Προς το περιεχόμενο

Συμβατότητα μετά την αναβάθμιση

g1annis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα αναβαθμίσω το pc μου με τα παρακάτω:

1) ΜοΒο ABIT IP-95 με On-Board Συσκευές:

* Ενσωματωμένη κάρτα δικτύου: Realtek RTL8100C (10/100Mb/s).

* Ενσωματωμένη κάρτα ήχου: Realtek ALC655 5.1 CH Audio Codec.

* Ενσωματωμένη κάρτα γραφικών: VIA UniChrome Pro.

2) CPU Intel® Box Core 2 Duo Processor E2160 1.8 GHz

3) και 1G μνήμη DDR2 1024MB/667 KINGSTON

Σας φαίνεται ότι θα με κουράσει η κάρτα γραφικών της MoBo?

Και κάτι ακόμα για να είμαι πλήρης: Αν βάλω τον σκληρό που είχα στο pc με την εγκατάσταση του Ubuntu 7.04 θα τρέξει με τη μία? Θα χρειαστεί κάποιο reconfigure? Τι θα πρέπει να κάνω? (Ο παλιός είχε MoBo Intel socket 478, με Intel 1.6GHz και καρτούλα GeForce2 64Mb). πρέπει να κάνω αλλαγές?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτη η via καρτα γραφικων είναι αρκετά παράξενη.Ευχομε να δουλέψει.Για τον σκληρό εχώ διαβάσει σε άλλα forum οτι οποιος το έχει κάνει δεν αντιμετώπισε κανένα προβλημα.Το πολύ πολύ να κάνεις ένα reconfigure το xserver.

Λοιπόν. Τα έβαλα όλα πάνω το live CD τρέχει μια χαρά αλλά... από τον σκληρό με την παλιά εγκατάσταση έχω πρόβλημα.

Καθώς φορτώνει μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να εκκινήσει τον xserver. Πατάω ότι θέλω να δω το log κλπ, το βλέπω, exit και ok. Μετά συνεχίζει να φορτώνει (καθυστερεί αρκετά στο loading NFS kernel modules) και κάποτε με βγάζει σε μια οθόνη που λέει:

Starting up ...

Loading, please wait...

kinit: name_to_dev_t(/dev/disk/by-uuid/eb1f6138-d6ed-40f6-b0b3-b4561978c906) = hda2(3,2)

kinit: trying to resume from /dev/disk/by-uuid/eb1f6138-d6ed-40f6-b0b3-b4561978c906

kinit: No resume image, doing normal boot...

Ubuntu 7.04 SovietKong tty1

Sovietkong login:

Τι φταίει για όλα αυτά? Δε μου φαίνεται ότι είναι απλά ζήτημα reconfigure (που ούτε αυτό ξέρω να κάνω) του xserver.

Μαζί με τη mobo μου δώσανε και ένα cd με τους drivers. Δεν το χρησιμοποίησα ακόμα. Πρέπει?

Προτίμισα τελικά να κάνω μια φρέσκια εγκατάσταση του / file system οπότε δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς πλέον.

Όλα τρέχουν τέλεια ...νομίζω.

Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...