Προς το περιεχόμενο

dx9 ή dx10?

Galis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pare auth pou leei o tolis..alios pane se 8800gts 320

(ok pano apo ta dipla leuta omos)

h 1950pro pantos to aksizi to 125E xoris skepsi.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω θα προτεινω, να ξεχασεις το dx10 προς το παρον. Χτυπα μια καινουργια 1950 pro ή αν βρεις καμια μεταχειρισμενη 1900ΧΤ.

Κατσε να βγουν αρκετα παιχνιδια με dx10 (πρεπει να εχεις και τα Vista ε?) να βγουν κι αλλες καρτες που να το υποστηριζουν και μετα αγοραζεις μια.

Να αγορασεις τωρα μια καρτα dx10 για να παιξεις τι? Το Crysis που δεν ξερουμε ποτε θα βγει ή καποιο "παλιο" παιχνιδι dx9, που εχουν βγαλει patch για dx10?

Δημοσ.
to crysis fisika pou tha bgei ton septembrio

ayto ftanei kai periseyei (bale kai bioshock, world in conflict, lost planet)

opote dx10 karta for sure

To crysis και τα υπολοιπα δεν θα ειναι dx10, θα εχουν καποια dx10 paths βελτιστοποιησης γραφικων..

Ποσες φορες θα το πουμε

Παρε κοσμε dx9

Δημοσ.

Κι εγώ ήμουν στην ίδια ακριβώς φάση με σένα πριν μερικές μέρες. Πιο πολύ μου την έσπαγε που δεν μπορούσα να δω παιχνίδια που απαιτούσαν SM3.0. Και ξέρεις τί έκανα; Πήρα την X1950pro από πλαίσιο στα 135?. Καινούρια, ό, τι καλύτερο πιστεύω για το σύστημά μου.

Πρέπει να μας πεις ποιό είναι το υπόλοιπο σύστημά σου. Εγώ π.χ. αν έπαιρνα μεγαλύτερη κάρτα, έπρεπε να αλλάξω PSU, μεγαλύτερο επεξεργαστή για να την υποστηρίξει πλήρως, μετά θα ήθελα και άλλη mobo, RAM κτλ. Οπότε...

Αν πάρεις την 8600GTS, θα κλαις τα λεφτά σου όταν θα βλέπεις να πηγαίνει χειρότερα από την X850XT PE που είχες...

Δημοσ.

μονο το crysis σκεφτομαι που εχει πολυ καλυτερα γραφικα σε dx10 και δεν ξερω τι να κανω.Bioshock,lost planet,world in conflict ειναι το ιδιο σχεδον πραγμα.Μαλλον θα παω για 1950 μεταχειρισμενη και τα Χριστουγεννα για dx10.Aλλωστε μου την σπαν και τα Vista.PSU εχω thermaltake 700W (ασχετο)

Δημοσ.
Εγω παλι θα παω κοντρα και θα προτεινω αυτη. Καλυτερη απ'αυτη που εχεις και απ'την 8600gts σε dx9.

Και καινουρια και σε καλη τιμη.

Πάλι καλά που δεν προτείνεις την ίδια με μένα!

Δημοσ.

Δεν νομίζω. Όπως επίσης και το Dirt ή το επερχόμενο lost planet.

Τα καινούργια παιχνίδια είναι απαιτητικά και θέλουν πανίσχυρες κάρτες γραφικών. Θα πρέπει να κάνεις πολλούς συμβιβασμούς για να τα χαρείς με την 1950pro.

H κάρτα που θα σε δώσει ένα κλικ παραπάνω είναι όντως η 8800gts. Συμφωνώ με τον ThrowDOWN. Θα σου βγεί παραπάνω λεφτά αν αγοράσεις τώρα 1950pro και αργότερα τα χριστούγενα 8800.

Η κάρτα που θα αγοράσεις θα σε καλύψει για τα σημερινά παιχνίδια που κυκλοφορούν, μην περιμένεις όμως να σε δώσει την ώθηση που περιμένεις για να παίζεις τα πολύ σύχρονα gameς με full details και αναλύσεις με ικανοποιητικό frame rate.

Δημοσ.

μπα δεν νομιζω 120 ευρω για την 1950xt τωρα + 170 ευρω μια μεταχειρισμενη 8800 τα Χριστουγεννα 290.Καπου τοσο εχει τωρα η 8800 καινουρια.Αν σκεφτεις και αυτην που θα πουλησω κανα 50αρι τωρα και την 1950 αλλο ενα μετα μια χαρα ειναι.Θα επερνα 8800 αλλα μονο η gtx μου φαινεται εργαλειο που θα κρατησει και αυτη ειναι πανακριβη.Επιπλεον το οπτερονι που εχω ([email protected]) με 2gb ram θα φρικαρει αν του βαλω 8800.Και δεν ειναι καλη ωρα για αναβαθμιση cpu τωρα με την πτωση τιμων που ερχεται (+μητρικη,dd2).Σωστος?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...