Προς το περιεχόμενο

dx9 ή dx10?

Galis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ απλά, αν σε ενδιαφέρει το κόστος , πήγαινε για μιά X1950pro, διαφορετικά 8800gts. Κι εγώ ήμουν στο ίδιο δίλημμα και τελικά κατέληξα στην Χ1950pro λόγω διαφοράς τιμής (134!! ευρώ διαφορά δεν είναι λίγα!!!). Μην τολμήσεις όμως να πας σε 8600gts γιατί θα απογοητευτέις... Είχα πεί κι εγώ να περιμένω την 2600ΧΤ αλλά τα πρώτα benchmarks αν και ανεπίσημα , και αν και πρόκειται να βελτιωθούν με καινούρια drivers, την βάζουν κάπου μεταξύ 8600gt kai 8600gts...

H μπορείς να διαβάσεις τώρα για την εξεταστική σου:oops::oops: , και όταν τελειώσεις να ξαναμελετήσεις τις προσφορές/στοιχεία που θα υπάρχουν τότε;-)

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Την Χ1950 Pro να παρεις αλλα αν θες κατι να σε κρατησει αρκετα και εχεις να διαθεσεις τα λεφτα περνεις μια HD2900ΧΤ και εισαι αρχοντας για καποια χρονακια.

Δημοσ.

πολλα λεφτα η X2900xt με ριχνει πολυ εξω (θελω να βαλω και εξατμιση στο αυτοκινητο και δεν βγαινω,lol).πιστευω κλοκαρισμενη gts 320 καλα θα ειναι

Δημοσ.
Μην τολμήσεις όμως να πας σε 8600gts γιατί θα απογοητευτέις... Είχα πεί κι εγώ να περιμένω την 2600ΧΤ αλλά τα πρώτα benchmarks αν και ανεπίσημα , και αν και πρόκειται να βελτιωθούν με καινούρια drivers, την βάζουν κάπου μεταξύ 8600gt kai 8600gts...

H μπορείς να διαβάσεις τώρα για την εξεταστική σου:oops::oops: , και όταν τελειώσεις να ξαναμελετήσεις τις προσφορές/στοιχεία που θα υπάρχουν τότε;-)

Μια χαρά είναι η 8600gt

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513288

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1090&Itemid=40

Πάντως απο προσωπική εμπειρία για όποιον ενδιαφέρει περισσότερο βασικά η καλή απεικόνιση παρά η ταχύτητα πάει σε ΑΤΙ .

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα. Πολύ τίμια κάρτα για τα λεφτά της και το o/c που αντέχει η συγκεκριμένη λόγω του καλού cooling που έχει.

Και μάλιστα πολύ playable το lost planet σε 1024x768 σε ο/c.

Tέλεια επιλογή μπορώ να πώ και σε καταστάσεις ο/c σίγουρα θα αφήνει πολλές 1950 pro πίσω της.

Δημοσ.

Φίλε Gary_Kokkin, το link που παρέθεσες δεν έχει συγκρίσεις μεταξύ 8600gt kai X1950 pro, μονάχα επιδόσεις της 8600gt. Παραθέτω το παρακάτω Link που έχει συγκρίσεις μεταξύ της factory overclocked 8600gt (8600 gt XXX apo xfx) της Χ1950 pro και της 8600gts.

http://www.hexus.net/content/item.php?item=8736&page=1

Και κάτι ακόμα, γενικώς ο fudzilla δεν θεωρείται και ο καλύτερος όσο αφορά εγγυρότητα ειδήσεων:oops: (δεν μιλώ συγκεκριμένα για τα benchmarks αλλα γενικά;-) ).

Επαναλαμβάνω ότι αν είχα η διαφορά τιμής μεταξύ Χ1950 pro kai 8800gts ήταν μικρότερη θα πήγαινα κατευθείαν για την 8800gts, η διαφορά ταχύτητας είναι πολύ μεγάλη ( όχι τοσο μεγάλη όμως που να αξίζει ~135 ευρώ περισσότερα )

και είναι και futureproof (dx10).

Δημοσ.

Απάντησα συγκεκριμένα στην υπόθεση που έκανες παραπάνω.Δεν το έθεσα συγκριτικά.Εξάλλου εγραψα επίσης ότι προσωπικά προτιμώ πάντα ΑΤΙ λόγω καλύτερης απεικόνισης κατά την γνώμη μου.:oops:

Δημοσ.
προσωπικά προτιμώ πάντα ΑΤΙ λόγω καλύτερης απεικόνισης κατά την γνώμη μου.:oops:

Μαζί σου σ'αυτό αν και τελευταία η nvidia έχει κάνει άλματα!!

Δημοσ.
καλα θα προσπαθησω να παω για την 8800gts 320 αλλα αν δεν τραβηξει το Crysis 1280χ1024 full θα σας καριδωσω! λολ

den einai 100% sigouro.

me problimatizi i posotita tis Video Ram, mono 320mbyte. :-?

Gia dx10 einai ligi i V-ram oste na anteksi ultra seting+AA+AF!!!:shock:

isos omos afto uperkaliptete apo ti grigori Gpu G80:razz:

dior8osteme an kanw la8os.:D

Δημοσ.

takos se diorthwnw..einai allo h grigori gpu (g80) kai allo h mikri posotita mnimis..distixos se ypsiles analisis den mporoun na ginoun thaumata an h mnimi den trabaei. sinepagete oti tha krataei kai tin pio panisxiri gpu piso..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...