Προς το περιεχόμενο

format opws egw...den kserw

menteses

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον αδερφια,houston we have a problem.θελω να κανω format ή καλυτερα να εγγαταστησω windows xp σε λαπτοπ χωρις cd/dvd-rom.το λαπτοπ κανει boot μονο απο lan,hard disk kai dvd/cd rom.o δισκος ειναι καινουργιος.οποτε τι κανω;οεο;μου ειπαν οτι μπορω να φορραρω το δισκο ξεχωριστα μεσω εξωτερικου κουτιου,να κανω παρτισιονς,να αντιγραψω σε ενα απο αυτα τα αρχεια των γουΐντοους (ουφ μισο να πιω νερο)και να τον βαλω στο λαπτοπ να κανει boot.και ερωτω αδερφια,γινεται αυτο;και αν οχι τι επιλογες εχω;

α)δωστο να στο φτιαξουν

β)ο θερμαϊκος ειναι διπλα...μαθε το κολυμπι

γ)και μεις εδω στο insomnia τι κανουμε;

Δημοσ.

μια πολύ ευκολη λύση που μου ήρθε, ειναι πάρεις εξωτερικό dvd rom, μια αλλη είναι να βάλεις λειτουργικό σε memory stick edition. Αν είσαι σε lan βάλε να φορτώσει μέσω δικτύου και χρησιμοποίησε ενα dvd drive ως κοινόχρηστο!!

Ελπίζω να σε βοήθησα

Δημοσ.

"....να αντιγραψω σε ενα απο αυτα τα αρχεια των γουΐντοους (ουφ μισο να πιω νερο)και να τον βαλω στο λαπτοπ να κανει boot.και ερωτω αδερφια,γινεται αυτο;;;;"

αυτό μάλλον γίνεται, αλλά με κάτι παραπάνω απο απλή αντιγραφή των αρχείων

clone xp

http://www.google.gr/search?q=clone+xp&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox&rls=org.mozilla:en-US:unofficial

άν κάνεις αναζήτηση στο forum με όρισμα "clone xp", βγάζει πολλά θέματα παρόμοια με το δικό σου πρόβλημα.

δεν ξέρω περισσότερα,

είμαι linuxάς, και κάνω βόλτα στή "χώρα" σας !:D

.

Δημοσ.

οι πιο ευκολες λυσεις ειναι η με εξωτερικο dvd (μια χαρα θα γινει η δουλεια σου)η αν βγαλεις τον σκληρο του laptop τον συνδεσεις με ενα σταθερο pc κανεις την δουλεια σου και μετα τον ξαναβαλεις στο laptop(λιγο πιο κουραστικο)!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...