Προς το περιεχόμενο

προβλημα με Gmail !!

operater

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αδερφια ξαφνικα απο σημερα οταν ανοιγω το gmail μου αυτι συνδεεται αλλα εγω βλεπω μια λευκη σελιδα. Καταφερα καποια στιγμη να μπω και ειδα οταν εβλεπα την σελιδα αυτην την φορα υπηρχε ενα μηνυμα - Μετάβαση σε κανονική προβολή - το πατησα και παλι εμφανιστηκε λευκη σελιδα.

Γιατι βρε αδερφια ?? Τι εγινε ??

Δημοσ.

1. καθαρησα την cashe , αλλα τιποτα

2. εχω την τελευταια version java from SUN

Τωρα βλεπω και αλλα προβληματα

1. Φορτωνω το microso. outlook αλλα τωρα βλεπω αλαμπουρνεζικα στις κεφαλιδες πχ ́åñïëüăéï Åñăáóßạ̊

2. Πγα στην σελιδα βοηθειας του Gmail διαλεγω το προβλημα μου γιατι υπαρχει

http://mail.google.com/support/bin/static.py?page=troubleshooter.cs&problem=bugflow&selected=bugflow_signin00_signin14_signin16

και κανονικα θα επρεπε να υπηρχε κουμπι για το Step 2 αλλα εγω δεν βλεπω κουμπι !!! (διαλεξα οτι δεν εχω κανενα απο τα παραπανω )

Δημοσ.

ακομα κατι ποιο περιεργο εβαλα τον Firefox και το gmail δουλευει κανονικα , μηπως ειναι προβλημα του Unicode των windows ???

Δημοσ.

Σε ρωτισα γιατι και σε μενα σινεβη το ειδιο,ειχα πηραξη τις ρυθμισης στο

zonealarme και το ειχα ξεχαση και οταν πηγα να ανοιξω το gmail δεν ανηγε

μονο μια ασπρη σελιδα μετα το ψαξα και το θημιθικα οτι πηραξα της ρυθμισεις

Δημοσ.

ειχα το ιδιο ακριβως προβλημα και εφταιγε το zone alarm pro που εχω σαν firewall.με τις καταλληλες ρυθμισεις διωρθωθηκε

Δημοσ.

To προβλημα λυθηκε αφου εχω να κοιμηθω 23 ωρες , για καποιο λογο χαλασαν τα αρχεια της java και η λυση ηταν

Μέθοδος 1: Επανάληψη καταχώρησης των αρχείων Jscript.dll και Vbscript.dll

1. Κάντε κλικ στο μενού Έναρξη (Start) και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση (Run).

2. Στο πλαίσιο Άνοιγμα (Open) πληκτρολογήστε regsvr32 jscript.dll και κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί OK.

3. Κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.

4. Κάντε κλικ στο μενού Έναρξη (Start) και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση (Run).

5. Στο πλαίσιο Άνοιγμα (Open) πληκτρολογήστε regsvr32 vbscript.dll και κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί OK.

6. Κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.

Ευχαριστω ολουςςςςςς

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...