RottenLungs Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Σε έναν φίλο μου που είχε φάει ένα πρόστιμο λεοφορείου και δεν το είχε πληρώσει, στείλανε ειδοποιήση να πάει να πληρώσει 500Euro. Επίσης το είπα και σε κατι άλλα παιδιά επειδή μου φάνηκε μεγάλο το ποσό και μου είπαν ανάλογες ιστορίες άλλοτε δικές τους και άλλοτε γνωστών. Που σημαίνει οτι επειδή τώρα προσπαθούν να μαζέψουν λεφτά, όλα τα πρόστιμα βγαίνουν στην επιφάνεια. Εγώ προσωπικά το θεωρώ απίστευτα ηλίθιο να σου έχουν κόψει πρόστιμο και να μην πάς να πληρώσεις με αποτέλεσμα να πληρώσεις τα τρελά ποσά λίγα χρόνια αργότερα. Άσε το άγχος. Άσε που μου χάλασε και τις διακοπές που είχα κανονίσει μαζί του γιατι ο τυπας που θα σκάσει τα 500 Euro ξέμεινε απο λεφτά και διακοπές ούτε στα ονειρά. Εγώ όταν μου είχαν σηκώσει το αμάξι για παράνομο παρκάρισμα, έτρεξα την ίδια νύχτα για να τα διεκπεραιώσω (σχεδόν) όλα και γλίτωσα απίστευτα χρήματα. Μόνο τις πινακίδες δυστυχώς δεν μου έδωσαν.
panos2171 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Λογικά αν το όνομα σου είναι σωστό,πρέπε να το πληρώσεις.Τώρα η αλήθεια είναι ότι αν έχεις δώσει διαφορετικό αριθμό ταυτοτητας παίζει να τις καπουλάρεις.και μένα φίλοι μου δίνουν ψευτικο/παραποιημενο ονομα/διευθυνση.Εμένα με πιασαν πρώτη φορά στα 3 αυτά χρονια (κόβω τελευταια βεβαια εκτός κι αν είναι <=3 στάσεις) και δεν το περιμενα ρε γμτ.εδωσα κανονικά τα στοιχεια μου και πρέπει μεσα σε 20 μερες να πάω να το πληρώσω. Δεν εδωσα εγω λαθος αριθμο ταυτοτητας,αυτος πηρε τα στοιχεια απο το πασο και ειδε εναν αριθμο ο οποιος νομιζε οτι ειναι της ταυτοτητας και τον εγραψε.Επισης οπως ειπα δεν εγραψε ημερομηνια επανω,μονο το ετος οποτε πως μπορουν να ξερουν οτι εγω δεν πηγα μεσα σε 20 μερες για να μου το αυξησουν???
PetrosMac Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 καλησπερα παιδια...ειχα φαει μια κληση τον οκτωβριο του 2009 και δεν την εχω πληρωσει ακομα...ομως δεν μου εχει ερθει καποια ειδοποιηση απο την εφορια...ξερει καποιος τιποτα παραπανω σχετικα με αυτο το θεμα για να με βοηθησει...???ξερετε μηπωσ αν ειμαι τοσο τυχερος που θα πληρωσω την κληση + τοκο η ειμαι ατυχος και θα πληρωσω 300 ευρω???γιατι θελω να παω στην εθελ να τελειωνω με αυτο το θεμα γιατι το εχω αγχος...
panos2171 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Mετα το 2μηνο νομιζω τοσο παει.Και γω αυριο θα παω να το πληρωσω και ελπιζω να μην μου πουν οτι περασαν 20 μερες γιατι στην κληση ημερομηνια δεν υπαρχει.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Εγω παντως νομιζω πως ειχα φαει κληση πανω απο 2 χρονια πριν ισως και 3 στο προαστιακό ,επειδη ειχα καταλαθος χτυπησει το ιδιο εισιτηριο.. Ειχα παρει 2 αλλα δε το ειδα καλα κ χτυπησα το λαθος...\ Πριν λιγες μερες που περασα απο την εφορία (φοιτητης δεν εχω κανει δηλωση ακομα) ρωτησα να μου πουν αν εχω χρεος και μου ειπνα οτι δε χρωσταω κάτι...
marina1ups Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Τι γίνεται στην Πάτρα δηλαδής; το ξερω εχουν περασει 2 μηνες απο τοτε που ρωτησες, αλλα δε βαριεσαι μωρε..... στην κοσμοπολιτικη πατρα, το φοιτητικο εισιτηριο εχει 70 λεπτα και φυσικα τα λεωφορεια ειναι οτι πιο χρεπι μπορεις να φανταστεις.... ξαφνικα ο οασθ σου μοιαζει με φιλοπτωχο ταμειο με υπερλουξ πουλμαναρες... εννοειται βεβαια πως αν δεν εχεις εισιτηριο αγοραζεις υποχρεωτικα απο τον οδηγο, στην καταπληκτικη τιμη του 1.50 euro at least i think....
poscaman Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 το ξερω εχουν περασει 2 μηνες απο τοτε που ρωτησες, αλλα δε βαριεσαι μωρε.....στην κοσμοπολιτικη πατρα, το φοιτητικο εισιτηριο εχει 70 λεπτα και φυσικα τα λεωφορεια ειναι οτι πιο χρεπι μπορεις να φανταστεις.... ξαφνικα ο οασθ σου μοιαζει με φιλοπτωχο ταμειο με υπερλουξ πουλμαναρες... εννοειται βεβαια πως αν δεν εχεις εισιτηριο αγοραζεις υποχρεωτικα απο τον οδηγο, στην καταπληκτικη τιμη του 1.50 euro at least i think.... μηπως έχεις μείνει λιιιιγο πίσω;;
Haldol Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Υπερβολικά πίσω θα έλεγα... Η κοπέλα μου δίνει 1.00€ για το πανεπιστήμιο, ενώ μένει κάπου επί της Παν/μίου και σχετικά ψηλά. Φαντάσου να έμενε κέντρο δηλαδή. Πλέον εκφράζονται ανησυχίες από πολλούς για επιπλέον αύξηση του κομίστρου. Φυσικά, θέλει να το σπρώξει όσο μπορεί για να πάρει αυτοκίνητο. Ναι, έτσι «σπρώχνει» τη χρήση των ΜΜΜ από τον κόσμο το ΚΤΕΛ στην Πάτρα.
marina1ups Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 μηπως έχεις μείνει λιιιιγο πίσω;; wtf??? ολο το καλοκαιρι 70 λεπτα πληρωνω..... τα πιο ακριβα εισιτηρια ειναι για περιοχες εκτος πολεως, οπως ριο, οπου ειναι κ το πανεπιστημιο...
Vintage Jewel Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 στην πατρα ποσο εχει η μηνιαια καρτα?
poscaman Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 στην πατρα ποσο εχει η μηνιαια καρτα? ποιος ήρθε; ---------- Προσθήκη στις 20:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:33 ---------- wtf??? ολο το καλοκαιρι 70 λεπτα πληρωνω..... τα πιο ακριβα εισιτηρια ειναι για περιοχες εκτος πολεως, οπως ριο, οπου ειναι κ το πανεπιστημιο... ναι για το πανεπιστημιο έλεγα
limplixos Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Εγω παντως νομιζω πως ειχα φαει κληση πανω απο 2 χρονια πριν ισως και 3 στο προαστιακό ,επειδη ειχα καταλαθος χτυπησει το ιδιο εισιτηριο.. Ειχα παρει 2 αλλα δε το ειδα καλα κ χτυπησα το λαθος... Πριν λιγες μερες που περασα απο την εφορία (φοιτητης δεν εχω κανει δηλωση ακομα) ρωτησα να μου πουν αν εχω χρεος και μου ειπνα οτι δε χρωσταω κάτι... δεν είχες πληρώσει;
Thanos1972 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 δεν είχες πληρώσει; Περιμενεις απαντηση τωρα?απο τον αυγουστο του 10 ειναι το ποστ αυτο.
limplixos Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Περιμενεις απαντηση τωρα?απο τον αυγουστο του 10 ειναι το ποστ αυτο. Ναι, γιατί όχι; Αφού έρχεται ειδοποίηση με e-mail...
paprika9 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 να σας ρωτησω κι εγω κατι? σημερα στο λεοφορειου που με γραψανε ο ελεγκτης εκανε διακριση και αφησε 3 κοπελες να φυγουν,τι παιζει να μπρω να κανω?επισης δεν συμπληρωσε τα στοιχεια του ελεγκτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα