Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για free rapidshare account

Cloud_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας παιδιά, πρόσφατα άρχισα να ανεβάζω διάφορα αρχεία στο rapidshare (να σημειώσω ότι δεν έχω premium account) για να μπορώ να τα μοιράζομαι με τους φίλους μου. Συγκεκριμένα, τα περισσότερα τα έχω στον free λογαριασμό μου όπου απεικονίζονται όλα τα αρχεία κατά σειρά, στην περιοχή δηλαδή που ονομάζεται collectors zone. Κάποια άλλα απλώς τα ανέβασα χωρίς να συνδεθώ, μόνο για να πάρω το link.

Παρ'όλα αυτά, σε όποιο αρχείο κι αν πας να κατεβάσεις οτιδήποτε, στα μειονεκτήματα του free account αναγράφεται ότι αν περάσουν 90 μέρες χωρίς να κατεβάσει κανένας το ανεβασμένο αρχείο, αυτό θα διαγραφτεί αυτομάτως.Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει ελπίδα να μην διαγραφτεί με κάποιο τρόπο? Θα διαγραφτεί (αν φυσικά περάσουν οι 90 μέρες χωρίς να το κατεβάσει κανένας) ακόμα κι αν τα έχω συγκεντρωμένα στο collectors zone? Γιατί αν είναι έτσι, μάλλον τσάμπα θα ανεβάσω ότι ανεβάσω...:cry:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Nai 8a diagrafoun se 90 meres an den ta katebasei kaneis opws kai na exei..

den exei noima na ta anebazeis etsi k alliws ean oi filoi sou den ta paroun se 3 mines

Κι όμως φίλε kazana, νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να ανανεώνεις εσύ ο ίδιος το 90ήμερο, υποθέτω όμως ότι αυτό προϋποθέτει την δυνατότητα dynamic IP. Πας απλώς να κατεβάσεις ένα link το οποίο το έχεις ανεβάσει στο collectors zone, πατάς απλώς download και έπειτα άκυρο. (δεν χρειάζεται δηλαδή να πατήσεις ούτε καν αποθήκευση). Μόλις μετά ξανασυνδεθείς στον λογαριασμό σου και δεις το συγκεκριμένο αρχείο, θα στο έχει μετρήσει για downolad. Έτσι λοιπόν, το τρίμηνο αρχίζει να μετράει από την αρχή. Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος? (Το λέω αυτό γιατί το δοκίμασα σχεδόν σε όλα τα ανεβασμένα αρχεία μου και το μέτρησε όλες τις φορές:smile:)

τα points πως τα πέρνεις? ένα αρχείο μου το έχουν πάρει 70 άτομα αλλά έχω πάρει 4 πόντους? παίζει ρόλο αν το αρχείο είναι μικρό?

αν δεις το μήνυμα πάνω από τα uploads σου φίλε μου, λέει ότι για να πάρεις points πρέπει αυτός που κατεβάζει το αρχείο σου να είναι free user και το αρχείο να είναι πάνω από 1ΜΒ. Κάνε αυτό που είπα πιο πάνω και σε 1 ημέρα μπορείς να συγκεντρώσεις 100άδες points με λίγα μόνο πατήματα.:smile:

Αυτό πάντως με τα points δεν το έχω καταλάβει καλά και αν μπορεί κάποιος ρε παιδιά ας το εξηγήσει λίγο αναλυτικά. Μου λένε πως μπορείς να κάνεις exchange 1000 points με ένα μήνα premium account αλλά όλα τα ανεβασμένα αρχεία θα μεταφερθούν στην premium ζώνη και θα φύγουν από την collectors zone. Αυτό σημαίνει πως δεν θα έχεις την δυνατότητα να τα επαναφέρεις εκεί που ήταν πριν και να τα χειρίζεσαι ο ίδιος? sry αν είπα καμιά βλακεία αλλά κάπως έτσι το εξέλαβα όπως το είδα γραμμένο. :confused:

Κι όμως φίλε kazana, νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να ανανεώνεις εσύ ο ίδιος το 90ήμερο, υποθέτω όμως ότι αυτό προϋποθέτει την δυνατότητα dynamic IP. Πας απλώς να κατεβάσεις ένα link το οποίο το έχεις ανεβάσει στο collectors zone, πατάς απλώς download και έπειτα άκυρο. (δεν χρειάζεται δηλαδή να πατήσεις ούτε καν αποθήκευση). Μόλις μετά ξανασυνδεθείς στον λογαριασμό σου και δεις το συγκεκριμένο αρχείο, θα στο έχει μετρήσει για downolad. Έτσι λοιπόν, το τρίμηνο αρχίζει να μετράει από την αρχή. Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος? (Το λέω αυτό γιατί το δοκίμασα σχεδόν σε όλα τα ανεβασμένα αρχεία μου και το μέτρησε όλες τις φορές)

nai auto isxiei

οσο εχεις το premioum δεν σβηνονται ποτε.

ektos fisika kai an sta sbisoun aytoi gia to periexomeno

Sorry για το off-topic αλλά χρησιμοποιώ αρκετό καιρό το divshare και είναι φοβερό.

Δεν καταλαβαίνω το κόλλημα του κόσμου με το rapidshare...

Φιλικά...

Μηπως για το οτι το rapidshare χρησιμοποιειται απο ολα τα 'γνωστα' forums ελληνικου τουλαχιστον περιεχομενου???

το rapidshare χρησιμοποιείται από πολλά άτομα παγκοσμίως! επειδή έχω collector zone account..όταν μαζέψεις 10000 και πάς να εξαργυρώσεις τους πόντους σου έχει 2 επιλογές...1)να ανοίξεις απλά ένα λογαρισμό preμium

2) να ανοίξεις απλά ένα λογαρισμό premium μεταφέροντας όλα τα αρχεία σου εκει..

καλύτερο είναι το πρώτο..

@@@ Cloud_7 ισχύει αυτό που είπες ότι παίρνεις πόντους αλλά όχι για πάνω απο 5 πόντους. μετά αλλάζεις ip και από την αρχή..

το rapidshare χρησιμοποιείται από πολλά άτομα παγκοσμίως! επειδή έχω collector zone account..όταν μαζέψεις 10000 και πάς να εξαργυρώσεις τους πόντους σου έχει 2 επιλογές...1)να ανοίξεις απλά ένα λογαρισμό preμium

2) να ανοίξεις απλά ένα λογαρισμό premium μεταφέροντας όλα τα αρχεία σου εκει..

καλύτερο είναι το πρώτο..

@@@ Cloud_7 ισχύει αυτό που είπες ότι παίρνεις πόντους αλλά όχι για πάνω απο 5 πόντους. μετά αλλάζεις ip και από την αρχή..

Σωστός και για κάθε 5 πόντους θα πρέπει να αποσυνδέεσαι για να αλλάζεις την IP. Δεν καταλαβαίνω όμως την λογική του να αποφασίσει κάποιος να μεταφέρει όλα τα αρχεία του (ουσιαστικά όλον τον κόπο του ανεβάσματός του) στην premium ζώνη μόνο για 1 μήνα αφού ούντως ή άλλως θα διαγραφτούν, ήμαρτον, εννοείται ότι η καλύτερη λύση είναι να διατηρήσεις τα αρχεία σου στην collectors zone και να πάρεις απλώς την premium ζώνη ανταλάσσοντας 10000 πόντους (είχα φάει και 1 μηδενικό στην αρχή :-D)

Πάντως, το δοκίμασα και το divShare που πρότεινε ο φίλος lalanis και δεν είναι και άσχημο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...