Timour21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Όπως το δεί κανείς.. για εμένα π.χ. τα λεωφορεία είναι μεγάλη παρακμή! 1) Απο τον κόσμο που είναι μέσα: τρελοί, πορτοφολάδες, ανώμαλοι, άλλοι που φωνάζουν και κάνουνε 1002 παπαριές χωρίς να υπάρχει κάποιος να τους πετάξει έξω 2) Καθυστερούνε ώς και 1 ώρα για να περάσουν 3) Μερικές φορές κάποιες γραμμές δεν κάνουν καν το τελευταίο δρομολόγιο (λόγο κοπάνας οδηγού) 4) Άν χτυπήσεις δυνατά κάποιο κάθισμα βγαίνει τρελή μπόχα...δεν τα έχουν πλύνει ποτέ.. και πολλά άλλα. Άν χτυπάμε το εισητήριο θα αλλάξει κάτι? μπαααααααααααα... Με την κατάντια που έχουνε δεν έχω και ούτε πρόκειτε να δώσω φράγκο για εισητήρια! Στο Μετρό πάντα χτυπάω επειδή είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε όλα. Αν δεν είσαι ικανοποιημένος απλά μην τα χρησιμοποιείς! Είναι σαν να πας ένα σινεμά για να δεις μια "κακή" ταινία, και επειδή είναι κακή να θες να μπείς τσάμπα. Δεν σου αρέσει? μην μπείς! Αν μπείς όμως πληρώνεις... Και γενικότερα έχω βαρεθεί την κακομοιριά μερικών που βρίσκουν κάτι απίστευτα άλλοθι/δικαιολογίες για να ζούν εις βάρος των άλλων.... Και μένα μου έχει τύχει να ψάχνω εισητήρια λεωφορίου και να μην βρίσκω σε περίπτερα οπότε αναγκάστηκα να μπώ μέσα σε λεωφορείο χωρίς εισητήριο. Αλλά αυτό είναι η εξαίρεση του κανόνα... Όσο για την βρωμιά στα λεωφορεία...έχεις μπει σε λεωφορείο στην Αγγλία? Στην Γαλλία ίσως? Για πήγαινε εκεί και μπες χωρίς εισητήριο....
random Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 πριν αρκετους μηνες.. 4 - 5 .. με εγραψαν σε λεωφορειο στην αλεξανδρας επειδη δεν ειχα εισητηριο.. μια κληση 15 ε. δεν την εχω πληρωσει ως τωρα,και εχω χασει την κληση. Η αδερφή της κοπέλας μου, δεν πλήρωσε και την πιάσανε 6 φορές στο τρένο/μετρό. Δεν πλήρωσε το πρόστιμο και τις ήρθε το "κουστουμάκι" απο την εφορία. Θέλετε να σας πω το ποσό;;2600?!!!! παλιότερα, πριν αρχίσει η συνεργασία τους με τις ΔΟΥ, σε έστελναν δικαστήριο. πολύ χειρότερο κουστουμάκι ---------------------------------------------------- Ασχετα αν εχεις την κλήση, παρε τηλ τον αρμόδιο φορέα (ΟΑΣΑ ισως? ...) να ρωτήσεις πως/αν γινεται να πληρώσεις, αν υπάρχει το ονομα σου σε καποια λιστα, θα σε βρούνε, αλλιως μπορει να σου πουνε να πληρώσεις το ποσό του προστίμου (οσο εχει πάει τωρα μετα 5 μηνες), με παράβολο σε εφορία. αλλα αυτά που γράφει εδώ δεν ειναι ενθαρυντικά: http://www.oasa.gr/index.asp?tml=1&pageid=132&menu=3&pg=1 Το ύψος του προστίμου ανέρχεται στο 60πλάσιο της τιμής του εισιτηρίου (απλού ή μειωμένου ανάλογα με την περίπτωση) του Μέσου στο οποίο εξακριβώθηκε η παράβαση. Η εξόφληση προστίμου κομίστρου, ...μπορεί να πραγματοποιηθεί στην εταιρεία εντός 20 ημερών. ΟΑΣΑ Μετσόβου 25 (1ος όροφος), Αθήνα, για πρόστιμα που επιβλήθηκαν από τους ελεγκτές του ΟΑΣΑ και της ΕΘΕΛ (κατʼ εξαίρεση για τη διευκόλυνση του επιβατικού κοινού). Ώρες πληρωμής : Δευτέρα - Παρασκευή 07:30 - 13:30. Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210-82.00.007 Στην περίπτωση που το πρόστιμο δεν πληρωθεί εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, τότε διαβιβάζεται στην οικεία Δ.Ο.Υ του επιβάτη και καταβάλεται στο 10πλάσιο.
system Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Καλισπερα, πριν αρκετους μηνες.. 4 - 5 .. με εγραψαν σε λεωφορειο στην αλεξανδρας επειδη δεν ειχα εισητηριο.. μια κληση 15 ε. δεν την εχω πληρωσει ως τωρα,και εχω χασει την κληση. θα υπαρχει προβλημα? καπου ακουσα οτι θα πληρωσω αρκετα παρπανω. ισχυει?που την πληρωνω.. ? θα υπαρχει προβλημα που δεν εχω το χαρτακι της κλησης? υγ.. παντα χτυπαω εισητηρια.. η εχω μηνιαια καρτα.. απλα ετρεχα να προλαβω κατι και το περιπτερο δεν ειχε.. ξερετε στο πεδιο του αρεως... τεσπα Έλα μωρέ που θα πας να το πληρώσεις. Ξέχασέ το κι θα το ξεχάσουν και αυτοί
chill Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Η κατάσταση ήταν πολύ καλύτερη όταν έμπαινες από μπροστά και έριχνες τα κερματάκια στον "κουμπαρά" δίπλα στον οδηγό. Τώρα που να ψάξεις για εισιτήρια.... Παλαιότερα χρησιμοποιούσα ΜΜΜ και δεν έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από την ημέρα που πήρα δικό μου αυτοκίνητο τα έχω γράψει παντελώς....Το μετρό με βολεύει πολύ, αλλά και πάλι χωρίς κλιματισμό (αν είναι δυνατόν) απορρίπτεται. Αμάξι και πάλι αμάξι και όταν δεν κυκλοφορώ κέντρο, ταξάκι. Έχω βρει ένα παλικάρι που κανονίζω τηλεφωνικά που να με πάει, πότε να έρθει να με πάρει κλπ και έχω ησυχάσει με τις μεταφορές μου.
stelios2809 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 θα παω σε λιγο να δω ποσο ειναι να πληρωσω..
gtsamour Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Η κατάσταση ήταν πολύ καλύτερη όταν έμπαινες από μπροστά και έριχνες τα κερματάκια στον "κουμπαρά" δίπλα στον οδηγό. Τώρα που να ψάξεις για εισιτήρια.... Είχα ρίξει εγώ μέσα καπάκια κοκα κόλας τότε.... και όχι μόνο...
Houston Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Είχα ρίξει εγώ μέσα καπάκια κοκα κόλας τότε.... και όχι μόνο... :lol: Σήμερα όμως αυτό δεν γίνεται εφαρμοστεί και λόγω συνωστισμού. Εκείνο που είναι κουραστικό είναι όταν μεταφέρεις εισιτήρια για ακύρωση. Θες να είσαι κύριε νόμιμος και δεν μπορείς να ακυρώσεις το εισιτήριο? Πέταξέ το. Αφού και να μπει ελεγκτής δε πρόκειται να κάνει βήμα.
poscaman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Παιδία αμα έρθετε Πάτρα μην φοβάστε,εδώ και 1,5 χρόνο έχω να δω ελεγκτή,κάθονται στα σπίτια τους και τα ξύνουν. παιδια αμα ερθετε Πατρα για πανεπιστημιο και κανετε κατι τετοια θα σας κοψει τα ποδια ο ασπρομαλλης κυριος που στη γραμμη 6 & 9 (για Πανεπιστημιο) μπαινει πολλες φορες ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
-nick- Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Οτι και να λεμε γενικως πολλα λεωφορεια πλεον ειναι υποφερτα. ειδικα τα πρασινα. καθαρα, κλιματισμος κ ολα οκ. Anyways οι ελεγκτες λεωφορειων ειναι πολλοι noobs. Εκτος αν σκασουν 3 μαζι, ενας απο καθε πορτα :S & στο μετρο χτυπαω μια φορα ετυχε να εχω ξεχασει να το ακυρωσω, να μπαινουν μεσα αλλα να μην μου το ζητανε (ισως επειδη με ειδαν με τετραδιο κ το εισιτιριο μεσα στο τετραδιο), κατεβαινω στην πρωτη σταση, χτυπαω το εισιτιριο, μπαινω, ξαναπετυχαινω ελεγκτες και παλι δεν μου το ζητανε :S
vasso286 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Η κλήση συτή είναι σαν κανονικλη κλήση που σου κόβει η τροχαία. Δεν θα σου ξαναέρθει στο σπίτι, θα τοκίζεται όμως στην εφορία. Καλύτερα να πας στην εφορία που ανήκεις, να δώσεις το ΑΦΜ σου να σου πουν πόσα είναι και να τα δώσεις.
