Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 oxi mono pio e3oplismenes alla kai poiotika kalyteres nomizw...ASE pou to black PCB > ALL
Vatos_locos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 ένταξη κατασκευαστικά δεν ξέρω αν θα έχουν καμια ουσιαστική διαφορα τώρα για το χρώμα ένταξη το τελευταίο που θα κοιτάξω είναι αυτό
frou-frou Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Καλα ασχολείσαι με σοβαρό overclocking και μου πήρες την Εvga650i. Χάθηκε μια Αbit και Αsus που ειναι κλάσεις καλύτερες. Kαι έχουνε βγεί επίσης τρελλές μόντες και hacked bios και για τις 2 για τρελλές επιδόσεις.
Vatos_locos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 σοβαρό δεν θα το έλεγα πάντως προσπαθώ να πάρω ότι καλύτερο βρω στα χρήματα που διαθέτω και δεν μπορώ να πω πως η έβγα τα πήγε άσχημα
frou-frou Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Χαχα καλό για την έβγα. Πάντως εγώ τόσα χρόνια είχα Asus και Abit και αποδείχτηκαν σκυλιά στο o/c. Όχι ότι η τωρινή Gigabyte τα παέι άσχημα. Χτυπάω σε o/c 3.2 - 3.4 πολύ εύκολα.
Vatos_locos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 καλές είναι όλες αν έχεις λεφτά καλές είναι βεβαια καταλαβαίνεις τι ενός ότι αν τα είχα δεν θα έπαιρνα τον 4300 και την evga αλλα θα έπαιρνα από 6700 και πάνω και καμια commodo θα την τρέλαινα στα mods και δρόμο για τον θεό τώρα σκέφτομαι αν μου αλλάξουν την δικη μου να την πουλήσω έτσι καινούρια και όταν με το καλο πιάσω δουλειά να πάρω αλλα πιο δυνατά πράγματα
billpeppas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Kαι έχουνε βγεί επίσης τρελλές μόντες και hacked bios και για τις 2 για τρελλές επιδόσεις. Ουδέποτε βγήκε modded BIOS για μητρικές Asus / Abit με Core 2 Duo support, επίσης ένα modded BIOS δεν δίνει επακριβώς καλύτερες επιδόσεις ( μπορεί απλά να εμφανίσει μη διαθέσιμες επιλογές, ή να ρυθμιστεί ώστε να διαλέγει από μόνο του καλύτερες επιλογές που να δίνουν καλύτερες επιδόσεις [ πράγμα που μπορεί απλά και μόνος του να κάνει και ο ίδιος ο χρήστης ]. Οι μόντες που λες είναι τα Vmods ( vCore, vFSB, vMCH, vMem, vGTL ) που υπάρχουν για όλες τις mobo ( αρκεί να ξέρεις πως να τα βρείς και έπειτα να τα κάνεις ). Καλύτερες επιδόσεις όπως είπαμε μέσω mod / BIOS = nope.
Vatos_locos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Bill mods μπορούν να γίνουν άνετα τα καταφέρνω εκεί δεν έχω πρόβλημα το θέμα είναι η Ip35 που μου γυάλισε θα είναι καλύτερη από αυτή που έχω η θα τραβάω τα μαλλιά που δεν έχω ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 καλές είναι όλες αν έχεις λεφτά καλές είναι βεβαια καταλαβαίνεις τι ενός ότι αν τα είχα δεν θα έπαιρνα τον 4300 και την evga αλλα θα έπαιρνα από 6700 και πάνω και καμια commodo θα την τρέλαινα στα mods και δρόμο για τον θεό τώρα σκέφτομαι αν μου αλλάξουν την δικη μου να την πουλήσω έτσι καινούρια και όταν με το καλο πιάσω δουλειά να πάρω αλλα πιο δυνατά πράγματα Commando cough cough...
frou-frou Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Ουδέποτε βγήκε modded BIOS για μητρικές Asus / Abit με Core 2 Duo support, επίσης ένα modded BIOS δεν δίνει επακριβώς καλύτερες επιδόσεις ( μπορεί απλά να εμφανίσει μη διαθέσιμες επιλογές, ή να ρυθμιστεί ώστε να διαλέγει από μόνο του καλύτερες επιλογές που να δίνουν καλύτερες επιδόσεις [ πράγμα που μπορεί απλά και μόνος του να κάνει και ο ίδιος ο χρήστης ]. Οι μόντες που λες είναι τα Vmods ( vCore, vFSB, vMCH, vMem, vGTL ) που υπάρχουν για όλες τις mobo ( αρκεί να ξέρεις πως να τα βρείς και έπειτα να τα κάνεις ). Καλύτερες επιδόσεις όπως είπαμε μέσω mod / BIOS = nope. Έχει βγεί σίγουρα για την Αbit με το 650i chipset bios πειραγμένο που ανεβάζει κατακόρυφα το ο/c . Αυτό εννοούσα και το έχω καρατσεκάρει. Τώρα δεν έχω την σελίδα αποθηκευμένη να σου δώσω την πηγή.Θα αγόραζα την Αbit προτού καταλήξω στη Gigabyte ds3 λόγω της παράδοσης της στο o/c. Tελικά με τράβηξε το 965.
Gary_Kokkin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Οι deluxe ή οι premium εκδόσεις μιας ASUS κάρτας είναι καλύτερες; -Οι Deluxe θεωρείται αναφοράς για OC. Υπάρχει τα τελευταία 2 έτη και νέα κατηγορία η Ε-Plus (ή Ε-Deluxe) τα οποία είναι Lite ή Revision έκδοση (ή και συνδιασμός) με βάση την αρχική Deluxe *Προσοχή σε παρεμφερή ονομασίες όπως σκέτο Plus που δεν δείχνουν τίποτε,παρά μόνο κάποιο επιπλέον εξοπλισμό.* -Οι Premium είναι οι καλύτερα εξοπλισμένες μητρικές για Asus (αλλά άχρηστα για τους περισσότερους) και λιγότερο είναι για ΟC. .ASE pou to black PCB > ALL Το xρώμα ήταν μέχρι πρότεινος,σαν απόδειξη της κατασκευής,γιατί τελευταία όλα διαφημίζονται από όλες τις εταιρίες για λόγους marketing ότι έχουν "All High-quality Conductive Polymer Capacitors" ενώ δεν έχουν,και τα συστήματα ψήνονται:-P για την abit πάλι ίσος επειδή πριν λίγο ξύπνησα δεν κατάλαβα τι γραφεις Oσο αφορά την ABIT Ip35 ,εννοούσα ότι δεν εχω διαβάσει ακόμα κανένα review για να έχω μια γνώμη,ενώ για τη εκδοση Pro (αντίστοιχη Deluxe) μόνο μια παρουσίαση σε forum εχω δει.Είναι από τα νέα προιόντα σαν Universal ΑΒΙΤ (καθώς η εταιρία αγοράστηκε από επενδυτική εταιρία) και ο χρόνος θα δείξει αν συνεχιστεί η παράδοση...
Vatos_locos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 anyway κανένας να πει κανέναν καλο λόγο για ένα board μέχρι 100-130 euros ? απαραίτητη υποστήριξη fsb 1333Mhz για chipset δεν τα ξέρω τα νέα δεν μπορώ να πω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 to xrwma to eipa humoristika kai gia logous emfanishs (eidika an exeis kana kouti opws to Antec P182 Special Edition pou einai vammeno mauro kai mesa ta spaei )
Vatos_locos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 ένταξη δεν είπα τίποτα για το χρώμα απλά δεν με πολύ ενδιαφέρει αν και έχω κουτί με πλαϊνό που φαίνονται όλα δεν θα το πολύ κοιτάω βεβαια με ξενέρωνε πάντα το κιτρινιάρικο που έχουν κάποιες αλλα αν είναι καλές χαλάλι τους
Gary_Kokkin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 anyway κανένας να πει κανέναν καλο λόγο για ένα board μέχρι 100-130 euros ? απαραίτητη υποστήριξη fsb 1333Mhz για chipset δεν τα ξέρω τα νέα δεν μπορώ να πω Αφού έχεις παρτίδες με το eshop και θα πας από κοντά, την παρακάτω όπως έχω πεί ,(καποιες άλλες δοκιμασμένες και σε άλλες φίρμες και σε παρόμοια χρηματα,βλέπω έχουν εξαντληθεί).-Αν είναι και revision 2 (ρώτα το ή δες PCB) ακόμα καλύτερα-Με αναβαθμιση BIOS όλα είναι οκ :-P http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.522491
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.