Προς το περιεχόμενο

Νέο Board για πείτε

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά μιας και η δικη μου μητρική κάηκε και ενώ την άλλαξα το pc μου κάνει παλαιοί τα ίδια κόλπα :( υποπτεύομαι κάρτα γραφικών αλλα δεν έχω άλλη να δοκιμάσω και έτσι μάη και το Board αυτό δεν με πολύ κάλυπτε λέω να πάω σε άλλο με τα πολλά ξένας πάλι μάζεμα χρήματα και πάμε για νέο board και vga για vga δεν θέλω καμια πρόταση ακόμα με το καλώ να πάρω την μητρική και μετά βλέπουμε :D λέω για αυτήν εδώ τι λέτε αξίζει είναι καλύτερη από αυτή που έχω ?

αν έχετε καμια καλύτερη πρόταση με 120 ευρώ max την ακούω αλλα ούτε ευρώ παραπάνω δεν αντέχω να δώσω άλλα λευτά για pc

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι προχθές αλλα είμαι τόσο τυχερός που τώρα μου έκατσε DOA η μητρική :( και άντε τώρα να τους πω και να με πιστέψουν :( μια του κλέφτη και μπλα μπλα

Δημοσ.

η πρώτη το είπα ότι κάηκε από μαλακια μου έβαλα το block για το chipset περίεργα και pouf :D η δεύτερη όμως επίτηδες δεν το έβαλα καν το block και δεν θέλει να κάνει τίποτα τα υπόλοιπα πράγματα λειτουργούν :(

να πάω λες σε P35 θα clockαρει καλύτερα από τα υπόλοιπα ? του πλαισίου μου φαίνεται καλύτερη αλλα ούτος η άλλος δεν έχω σκοπό να πάω άμεσος σε 45 μικρά αλλα αν είναι καλύτερα από τα 975 γιατί όχι ?

Δημοσ.

εδώ μπλεγμένος είμαι μέχρι το λαιμό :D και αυτή που έχω από το e-shop είναι αλλα την πρώτη φορα σε μια μέρα την αλλάξανε και είχα κάνει και εγώ την πατάτα από δευτερα θα πάω αυτό τώρα πίσω και θα δω τι θα γίνει από εδώ και πέρα όμως :) από πλαίσιο μονο :D

Δημοσ.

Δες και την παρακάτω-Αν διαβάσεις review είναι από τις κορυφαίες και είναι και deluxe (σαν ποιότητα κατασκευής)

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=906417

H Abit http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=973521 εκτός του ότι είναι αδοκίμαστη ακόμα (και απο review),δεν είναι η αντίστοιχη "ενισχυμένη" έκδοση (που η Abit την λέει Pro)

Δημοσ.

δεν θέλω άσους με τίποτα έφαγα τεράστιο Vdrop από την evga δεν πρόκειται να κάθομαι μετά να μοντάρω κάθε άσους μητρική για να κάνω oc ;) για την abit πάλι ίσος επειδή πριν λίγο ξύπνησα δεν κατάλαβα τι γραφεις :D σήμερα πάντως πάω την δικη μου πάλι στο service του e-shop να δω τι θα γίενι και με αυτήν :(

Δημοσ.

ε δεν έχω σκοπό να δώσω μια περιουσια ακόμα για pc :D θα δω τι θα γίνει από βδομάδα με την δικη μου και μετά θα αρχίσω το ψάξιμο για τα καλά πάντως με τις άσους δεν τα πήγαινα ποτε καλά :) δεν τις γούσταρα με τα vdrop τους βεβαια και η evga τα ίδια κάνει αλλα που θα πάει ας μου έρθει μια ζωντανή και θα την μουρλάνω εγώ μετά :D βρήκα ήδη τα dataseeds για τις μόντες ;)

Δημοσ.
Δες και την παρακάτω-Αν διαβάσεις review είναι από τις κορυφαίες και είναι και deluxe (σαν ποιότητα κατασκευής)[...]

Οι deluxe ή οι premium εκδόσεις μιας ASUS κάρτας είναι καλύτερες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...