Προς το περιεχόμενο

dx9 ή dx10?

Galis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

270 έχει καινούργια η 8800 άρα βγαίνεις χαμένος. 269 για την ακρίβεια. Μόλις το τσέκαρα στο eshop.gr

Πηγή http://www.skroutz.gr

Και μιλάμε για καινούργια πάντα. Αν εσύ πάς για μεταχειρισμένα τότε άκυρο.Aν θέλεις 8800gtx θα πρέπει να ξηλωθείς. Εσύ δεν δίνεις λεφτά για 8800gts και σκέφτεσαι για gtx. Περίεργο μου ακούγεται.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλα σου ακουγεται απλα ξενερωσα λιγο με τις επειδοσεις απο τα benchmarks στο lost planet στο dx10 της 8800

Δημοσ.

Σε 1280x1024 το παίζω τέλεια φίλε και σε directx9 και σε directx10 στα Vista. Μην τη ψάχνεις. Με την 1950pro δεν θα μπορέσεις να το απολαύσεις όπως και όλα τα άλλα τα new games. Αν όμως θέλεις μεγαλύτερες αναλύσεις η 8800 gts 640,gtx 768 και η Αti 2900xt είναι μονόδρομος, αλλά και με πολύ μεγαλύτερη τιμή.

Δημοσ.

min pareis x1950pro an theleis na paizeis ta teleytaia games se 1280 analysh px me full settings (edw oute se 1024 me full den tha paizeis), tzampa leyta krata ta na pareis kati kalytero se ligo kairo.

Δημοσ.

+1 Τhrowdown. Aλλά ας αποφασίσει να κάνει μόνος του ότι θέλει. Εμείς απλά του λέμε την γνώμη μας. Αυτός θα ξενερώσει όταν βλέπει ότι τα new games δεν θα μπορεί να τα χαρεί μέχρι τα Χριστούγεννα που θα πάρει και νέα κάρτα.

Καλύτερη λύση τελικά κρατάς τα λεφτά σου και κάνεις 1 ολική αναβάθμιση αφού έχεις και παλιό οpteron επεξεργαστή.Είναι μεσοβέζικη λύση να αγοράσεις μεταχειρισμένη 1950 κάρτα.

Δημοσ.

thanks παιδια.Απλα ελεγα να την βγαλω με μια 1950χτ μεχρι τον Οκτωβριο γιατι μονο 1 μηνα θα εχω ελευθερο αυτο το καλοκαιρι για κανα game.Μην πληρωσω τα μαλλιοκεφαλα μου τωρα και τοτε θα κανω ολικη αναβαθμιση

Δημοσ.

καλα θα προσπαθησω να παω για την 8800gts 320 αλλα αν δεν τραβηξει το Crysis 1280χ1024 full θα σας καριδωσω! λολ

Δημοσ.

Αν το τρέχεις σε C2D o/c στα 3200-3400 με 2GB DDR2 μνήμη και 8800 gts 320MB που υπερχρονίζεται πανεύκολα αρκετά δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.

Με full details στα 1280x1204 θα τρέχει μια χαρά.

Δημοσ.

thanks.Αυτο θα κανω.Ελπιζω να μην την παρω και την επομενη πεσει 100 ευρω πιο κατω οπως εχω παθει πολλες φορες.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι oι τιμές πέφτουνε πολύ γρήγορα. Βέβαια έγινε κάτι παράδοξο με την σειρά 8800. Ανέβηκε η τιμή σε πολλά μοντέλα ενώ είχε πέσει αρκετά η τιμή της και ειδικά στο Πλαίσιο. Βέβαια η τιμή της ανέβηκε και σε πολλά άλλα καταστήματα.

Πάντως δεν το βλέπω να πέφτει 100 ευρώ γρήγορα.

Ειδικά με την έλευση σε λίγο καιρό της 8600gts 512MB RAM με μια πολύ σημαντική διαφορά, τον 256bit memory controller που θα ανεβάζει πολύ τις επιδόσεις και που θα κυμαίνεται γύρω στα 200 και κάτι ευρώ.

Πηγή για το τελευταίο πολύ καλό νέο για την 8600gts.

http://www.chilehardware.com/foro/exclusivo-geforce-8600gts-t79568.html?t=79568

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...