Delirium Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Αν δεν γράφει αριθμό ταυτότητας σου, κάνεις την πάπια :razz: Να προσέχεις στο Μετρό -τα μεταφέρουν 100% σε Εφορία!
skarpelos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Αν δεν γράφει αριθμό ταυτότητας σου, κάνεις την πάπια :razz: Να προσέχεις στο Μετρό -τα μεταφέρουν 100% σε Εφορία! Δε μπορεις να την κανεις κιολας απο το Μετρο γιατι οι ελεκτες μπαινουνε μεσα με securitαδες...
stelios2809 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 απλα αν ειναι 15 Χ 10 = 150 ε θα ειναι πολυ ζορι για μενα,δλδ τωρα δουλευουμε για να χουμε χαρτζιλικι και πλεον για να ξεχρεωσω την χαζομαρα?
andreapaog328 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Σοβαρά κάνουν ελέγχους σε λεωφορεία? μα το Θεό 10 χρόνια σε λεωφορεία δεν έχω δει ποτέ να κάνουν έλεγχο...Ίσως να φταίει ότι ζω επαρχία.
Hlapatsas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Καλά έχω χάσει πάσαν ιδέα! Τόσο πολύ σας κοστίζει ένα φοιτιτικό εισητήριο και δεν το χτυπάτε;; Έλεος!Το θέμα είναι ότι το λεωφοριάκι που σας πηγαίνει στον προορισμό σας χρειάζεται συντήρηση.Οκ,ζούμε σε ένα κράτος μίζας αλλά το να κλέβουμε και εμείς δεν μας κάνει καλύτερους.25 λεπτά έχει....
pappous_soulis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Παιδία αμα έρθετε Πάτρα μην φοβάστε,εδώ και 1,5 χρόνο έχω να δω ελεγκτή,κάθονται στα σπίτια τους και τα ξύνουν.
JohnKaL- Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Καλά έχω χάσει πάσαν ιδέα!Τόσο πολύ σας κοστίζει ένα φοιτιτικό εισητήριο και δεν το χτυπάτε;; Έλεος!Το θέμα είναι ότι το λεωφοριάκι που σας πηγαίνει στον προορισμό σας χρειάζεται συντήρηση.Οκ,ζούμε σε ένα κράτος μίζας αλλά το να κλέβουμε και εμείς δεν μας κάνει καλύτερους.25 λεπτά έχει.... Όπως το δεί κανείς.. για εμένα π.χ. τα λεωφορεία είναι μεγάλη παρακμή! 1) Απο τον κόσμο που είναι μέσα: τρελοί, πορτοφολάδες, ανώμαλοι, άλλοι που φωνάζουν και κάνουνε 1002 παπαριές χωρίς να υπάρχει κάποιος να τους πετάξει έξω 2) Καθυστερούνε ώς και 1 ώρα για να περάσουν 3) Μερικές φορές κάποιες γραμμές δεν κάνουν καν το τελευταίο δρομολόγιο (λόγο κοπάνας οδηγού) 4) Άν χτυπήσεις δυνατά κάποιο κάθισμα βγαίνει τρελή μπόχα...δεν τα έχουν πλύνει ποτέ.. και πολλά άλλα. Άν χτυπάμε το εισητήριο θα αλλάξει κάτι? μπαααααααααααα... Με την κατάντια που έχουνε δεν έχω και ούτε πρόκειτε να δώσω φράγκο για εισητήρια! Στο Μετρό πάντα χτυπάω επειδή είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε όλα.
