Προς το περιεχόμενο

internet explorer problem

zoolapi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο internet explorer μου τα χει παίξει απο χτες!Σε κάποιες σελίδες που ανοίγω,με πετάει κατευθείαν έξω μετα απο λίγα δεπτερόλεπτα(δεν γράφει καν "η σελίδα έχει λήξει"κτλ.)Σέ άλλη περίπτωση πάλι,ανοίγει τη σελίδα,αλλα μετά απο λίγο τερματίζει τον explorer με το γνωστό παράθυρο"να αποσταλεί αναφορα σφάλματος" κτλ.Σε άλλες λειτουργεί κανονικά.Επίσης όταν πάω στο Yahoo! και ανοίγω τα e-mail μου,δεν μπορώ να απαντήσω και να τα επεξεργαστώ γενικότερα,γιατί δεν λειτουργεί η μπάρα με αυτές τις εργασίες.Να γράψω απο την αρχή νέο μνμ όμως μπορώ.Σ'αυτην την περίπτωση στη γραμμή κατάστασης γράφει"η σελίδα έχει σφάλμα".Αν τικάρω τα μνμ χωρίς να τα ανοίξω,διαγράφονται κανονικά.Πιστεύω οτι όλα εχουν κάποια σχέση,και το πρόβλημα είναι ένα.(αλλα ποιό?).Εχω windows xp και ie 6.Απο antivirus έχω το Bit Defender 10 plus,,έκανα δοκιμή και το απεγκαταστήσα,μήπως και φταίει αυτό,αλλα πάλι τα ίδια..Συγγνώμη αν σας ζάλισα με τόσες λεπτομέρειες,αλλα ήθελα να δώσω μια ολοκληρωμένη εικόνα..Δεν είμαι "expert'' στο είδος,και φοβάμαι μην έκανα κάποια βλακεία με τις ρυθμίσεις του ie κατα λάθος και γι αυτό γίνονται όλα.Please παιδιά βοηθείστε!!(Σε "απλά ελληνικά",όσο γίνεται).Ευχαριστώ προκαταβολικά:sad:

Δημοσ.

Απο τον γενικό χαμό μπορεί και να είναι κάποιος ιός/spyware που έχει προκαλέσει ένα μπάχαλο στον internet explorer. Είναι πολύ παλιός ο 6 για να δουλεύεις ακόμα με αυτόν. Βεβαιώσου ότι δεν έχεις κάποιο "κακόβουλο" πρόγραμμα που σου προκάλεσε το κακό. Αν δεν είσαι σίγουρος ψαξτο. Ξεκίνα με ένα scan για ιούς κλπ με ότι πρόγραμμα έχεις σε safe mode (=κατάσταση ασφαλούς λειτουργίας, κάνε επανεκκίνηση και πάτα συνέχεια F8 και επέλεξε safe mode). Καλό ειναι να το κάνεις για να μην ξανασυμβούν τα ίδια σε -πιθανότερη- περίπτωση που πάμε στα παρακάτω.

Αν δεν βρίσκεις άκρη γενικά, εγώ θα σου έλεγα βάλε firefox. Θα τον συνηθίσεις. Ειδικά απο τον ie6 θα δείς πολλές καλές αλλαγές. Πιθανότατα τα προβλήματά σου θα πάνε περίπατο. Αν πάλι είσαι φανατικός του ie κάνε αναβάθμιση στον 7. Επίσης πιθανότατα τα προβλήματα να πάνε περίπατο.

Απλά το να καθαρίσεις το pc απο ιούς και λοιπές βρωμιές καλά θα ήτανε και για την μετέπειτα σταθερή και ομαλή πορεία σου με τον firefox....

Δοκίμαστον ντε!

Καλώς ήρθες :)

Δημοσ.

Επειδή παρ' όλο που χρησιμοποιώ Firefox εν γένει, υπάρχουν κάποιες σελιδες που είναι μόνο για IE όλα τα features που έχουν (δυστυχώς).

Αντιμετωπίζω το ίδιο ή παρόμοιο πρόβλημα του οποίου την αιτία την βρήκα σε ένα plug in του ΙΕ. Το mms κάτι plug in δεν είναι verified από την MS και πάλι όμως μπαίνει κατά τη διάρκεια εγκατάστασης του ΙΕ από το ίδιο το πρόγραμμα. Το plug in αυτό στη περιπτωσή μου κάνει illegal memory access, και τερματίζει τον ΙΕ.

Είχα το ίδιο θέμα με τον ΙΕ6 και το έχω ακόμα και μετά την εγκατάσταση του ΙΕ7.

Δημοσ.
Απο τον γενικό χαμό μπορεί και να είναι κάποιος ιός/spyware που έχει προκαλέσει ένα μπάχαλο στον internet explorer. Είναι πολύ παλιός ο 6 για να δουλεύεις ακόμα με αυτόν. Βεβαιώσου ότι δεν έχεις κάποιο "κακόβουλο" πρόγραμμα που σου προκάλεσε το κακό. Αν δεν είσαι σίγουρος ψαξτο. Ξεκίνα με ένα scan για ιούς κλπ με ότι πρόγραμμα έχεις σε safe mode (=κατάσταση ασφαλούς λειτουργίας, κάνε επανεκκίνηση και πάτα συνέχεια F8 και επέλεξε safe mode). Καλό ειναι να το κάνεις για να μην ξανασυμβούν τα ίδια σε -πιθανότερη- περίπτωση που πάμε στα παρακάτω.

Αν δεν βρίσκεις άκρη γενικά, εγώ θα σου έλεγα βάλε firefox. Θα τον συνηθίσεις. Ειδικά απο τον ie6 θα δείς πολλές καλές αλλαγές. Πιθανότατα τα προβλήματά σου θα πάνε περίπατο. Αν πάλι είσαι φανατικός του ie κάνε αναβάθμιση στον 7. Επίσης πιθανότατα τα προβλήματα να πάνε περίπατο.

Απλά το να καθαρίσεις το pc απο ιούς και λοιπές βρωμιές καλά θα ήτανε και για την μετέπειτα σταθερή και ομαλή πορεία σου με τον firefox....

Δοκίμαστον ντε!

Καλώς ήρθες :)

Καλημέρα!Τελικά το πρόβλημα (τουλάχιστον για την ώρα) λύθηκε!Καταρχήν να σου πω οτι έκανα scan για ιούς κτλ απο την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε το πρόβλημα,κ όλα ήταν καθαρά.Τελικά έκανα επαναφορά συστήματος και δεν υπάρχει προβλημα τώρα.:razz:!Θα ακούσω την συμβουλή σου και θα εγκαταστήσω και τον firefox να δω τι παίζει.Σ'ευχαριστώ πολύ,για όλα,(και για το καλοσώρισμα εννοείται!)

Δημοσ.
Επειδή παρ' όλο που χρησιμοποιώ Firefox εν γένει, υπάρχουν κάποιες σελιδες που είναι μόνο για IE όλα τα features που έχουν (δυστυχώς).

Αντιμετωπίζω το ίδιο ή παρόμοιο πρόβλημα του οποίου την αιτία την βρήκα σε ένα plug in του ΙΕ. Το mms κάτι plug in δεν είναι verified από την MS και πάλι όμως μπαίνει κατά τη διάρκεια εγκατάστασης του ΙΕ από το ίδιο το πρόγραμμα. Το plug in αυτό στη περιπτωσή μου κάνει illegal memory access, και τερματίζει τον ΙΕ.

Είχα το ίδιο θέμα με τον ΙΕ6 και το έχω ακόμα και μετά την εγκατάσταση του ΙΕ7.

Καλημέρα!Θα κρατήσω τον ie αλλα θα βάλω και firefox και βλέπουμε.Για την ώρα,εκανα επαναφορά συστήματος και όλα οκ!Thanks:razz:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...