igloo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Γεια χαρά παιδιά.Μόλις έχω ολοκληρώσει το νέο look του ΠούλαΤο με css και θα σας προσκαλούσα - παρακαλούσα να πείτε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας. Ευχαριστώ πολύ. http://www.poulato.gr
igloo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Ασφαλώς και υπάρχει και βρίσκεται στην κατω μπλε μπάρα με το λινκ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ". Ευχαριστώ
antonisid Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Ναι εμένα μ'αρέσει πιο πολύ σε αυτή την μορφή.Εχεις κάνει καλή διαρύθμιση χώρου με τις διαφημήσεις Google. Κατα την γνώμη μου το "επικοινωνία" θα πρεπε να'ναι σε πιο εμφανές σημείο,πχ στο πάνω μενού.Σε γενικές γραμμές...πολύ καλόοοοο!!!
kazanas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Ασφαλώς και υπάρχει και βρίσκεται στην κατω μπλε μπάρα με το λινκ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ". Ευχαριστώ H zesti 8a ftaiei mallon
activex Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 dixni oraio einai organomeno kai elafri..POULA TO!
igloo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.Στόχος μας είναι να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να προωθήσουμε τις αγγελίες και τα προϊόντα σας και να γίνει το site σημείο αναφοράς για online αγοραπωλησίες.Keep walking :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.