iced Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 1) Απο τον κόσμο που είναι μέσα: τρελοί, πορτοφολάδες, ανώμαλοι, άλλοι που φωνάζουν και κάνουνε 1002 παπαριές χωρίς να υπάρχει κάποιος να τους πετάξει έξω2) Καθυστερούνε ώς και 1 ώρα για να περάσουν 3) Μερικές φορές κάποιες γραμμές δεν κάνουν καν το τελευταίο δρομολόγιο (λόγο κοπάνας οδηγού) 4) Άν χτυπήσεις δυνατά κάποιο κάθισμα βγαίνει τρελή μπόχα...δεν τα έχουν πλύνει ποτέ.. Η βρωμια και εμενα με ενοχλει... To οτι αργουν δεν φταινε τα λεοφωρεια αλλα η κινηση. Οσο για το ποιος μπαινει μεσα δεν νομιζω να ηταν αποτελεσματικο ενα face control ... Με το σκεπτικο σου δεν θα επρεπε να πληρωνεις εφορια επειδη δεν εισαι γενικα ικανοποιημενος αλλα δεν το κανεις φανταζομαι
JohnKaL- Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Η κίνηση είναι δικαιολογία για μένα.. θα μπορούσαν να έχουν συχνότερα δρομολόγια. Μια χαρά θα ήταν απο ένας security σε κάθε λεωφορείο γιατί δεν αντέχοντε Η εφορία με τα εισητήρια δεν είναι ίδια, στο 1ο το πολύ πολύ να φάς ένα πρόστιμο της πλάκας
tolis_01 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Καλα λεει ο JohnKaL-. Αφου λεει "συχνοτητα δρομολογιων: 15 λεπτα" να ερχεται σε 15 λεπτα. Αλλιως ας γραψουν "Συχνοτητα δρομολογιων κατω απο ιδανικες συνθηκες* 15 λεπτα *ιδανικες συνθηκες=χωρις κινηση και χωρις στασεις"
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Καλά έχω χάσει πάσαν ιδέα!Τόσο πολύ σας κοστίζει ένα φοιτιτικό εισητήριο και δεν το χτυπάτε;; Έλεος!Το θέμα είναι ότι το λεωφοριάκι που σας πηγαίνει στον προορισμό σας χρειάζεται συντήρηση.Οκ,ζούμε σε ένα κράτος μίζας αλλά το να κλέβουμε και εμείς δεν μας κάνει καλύτερους.25 λεπτά έχει.... Συμφωνώ απολύτως. Χρησιμοποιώ καθημερινά τις δημόσιες συγκοινωνίες (κυρίως μετρό και προαστιακό) και έχω δει την απίστευτη βελτίωση που έχει επέλθει σε σχέση με πχ 10-15 χρόνια πριν. Πραγματικά πλέον χαίρομαι να τις χρησιμοποιώ. Υποστηρίζω τις δημόσιες συγκοινωνίες γιατί, όπως τις βλέπω, έρχονται σε αντίθεση με τη λογική "παίρνω το αμάξι μου γιατί το πλήρωσα για να κάνω βόλτες μέσα στην Αθήνα και στα @@ μου η κίνηση-μόλυνση-επιβάρυνση που προκαλώ". Ως εκ τούτου υποστηρίζω τους συχνούς ελέγχους και τα αυστηρά πρόστιμα στους "λαθρεπιβάτες" που το θεωρούν "μαγκιά" να χρεωκοπήσουν τα δημόσια μέσα μεταφοράς.
JohnKaL- Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Χρησιμοποιώ καθημερινά τις δημόσιες συγκοινωνίες (κυρίως μετρό και προαστιακό) και έχω δει την απίστευτη βελτίωση που έχει επέλθει σε σχέση με πχ 10-15 χρόνια πριν. Μα για λεωφορεία μιλάμε όχι μετρό και προαστιακο Στα λεωφορεία διαφορά είδες?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μα για λεωφορεία μιλάμε όχι μετρό και προαστιακο Στα λεωφορεία διαφορά είδες? Δεν σε καταλαβαίνω. Το να μην πληρώσεις στα λεωφορεία, βοηθάει στην καλυτέρευσή τους; Τι λογική είναι αυτή; Μου φαίνεται απύθμενο θράσος να διαμαρτύρονται διάφοροι για την κακή κατάσταση στα λεωφορεία και από την άλλη να επαίρονται ότι δεν χρειάζεται να πληρώνεις γιατί θα σου κοστίσει πιο φτηνά να σε πιάσουν μία φορά στο τρίμηνο. Δεν μπαίνω καν σε αυτή τη λογική. Πρέπει όμως να γίνει αντιληπτό ότι όσο "απαιτούμε" τζάμπα συγκοινωνία (με τη συμπεριφορά μας) τόσο θα έχουμε "τζάμπα" επίπεδο συγκοινωνίας.
Sorath Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Η αδερφή της κοπέλας μου, δεν πλήρωσε και την πιάσανε 6 φορές στο τρένο/μετρό. Δεν πλήρωσε το πρόστιμο και τις ήρθε το "κουστουμάκι" απο την εφορία. Θέλετε να σας πω το ποσό;; 2600?!!!! Είπατε τίποτα.... Τώρα έχει κάνει διακανονισμό για να μπορέσει να πληρώσει....
lord undertaker Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 εδω και δυο χρονια οποτε μπηκα σε λεωφορειο λιγες φορες δεν εχω δει να κανουν ελεγχο ισως επειδη ειμαι απο Ροδο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα