stelios2809 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Καλισπερα, πριν αρκετους μηνες.. 4 - 5 .. με εγραψαν σε λεωφορειο στην αλεξανδρας επειδη δεν ειχα εισητηριο.. μια κληση 15 ε. δεν την εχω πληρωσει ως τωρα,και εχω χασει την κληση. θα υπαρχει προβλημα? καπου ακουσα οτι θα πληρωσω αρκετα παρπανω. ισχυει? που την πληρωνω.. ? θα υπαρχει προβλημα που δεν εχω το χαρτακι της κλησης? υγ.. παντα χτυπαω εισητηρια.. η εχω μηνιαια καρτα.. απλα ετρεχα να προλαβω κατι και το περιπτερο δεν ειχε.. ξερετε στο πεδιο του αρεως... τεσπα
skarpelos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Λογικα αν πας στην Ε.ΘΕ.Λ. θα μπορεσεις να την πληρωσεις και θα σου πρωτεινα να πας αμεσα γιατι θα τρεχεις και δεν θα φτανεις αργοτερα....Αν δεν την πληρωσεις στην ωρα της αργοτερα πληρωνεις λιγο παραπανω και αν δεν πληρωσεις παραπανω παει στην εφορια πραγμα που σημαινει οτι θα πρεπει να σκασεις πολλα φραγκα + οτι θα φαινεται οτι χρωστας στο Δημοσιο...Τη Δευτερα κιολας πηγαινε για να τελειωνεις
leftermann Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δεν ξέρω τι ισχύει στην Αθήνα, στην θεσσαλονίκη πάντως αν δεν πληρώσεις στο πρόστιμο (στα κεντρικά γραφεία του ΟΑΣΘ) εντός του χρονικού ορίου (νομίζω 30 μέρες) ο ΟΑΣΘ κινείται νομικά εναντίων σου, και φυσικά μετά πληρώνεις πολύ περισότερα (+δικαστικά έξοδα κλπ)
stelios2809 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δεν μου εχει ερθει κατι.. τωρα βλεπω στο σαιτ του οασα πωσ αν δεν το πληρωσεις στο οριο των ημερων που σου δινει πληρωνεις το 10πλασιο. δλδ εμενα η κληση που ηταν 15 ε θα γινει 150? μην τρελαθουμε!!! εγω ηξερα πως καθε μηνα αυξανετε ενα 8%. ελπιζω να μην μου στοιχησει ο κουκος αιδονι.
stelios2809 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 αυτος που μου εκοψε την κληση θυμαμαι δεν ειχε γραψει πανω αριθμουσ ταυτοτητας κλπ και θυμαμαι συγκεκριμενα (απο το ροζ χαρτακι που πηρα) οτι το ονομα μου ηταν χαλια γραμμενο και αναγνωσιμο.
skarpelos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Το σιγουρο παντως ειναι πως αυτοι εβγαλαν το ονομα σου.Anyway δεν θυμαμαι ακριβως τι παιζει αλλα θα βαλω τα μεγαλα μεσα και θα σου πω stantar αυριο
Neurotic_Fest Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Aν όλα έχουν γίνει όπως προβλέπεται ένα πολλαπλάσιο του αρχικού προστίμου έχει ήδη βεβαιωθεί στην εφορία, αν δεν έχεις ΑΦΜ μπορεί να έχει πάει στον πατέρα σου το χρέος ( και μένα μου φαίνεται κουλό αλλά έχει συμβεί σε γνωστό μου).Η εφορία πολλές φορές σου στέλνει ταχυδρομικώς ειδοποιήσεις για το χρέος και τους τόκους ,κάτι τοις χιλίοις άνα μήνα αν θυμάμαι καλά,αλλά μπορείς να πας να ρωτήσεις και ο ίδιος.
JohnKaL- Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δεν μου εχει ερθει κατι.. τωρα βλεπω στο σαιτ του οασα πωσ αν δεν το πληρωσεις στο οριο των ημερων που σου δινει πληρωνεις το 10πλασιο.δλδ εμενα η κληση που ηταν 15 ε θα γινει 150? μην τρελαθουμε!!! εγω ηξερα πως καθε μηνα αυξανετε ενα 8%. ελπιζω να μην μου στοιχησει ο κουκος αιδονι. Ναί έτσι είναι. Πάρε τηλ. τον ΟΑΣΑ και ρώτα όσο ποιο γρήγορα μπορείς ! Άν σου πώ ότι ώς τα 18 μου δεν έπερνα ποτέ εισητήριο και έφαγα μόνο 4 πρόστιμα θα με πιστέψεις??
iced Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Τι ιδεολογια και αυτη? Αν ειναι δυνατον... Οσο γλιτωνεις απο τα εισιτηρια που δεν χτυπας τα πληρωνεις μια και καλη στα σπανια προστιμα
Neurotic_Fest Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Σιγά την κωλοφαρδία, στις 1000 και φορές που έχω χρησιμοποιήσει ΜΜΜ έχω πέσει σε 4-5 ελέγχους μόνο.Έχω δώσει δηλαδή 300-350 ευρώ περίπου σε εισιτήρια ενώ θα μπορούσα να χα δώσει μόνο 100 .Έχω έναν φίλο οικονομολόγο που λειτουργεί έτσι με πλάνο.Σε περίπτωση που ο επόμενος ελεγχός έρθει νωρίτερα απ'ότι έχει υπολογίσει το βάζει στα πόδια όμως αντί να πληρώσει .
JohnKaL- Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Πλάκα κάνεις iced ? 15ευρώ * 4 πρόστιμα = 60 euro και αν χρησιμοποιείς το λεωφορείο κάθε μέρα, τον μήνα βγαίνουν 0,50 * 30 = 15 euro!
iced Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Επειδη κυκλοφορω με λεωφορειο και ξερω πολυ καλα τι παιζει αυτοι που μπαινουν καθε μερα πληρωνουν κανονικα εισιτιριο, εχουν παρα πολλες πιθανοτητες να τους πιασει ελεγκτης κιολας. Οι πιο σπανιοι δεν χτυπανε και τα πληρωνουν ολα μια και καλη στα προστιμα.. Εξαιρεσεις φυσικα και υπαρχουν. Γιατι το αγχος που το πας? Μπαινεις στο λεωορειο και εχεις το νου σου μηπως μπει κανας ελεγκτης.... Ασε που δεν νομιζω να ειναι 15 το κανονικο προστιμο, ειναι το φοιτιτικο.... 20 αρι και πανω πρεπει να ειναι το κανονικο, δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη...
JohnKaL- Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δεν ξέρω πόσο είναι τώρα 15-18 ήταν τότε.. αλλά σιγά το άγχος. Κουβαλάς +20 ευρώ μαζί σου ή την ταυτοτητά σου για να στο γράψουνε..
kage Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 @stelios k giatι εδωσες τα αληθινα στοιχεια αν δεν ζητησε ταυτοτητα?
QUANTAS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Στη Θεσσαλονίκη αν έχεις πάνω σου τα χρήματα για το πρόστιμο το πληρώνεις και τελειώνεις...Αν όχι,και έχεις ταυτότητα ,γράφουν τα στοιχεία σου και σου δίνουν την κλήση και πρέπει να πας στα γραφεία του ΟΑΣΘ να την πληρώσεις...Αν δεν την πληρώσεις ο ΟΑΣΘ κινείται νομικά σε βάρος σου και είχα διαβάσει οτι το εχει κανει αυτο σε τζαμπατζήδες... Αν δεν εχεις ταυτότητα καλεί την αστυνομία για να σου πάρουν τα στοιχεία!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα