stelios2809 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 απλα ελπιζω να μην κατσει καμια στραβη και μου πουν 15 χ 10 ...150 ε μακαρι να πανε ολα νορμαλ
Freakster Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 ... Κάποια στοιχεία ότι ήταν όντως ελεγκτής σου έδειξε;
red7genius Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 και εμεις μια φορα στο λεωφορειο φωναξαμε ενα "Τα εισητηρια σας παρακαλω" και ολοι ψαχνοντουσαν να δειξουν τα εισητηρια!!
mariosCS Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά sorry για τη νεκρανάσταση του ποστ, αλλά αφού το βρήκα το ποστ, είπα να ρωτήσω εδώ: Ένας φίλος μόλις τώρα για τη διαδρομή για το πανεπιστήμιο "ξέχασε" να χτυπήσει το εισιτήριο του, και πέτυχε ελεγχτή. Το θέμα είναι πως δεν είχε τα λεφτά εκείνη την ώρα να το πληρώσει, αλλά δεν είχε ούτε ταυτότητα / αφμ κτλ... Κι έτσι του έδωσε κλήση και έγραψε πάνω τον αριθμό της φοιτητικής του ταυτότητας (loool). Να κάνει τη πάπια το παιδί? υπάρχει περίπτωση να τον βρουν από τη φοιτητική του ταυτότητα? όχι πως είναι μεγάλο το ποσό, αλλά είναι στ' ανάθεμα γι' αυτό να πάει στου Ρέντυ
jimarass Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Αν δεν είσαι ικανοποιημένος απλά μην τα χρησιμοποιείς! Είναι σαν να πας ένα σινεμά για να δεις μια "κακή" ταινία, και επειδή είναι κακή να θες να μπείς τσάμπα. Δεν σου αρέσει? μην μπείς! Αν μπείς όμως πληρώνεις...Και γενικότερα έχω βαρεθεί την κακομοιριά μερικών που βρίσκουν κάτι απίστευτα άλλοθι/δικαιολογίες για να ζούν εις βάρος των άλλων.... Και μένα μου έχει τύχει να ψάχνω εισητήρια λεωφορίου και να μην βρίσκω σε περίπτερα οπότε αναγκάστηκα να μπώ μέσα σε λεωφορείο χωρίς εισητήριο. Αλλά αυτό είναι η εξαίρεση του κανόνα... Όσο για την βρωμιά στα λεωφορεία...έχεις μπει σε λεωφορείο στην Αγγλία? Στην Γαλλία ίσως? Για πήγαινε εκεί και μπες χωρίς εισητήριο.... Σωστά. Η Ελλάδα έχει από τα καλύτερα λεωφορεία. Το να μπάίνουν από μπροστά είναι λάθος και προκαλεί καθυστέρηση. Το καλύτερο είναι ηλεκτρονικές καρτούλες που σκανάρονται σε μικρά σκανεράκια διάσπαρτα στο λεωφορείο. Ούτε εισητήρια ούτε βλακίες.
vasso286 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Σωστά. Η Ελλάδα έχει από τα καλύτερα λεωφορεία. Το να μπάίνουν από μπροστά είναι λάθος και προκαλεί καθυστέρηση. Το καλύτερο είναι ηλεκτρονικές καρτούλες που σκανάρονται σε μικρά σκανεράκια διάσπαρτα στο λεωφορείο. Ούτε εισητήρια ούτε βλακίες. Στη Γερμανία μπαίνουν από την μπροστινή πόρτα και δεν καθυστερεί κανείς γιατί δεν είναι ποτέ μπουλούκι. Τα δρομολόγια έχουν σχεδιαστεί με τέτοια συχνότητα ώστε να μη συνοστίζονται οι επιβάτες.
Lucifer Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Τι σκαναρίσματα και μπροστινές πόρτες μωρέ. Μηχανές πώλησης εισιτηρίων μέσα στα λεωφορεία, όπως στην εξωτική Σαλονίκη. Καμία δικαιολογία.
mariosCS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Τι σκαναρίσματα και μπροστινές πόρτες μωρέ.Μηχανές πώλησης εισιτηρίων μέσα στα λεωφορεία, όπως στην εξωτική Σαλονίκη. Καμία δικαιολογία. πάντα θα υπάρχει μία δικαιολογία στην πανέμορφη μας χώρα
vasso286 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 πάντα θα υπάρχει μία δικαιολογία στην πανέμορφη μας χώρα Εγώ δεν θεωρώ δικαιολογία της προκοπής το "δεν είχα 50 λεπτά για εισητήριο" ή το "δεν θυμηθηκα να το ακυρώσω στο μηχάνημα" ή το "δεν έβρισκα πουθενα εισητήριο". Αυτό για τις πόρτες το είπα γιατί πράγματι όταν ξέρεις ότι κατά την είσοδο ελέγχεσαι φροντίζεις να πληρώσεις το ευτελές αντίτιμο ή αποφασίζεις να πας με τα ποδάκια σου.
kage Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 νομιζω οτι τα περιπτερα+ψιλικατζιδικα σταματησαν να φερνουν εισητηρια εκτος κ αν ειναι μονο στην περιοχη μου αυτο το σκηνικο
vasso286 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Αν μιλάς για την Αθήνα δεν ισχύει αυτό. Βέβαια τα περίπτερα το θεωρούν κάπως αγγαρεία το να πουλάνε εισητήρια.
sleepy_head Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 νομιζω οτι τα περιπτερα σταματησαν να φερνουν εισητηρια εκτος κ αν ειναι μονο στην περιοχη μου αυτο το σκηνικο Νομίζω σταμάτησαν να πουλάνε εισιτήρια επειδή δεν έχουν κέρδος. Έχω μπει στο Μετρό γύρω στις 20 φορές. Από αυτές 1 φορά δεν χτύπησα εισιτήριο (βιαζόμουν..αγόρασα το εισιτήριο αλλά ξέχασα να το χτυπήσω :| ) και μπήκε ελεγκτής..νομίζω 30 ευρώ ήταν το πρόστιμο
Filos19 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Νομίζω σταμάτησαν να πουλάνε εισιτήρια επειδή δεν έχουν κέρδος. Έχουν κέρδος
De@th L0rd Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Καλά έχω χάσει πάσαν ιδέα!Τόσο πολύ σας κοστίζει ένα φοιτιτικό εισητήριο και δεν το χτυπάτε;; Έλεος!Το θέμα είναι ότι το λεωφοριάκι που σας πηγαίνει στον προορισμό σας χρειάζεται συντήρηση.Οκ,ζούμε σε ένα κράτος μίζας αλλά το να κλέβουμε και εμείς δεν μας κάνει καλύτερους.25 λεπτά έχει.... ΝΑΙ Ελα πάνω Θεσσαλονίκη να δεις τι ωραία που συντηρει τα λεωφορεία ο OAΣΘ...
gerr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ δεν θεωρώ δικαιολογία της προκοπής το "δεν είχα 50 λεπτά για εισητήριο" ή το "δεν θυμηθηκα να το ακυρώσω στο μηχάνημα" ή το "δεν έβρισκα πουθενα εισητήριο". Αυτό για τις πόρτες το είπα γιατί πράγματι όταν ξέρεις ότι κατά την είσοδο ελέγχεσαι φροντίζεις να πληρώσεις το ευτελές αντίτιμο ή αποφασίζεις να πας με τα ποδάκια σου. Καλά μην είσαι και απόλυτη γιατί εγώ έχω βρεθεί βραδάκι (21.00) Αθήνα και να μην βρίσκω εισητήριο. Αλλά και πρωί και κανένα περίπτερο να μην μου πουλάει (δεν το συζητώ για μειωμένο). Θα μου πεις καλύτερα να προνοείς αλλά αν δεν έχεις προγραμματήσει να το πάρεις από πριν? Καλά αυτά τις πρώτες μέρες γιατί μετά έβγαλα μηνιαίο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα