Προς το περιεχόμενο

dx9 ή dx10?

Galis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να παρω καμια καρτα γραφικων να βγαλω το καλοκαιρι τουλαχιστον.Τωρα εχω μια x850xt pe και λεω ειτε να βρω καμια x1950xt-7950gt μεταχειρισμενη ειτε να παω για dx10 καρτα με πιο πολλα λεφτα φυσικα.Το θεμα ειναι θα τα παλεψουν τα dx10 games αυτες οι καρτες που κυκλοφορουν τωρα?

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συγνώμη κιόλας αλλά έχεις μία x850xt,που είναι αρκετά καλή και θες μια κάρτα με παραπλήσιες επιδόσεις 'οπως η 7950;;

Να πω ότι θα ήθελες καμιά 8800 για να κρατήσει κανά 2χρονο εντάξη.

Δημοσ.

Αν εχεις pci-e και σχετικα καλο επεξεργαστη δεν θελει σκεψη ,ή 7950 εχει γυρω στα 220 και ή 8800gts υπαρχει και με 280 -290.Αν εχεις τα 220 δωσε ακομα 60 και παρε την 8800 να δεις ουσιαστικη διαφορα

Δημοσ.

Κ εγώ θα κράταγα αυτήν που έχεις τώρα!

Αν τεσπα, θέλεις τόσο πολύ να αναβαθμίσεις οι επιλογές, κατά τη γνώμη μου, είναι 2:

Χ1950pro για DX9 ή 8800gts για DX10.

Δημοσ.

μεταχειρισμενη θα ειναι η 1950.Η 8800 μου φαινεται οτι εχει πολλα λεφτα αν ειναι να μην μπορεσω να παιξω full dx10 games

Δημοσ.

Κ γιατί να μην δώσεις 15 παραπάνω κ να πάρεις μία "του κουτιού", μπορεί με μικρότερους χρονισμούς, αλλά με περισσότερη ραμ.

Τι παιγνίδια θες να παίζεις; Δεν τα τρέχει ικανοποιητικά η Χ850; Εγώ σου ξαναλέω, με αυτήν την κάρτα δεν θα βιαζόμουν...

Δημοσ.

καλα τα παιζει εκτος απο το monster madness και το silent hunter 4 μεχρι τωρα που σερνεται.Βασικα μου τη σπαει που δεν εχει shader 3.0

Δημοσ.

8600gts. Eίναι καλύτερη από την κάρτα που έχεις και υποστηρίζει και directx 10. Eπίσης βγαίνει μόνο στα 175 ευρώ. Εννοείται ότι θα δείς διαφορά και απλά και μόνο που υποστηρίζει shader 3.0 και 4.0 θα παίζεις όλα τα new games.

Δημοσ.

Εγω παλι θα παω κοντρα και θα προτεινω αυτη. Καλυτερη απ'αυτη που εχεις και απ'την 8600gts σε dx9.

Και καινουρια και σε καλη τιμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...