red7genius Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 ποια ειναι η διαδικασια αν σε πιασουν χωρις εισητηριο στο λεωφορείο? (για να ρωταω δεν με εχουν πιασει...ακομα...
gtsamour Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 παιδια αμα ερθετε Πατρα για πανεπιστημιο και κανετε κατι τετοια θα σας κοψει τα ποδια ο ασπρομαλλης κυριος που στη γραμμη 6 & 9 (για Πανεπιστημιο) μπαινει πολλες φορες ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Όταν σπούδαζα Πάτρα, δεν είχε υπάρξει ΜΙΑ φορά που να μην είχε μπεί ελεγκτής στη γραμμη για πανεπιστήμιο. Ούτε μία στα 4 χρόνια που ήμουν εκεί. Εεεμ σε αυτή τη γραμμή ήταν τα καλά λεφτά.
stelios2809 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 παιδια πηγα στον ΟΑΣΑ Μετσόβου 25 (1ος όροφος) και ρωτησα . για να πληρωσω πρεπει να παω στον ρεντη στα εθελ. εβαλα μια φιλη μου να παρει τηλ επειδη εγς δεν ειχα καρτα και εδωσε τα στοιχεια μου και ειπαν να παω με το παρο μου η την καρτα μου αν ειμαι πολυτεκνος και πως θα πληρωσω μονο 15 ε. Ελπιζω να ειναι τοσο απλο και να ξεμπερδεψω. Επισης θελω να πω το εξης. εκτος απο αυτη την φορα με εχουν πιασει αλλη μια.. οπου ο ελεγκτης με κατεβασε και με παρακαλουσε να του δωσω 20 ευρω και δηθεν να μου κοψει κληση οτι χτυπησα λαθος εισητηριο και να παω στον οασα να παρω τα λεφτα μου πισω. παιδια με παρακαλαγε μιλαμε . εφτασε σε σημειο να μου λεει καλα δεν εχεις μια καρτα αναληψης να παμε στην τραπεζα να βγαλεις... κλπ κλπ. μμου πε επισης να μην πω τιποτα και να μεινει μεταξυ μας. (ηταν 3 συνολικα οι ελεγκτες και ειχαν πιασει αλλα 2 ατομα και τα χε απομονωσει ο καθενας) μιλαμε μεγαλη ξεφτυλα λες και θελουν την πρεζα τους. σε εναν πιτσιρικα ελεγαν πως αν δεν πληρωσει τωρα θα τον πανε αυτοφορο.. ελεος. αυτο συνεβει στιν αλεξανδρας απεναντι απο το αστυνομικο μεγαρο τι στο καλο ειναι. ξεφτυλα? τελικα του εβγαλα ενα 20ρικο που χα και του λεω.. φιλε αυτα εχω δεν προκειτε να σου δωσω μια, κοψε μου την κληση να φυγω.. ε και τελικα μετα απο πολυ ζαλουρα με αφησε
-nick- Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 σε εναν πιτσιρικα ελεγαν πως αν δεν πληρωσει τωρα θα τον πανε αυτοφορο.. ελεος. αυτο συνεβει στιν αλεξανδρας απεναντι απο το αστυνομικο μεγαρο τι στο καλο ειναι. ξεφτυλα? Στην αστυνομια δεν θα του εκαναν τιποτα. Ειχαν πιασει κατι πιτσιρικαδες, τους πηγε εκει ο ελεγκτης, και ο μπατσος τον εκραζε σε στυλ 'Δεν σου εχω πει να μην μας τους φερνεις εδω? Να παρεις οτι στοιχεια σου πουνε και να τους κοψεις κληση'. Του δωσανε φυσικα ψευτικα στοιχεια και αντε γεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα