για τρελλές επιδόσεις.

Ουδέποτε βγήκε modded BIOS για μητρικές Asus / Abit με Core 2 Duo support, επίσης ένα modded BIOS δεν δίνει επακριβώς καλύτερες επιδόσεις ( μπορεί απλά να εμφανίσει μη διαθέσιμες επιλογές, ή να ρυθμιστεί ώστε να διαλέγει από μόνο του καλύτερες επιλογές που να δίνουν καλύτερες επιδόσεις [ πράγμα που μπορεί απλά και μόνος του να κάνει και ο ίδιος ο χρήστης ].

Οι μόντες που λες είναι τα Vmods ( vCore, vFSB, vMCH, vMem, vGTL ) που υπάρχουν για όλες τις mobo ( αρκεί να ξέρεις πως να τα βρείς και έπειτα να τα κάνεις ).

Καλύτερες επιδόσεις όπως είπαμε μέσω mod / BIOS = nope.

Δημοσ.

Bill mods μπορούν να γίνουν άνετα ;) τα καταφέρνω εκεί δεν έχω πρόβλημα το θέμα είναι η Ip35 που μου γυάλισε θα είναι καλύτερη από αυτή που έχω η θα τραβάω τα μαλλιά που δεν έχω ? :D

• Super Moderators
Δημοσ.
καλές είναι όλες αν έχεις λεφτά καλές είναι βεβαια καταλαβαίνεις τι ενός ότι αν τα είχα δεν θα έπαιρνα τον 4300 και την evga αλλα θα έπαιρνα από 6700 και πάνω και καμια commodo θα την τρέλαινα στα mods και δρόμο για τον θεό :mrgreen: τώρα σκέφτομαι αν μου αλλάξουν την δικη μου να την πουλήσω έτσι καινούρια και όταν με το καλο πιάσω δουλειά να πάρω αλλα πιο δυνατά πράγματα ;)

Commando cough cough...

Δημοσ.
Ουδέποτε βγήκε modded BIOS για μητρικές Asus / Abit με Core 2 Duo support, επίσης ένα modded BIOS δεν δίνει επακριβώς καλύτερες επιδόσεις ( μπορεί απλά να εμφανίσει μη διαθέσιμες επιλογές, ή να ρυθμιστεί ώστε να διαλέγει από μόνο του καλύτερες επιλογές που να δίνουν καλύτερες επιδόσεις [ πράγμα που μπορεί απλά και μόνος του να κάνει και ο ίδιος ο χρήστης ].

Οι μόντες που λες είναι τα Vmods ( vCore, vFSB, vMCH, vMem, vGTL ) που υπάρχουν για όλες τις mobo ( αρκεί να ξέρεις πως να τα βρείς και έπειτα να τα κάνεις ).

Καλύτερες επιδόσεις όπως είπαμε μέσω mod / BIOS = nope.

Έχει βγεί σίγουρα για την Αbit με το 650i chipset bios πειραγμένο που ανεβάζει κατακόρυφα το ο/c . Αυτό εννοούσα και το έχω καρατσεκάρει. Τώρα δεν έχω την σελίδα αποθηκευμένη να σου δώσω την πηγή.Θα αγόραζα την Αbit προτού καταλήξω στη Gigabyte ds3 λόγω της παράδοσης της στο o/c. Tελικά με τράβηξε το 965.

Δημοσ.
Οι deluxe ή οι premium εκδόσεις μιας ASUS κάρτας είναι καλύτερες;

-Οι Deluxe θεωρείται αναφοράς για OC.

Υπάρχει τα τελευταία 2 έτη και νέα κατηγορία η Ε-Plus (ή Ε-Deluxe) τα οποία είναι Lite ή Revision έκδοση (ή και συνδιασμός) με βάση την αρχική Deluxe *Προσοχή σε παρεμφερή ονομασίες όπως σκέτο Plus που δεν δείχνουν τίποτε,παρά μόνο κάποιο επιπλέον εξοπλισμό.*

-Οι Premium είναι οι καλύτερα εξοπλισμένες μητρικές για Asus (αλλά άχρηστα για τους περισσότερους) και λιγότερο είναι για ΟC.

.ASE pou to black PCB > ALL :D :P

Το xρώμα ήταν μέχρι πρότεινος,σαν απόδειξη της κατασκευής,γιατί τελευταία όλα διαφημίζονται από όλες τις εταιρίες για λόγους marketing ότι έχουν "All High-quality Conductive Polymer Capacitors" ενώ δεν έχουν,και τα συστήματα ψήνονται:-P

για την abit πάλι ίσος επειδή πριν λίγο ξύπνησα δεν κατάλαβα τι γραφεις :(

Oσο αφορά την ABIT Ip35 ,εννοούσα ότι δεν εχω διαβάσει ακόμα κανένα review για να έχω μια γνώμη,ενώ για τη εκδοση Pro (αντίστοιχη Deluxe) μόνο μια παρουσίαση σε forum εχω δει.Είναι από τα νέα προιόντα σαν Universal ΑΒΙΤ (καθώς η εταιρία αγοράστηκε από επενδυτική εταιρία) και ο χρόνος θα δείξει αν συνεχιστεί η παράδοση...

Δημοσ.

anyway :D κανένας να πει κανέναν καλο λόγο για ένα board μέχρι 100-130 euros ? απαραίτητη υποστήριξη fsb 1333Mhz για chipset δεν τα ξέρω τα νέα δεν μπορώ να πω :mrgreen:

• Super Moderators
Δημοσ.

to xrwma to eipa humoristika kai gia logous emfanishs :P (eidika an exeis kana kouti opws to Antec P182 Special Edition pou einai vammeno mauro kai mesa ta spaei :P )

Δημοσ.

ένταξη δεν είπα τίποτα :P για το χρώμα απλά δεν με πολύ ενδιαφέρει αν και έχω κουτί με πλαϊνό που φαίνονται όλα δεν θα το πολύ κοιτάω :D βεβαια με ξενέρωνε πάντα το κιτρινιάρικο που έχουν κάποιες αλλα αν είναι καλές χαλάλι τους :mrgreen:

Δημοσ.
anyway :D κανένας να πει κανέναν καλο λόγο για ένα board μέχρι 100-130 euros ? απαραίτητη υποστήριξη fsb 1333Mhz για chipset δεν τα ξέρω τα νέα δεν μπορώ να πω :mrgreen:

Αφού έχεις παρτίδες με το eshop και θα πας από κοντά, την παρακάτω όπως έχω πεί ,(καποιες άλλες δοκιμασμένες και σε άλλες φίρμες και σε παρόμοια χρηματα,βλέπω έχουν εξαντληθεί).-Αν είναι και revision 2 (ρώτα το ή δες PCB) ακόμα καλύτερα-Με αναβαθμιση BIOS όλα είναι οκ :-P

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.522491

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...